10 tings tankemylder #8

  1. Imorges stødte jeg på en kvinde i opgangen, som var ved at tænde en smøg, mens hun var på vej ud af sin lejlighed. Det mærkelige var som sådan ikke at hun røg indenfor, det må hun sku selv bestemme, men kunne hun ikke lige gøre det INDE i sin lejlighed – og ikke vente til hun kom ud i opgangen?

  2. Nå, men fra opgangen fortsatte jeg så ned til kælderen, hvor jeg ”lidt ulovligt” havde parkeret min cykel (jeg ved faktisk ikke om det er ulovligt – men der har bare hængt en masse hjemmelavede sedler – selvfølgelig på fransk – om at, det må jeg altså ikke. Men de der sedler er altid på mystisk vis forsvundet igen). Men da ryger-damen så så, at det var min cykel der har været parkeret nede i kælderen, var hun ved at få et flip og skældte mig vanvittigt ud, selvfølgelig på fransk. Jeg spillede bare dum udlænding og sagde ”I dont understand” – også lod hun mig være til sidst.

  3. Er jeg den eneste der synes hun er lidt dobbeltmoralsk? Fej da lige foran eget dørmåtte, før du kommer efter mig. Hahahah. Gad vide om det er hende der laver reglerne her i opgangen?

  4. På vej hjem fra arbejde, cyklede jeg og nød det gode vejr. Jaaaa foråret er på vej! – Det betyder dog også, at der er begyndt at komme flere insekter på cykelstien. Som rigtige gerne vil flyve direkte ind i mit ansigt. Specielt det her ene insekt, som var på selvmordstogt, og besluttede at den skulle ind i min mund, lige præcis som jeg var ved at indhalere en stor portion luft. Og der var ikke noget jeg kunne gøre for at stoppe den. At være ved at blive kvalt i et insekt, der midt på cykelstien, var bare liiiige hvad jeg havde ønsket mig, hahaha.

  5. For nogle dage siden ændrede jeg adgangskode på min telefon. Koden har i mange år været min bedste venindes navn, men fordi vi har haft nogle lidt svære perioder, så synes jeg det måske kunne være rart, ikke at blive mindet om hendes navn hver dag. Derfor ændrede jeg koden til et eller andet mønster. Men allerede 2 minutter efter, har jeg selvfølgelig glemt, det der lidt semi-svære mønster, jeg stolt havde fundet på.

  6. Jeg går i panik. Fuck. Og slår op på alle hjemmesider. ”Glemt kode”, ”hvordan får jeg låst min telefon op uden koden” osv. osv. Men ingenting hjælper det. Først efter 3 trilliader forsøg, og nok 2 timer – hvor jeg jo faktisk skulle have arbejdet – rammer jeg endelig ved et lykketræf den rigtige kode. Peww, crisis avoided.

  7. I en helt anden boldgade, må man så godt spise kartofler, der har spiret lidt? Det har jeg i hvert tilfælde lige gjort. Ups.

  8. På arbejde er de begyndt at lave sjov med mit salmiakslik. De synes det smager forfærdeligt og de er alle sammen ved at dø når de spiser et stykke. Desuden synes de ikke jeg kan kalde det slik, det er jo ikke sødt. Jeg vidste ikke det var en dansk ting at slik godt må være surt og stærkt. Jeg elsker det!

  9. Jeg sover alt for meget i krummer, fordi jeg spiser mad i sengen. Det er bare så hyggeligt, at sidde med dyne på og guffe chips, kiks, slik, nachos – alt det der gode.

  10. Den egentlige grund til at jeg spiser så mange nachos, er fordi jeg elsker guacamole. Og man kan ikke rigtig spise guacamole med en ske. Eller kan man?

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Skriv et svar