Maskin ingeniøren med tendens til glitter

Hej med jer! Velkommen til rodebutikken.

Jeg er en 23-årig kvinde der lever ”in a man’s world”, som de kalder det. Jeg bliver tit banketræt i hovedet af kommentarer som ”Wow maskiningeniør, det er da en mande uddannelse?” eller ”Er det ikke mega svært?” eller ”Er du sikker på du kan finde ud af det?”.

JA, det er svært, men jeg er tough, og jeg kan godt finde ud af det! JA, der er mange fyre, men man skal sku bare sige ”Luk røven, og pas dig selv” (både til gutterne og til dem der kommer med kommentarerne), og så går det hele strygende.

Jeg er super stolt af hvem jeg er og det jeg laver (det glemmer jeg bare ofte – så er det godt jeg har gode veninder til at minde mig om det).

Jeg lever efter et princip om, at alt i verden ikke kan være 100% skidt eller 100% godt. Derfor har jeg lavet kaos listen. Det er ting der fucker op, går i orden, og så fucker op igen.

Kaos listen:

 

  • Ensomhed
  • Familie bæ
  • Vrøvl med veninder
  • Kæresteløs kvalmende sorg
  • Studie bræk
  • Bodegamutter livet

 

Lige for tiden er mit liv forholdsvis zen, men ensomheden laver en gang imellem bagholdsangreb på mig, også tager det sku lidt tid at komme ud af igen.

Jeg bliver nemt forelsket, og springer tit ud hvor jeg ikke kan bunde. Derfor ender jeg nogle gange i meget pinlige situationer, hvor jeg bare må moonwalke mig ud. Det går dog tit godt, hvis man bare smiler og husker selvironien.

Jeg glæder mig til at fortælle mere, og håber I vil følge med!

xoxo

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Skriv et svar