Når humøret svinger….

Det her er sådan et indlæg der handler om, at humøret kan være i top men også i bund – dem skal der også være indimellem, for sådan er hverdagen jo. Og lige nu, hvor jeg skriver indlægget er humøret i bund.

Efter en hyggelig weekend, hvor jeg ellers fik slappet godt af og søndag var ude for, at se min søn spille en håndboldkamp, som de heldigvis vandt, så var både min søn og jeg flade og uden energi mandag morgen. Vi var simpelthen bare ikke på toppen og lysten til, at blive under dynen og pleje os selv overskyggede alt andet. Vi følte os simpelthen syge og magtede ingenting. Og sådan er det også i dag.

Jeg tænker, at de sidste 8 måneder, lige sætter sine spor hos os begge i de her dage. Vi var på kirkegården i søndags og fik sat blomster. Det gik fint og vi kørte videre til håndbold bagefter. Vi har nogle rigtige gode snakke om min søns far og også om døden, fremtiden og hvordan vi selv har det. Og jeg synes det er rigtig dejligt, at vi begge får sat ord på tingene og får snakket om, hvad der skete og hvordan vi har det.

Jeg kan jo godt indimellem synes, at det er underligt som livet bare fortsætter for os og især for alle andre. Og at det nogen gange kan virke som om, at tingene bare fortsætter som om der ingenting er sket. Men det er der jo!

Og jeg må squ indrømme, at mit humør pt. går meget op og ned og jeg kan desværre ikke rigtig sætte de præcise ord på, hvorfor jeg har det sådan lige nu. Men i hvert fald er det sådan, at jeg i dag ligger på måske 10 ud af en skala fra 1 – 100. Forhåbentlig stiger humøret i løbet af dagen, man har jo lov at håbe.

Desværre kan jeg ikke engang finde energien til at løbe i øjeblikket. Løb er ellers noget af det der gør mig godt, men efter kulden har sat ind, så kan jeg simpelthen ikke komme afsted. Jeg overvejer derfor at melde mig ind i et fitnesscenter, hvor jeg kan gå på nogle hold, herunder også spinning. Men jeg ved simpelthen ikke om, jeg kan få mig selv afsted. Og er det så pengene værd?

Jeg ved godt, at jeg skal prøve at fokusere på noget af det, der gør mig glad. Og det gør jeg faktisk også. Og jeg har da heldigvis også glimt af optur. F.eks. når nogen byder ind på, at hjælpe nogle af de udsatte familier, jeg forsøger at samle hjælp til. Eller når jeg modtager tak fra én jeg allerede har hjulpet. Det giver mig en utrolig glæde, når man kan gøre andre glade, for det er bare, så lidt der skal til.

Noget andet der gør mig glad, er arbejdet her med bloggen, samt de sociale medier, hvor jeg selvfølgelig også prøver at promovere min blog og Kvinder uden filter – det giver mig optur når der er nogen der læser med og kommer med kommentarer på mine indlæg, både her og på instagram. For jeg synes det er en virkelig dejlig og hyggelig beskæftigelse.

Jeg sørger også for, at være god til at pleje mig selv, når humøret er sådan – f.eks. lægge en lækker ansigtsmaske, lave et fodbad klart, tage et langt varmt bad, læse en god bog eller f.eks. se lidt serier.

Jeg er også bevidst om, at jeg burde komme mere ud og se nogen veninder, men når jeg alene omkring min dreng, så er det ikke så tit, at jeg har den mulighed. Og jeg synes ofte, at den ene dag tager den anden og pludselig er det weekend igen og så gik den uge. Jeg forsøger dog så vidt det er muligt, at lave aftaler med en veninde når min søn f.eks. er på weekend eller ferie hos familie, eller hvis han overnatter hos en kammerat. Dét SKAL jeg simpelthen, for jeg ved godt, at det er vigtigt, at jeg indimellem også har noget voksentid.

Det sker da også oftere og oftere, at han overnatter ved en kammerat eller f.eks. er til stævne med sit håndboldhold, og han er jo heldigvis så stor, at det ikke er noget, jeg skal tænke så meget over mange år i fremtiden.

Uanset hvad, så ved jeg også godt at humøret går op og det går ned, og lige i de her dage, er det åbenbart nede – måske fordi man heller ikke er helt på toppen rent fysisk. Jeg tænker det hænger lidt sammen. Og så må jeg da nok indrømme, at det grå og triste vejr, for mit vedkommende, ikke gør det store for at få humøret op igen.

MEN, jeg er glad for, at du læste med og jeg har det allerede en smule bedre… Måske har du et fif der kan få mig i endnu bedre humør? Få løftet niveauet lidt – kom bare med det?

 

 

//Nette

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Mine seneste indlæg

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar