Tid til selvforkælelse

#reklame

Vi har vist alle sammen brug for, at forkæle os selv lidt indimellem? Det har jeg i hvert fald.  

Men forkælelse kan jo være mange ting. Og vi har alle hver vores definition af, hvad vi føler er at forkæle os selv. For mig er det, når jeg skaber velvære for mig selv, f.eks. ved at tage et fodbad om aftenen og lægge en maske, at være på ferie eller købe en ny bluse eller et par nye støvler, men det kan også være noget så simpelth som, at købe et nyt blad og bruge eftermiddagen på at læse det.

Men noget af det bedste jeg ved er, at forkæle mig selv med en lækker behandling hos enten frisøren eller kosmetologen. Og er det ikke de fleste af os, der elsker og nyder at blive forkælet med en god behandling? Jeg gør i hvert fald.

Jeg nyder alt det, der kan gøre, at man får en lille følelse af luksus og velvære. Det jeg kalder selvforkælelse.

Som alenemor til en teenager og enlig forsørger med et helt almindeligt job, er der nu ellers nok at bruge pengene på. Men engang imellem tillader jeg mig selv lidt luksus, for det gør mig til en bedre person og en bedre mor.

Når det handler om mit ansigt, så er det hos kosmetolog Charlotte Bjerrehus, her i Odense. Hendes klinik ligger i Kongensgade i en af de unikke gamle lejligheder med synlige hanebånd og højt til loftet på 2. sal.

Hos Charlotte lægges der vægt på en professionel behandling i rolige omgivelser. Briksen er dejlig varm, medmindre du som kunde ønsker noget andet, og så bliver man også puttet godt i et skønt tæppe.

Da mit budget ikke er til de store og vilde behandlinger hver gang, prioriterer jeg derfor fra gang til gang, hvad jeg synes, at jeg har mest brug for. Og noget af det vigtigste for mig er, at jeg får rettet og farvet mine bryn, da jeg synes det rammer ansigtet rigtig pænt ind og når jeg får dét gjort, så har jeg nærmest en fornemmelse af, at jeg har fået et lille ansigtsløft.

Jeg får rettet mine bryn med voks og derefter farvet dem i en farvetone, der passer til min hud og hårfarve. Da jeg var hos Charlotte i fredags valgte jeg også, at få vokset min overlæbe, mit underansigt og mine kinder også. Og til dét, kan jeg roligt sige, at jeg har en skøn fornemmelse bagefter – jeg føler faktisk mit ansigt bliver helt drænet og at det ser smallere ud bagefter.

En anden af mine favoritbehandlinger er selvfølgelig en god ansigtsbehandling. Og som 42-årig, så vælger jeg selvfølgelig mest anti age behandlingen. Og den kan jeg vildt godt li’ at supplere med en diamantslibning. Jeg synes det giver en lækker glød til ansigtet bagefter. Derudover kan jeg godt anbefale den behandling, hvor der indgår lysterapi. Der vælger jeg, med min alder selvfølgelig også, at der er fokus på anti age.

Charlotte laver en masse andre behandlinger, end lige dem jeg nævner her. Så jeg er sikker på, at du også kan finde én der passer til dig. Og ellers kan du sammen med Charlotte sammensætte den behandling, som netop du har brug for.

Og udover behandlinger til ansigtet ordner hun også hænder og fødder, samt hårfjerning på kroppen. Og du kan også vælge, at få dig en gang massage.

Charlotte lægger også en rigtig fin makeup, så hvis du står og skal giftes eller til en stor fest, så kan du sagtens få det gjort også.

Jeg nyder ethvert besøg hos Charlotte, fordi jeg føler mig super godt tilpas under behandlingen, ligesom jeg også altid er tilfreds med det resultat der kommer ud af det. Så hvis du ønsker, at få dig en god behandling i dejlige og rolige omgivelser, så kan jeg kun anbefale det.

Charlotte har både en hjemmeside og Facebookside, hvor du kan læse mere om hendes behandlinger og hvilke mærker hun bruger.

Jeg kunne godt tænke mig at læse, hvad din definition på forkælelse er? – for jeg er sikker på den er forskellig fra person til person. Og hvordan forkæler du dig selv? Måske får andre, eller jeg, nye ideer… Så kom endelig med dit bud herunder….

Jeg har markeret dette indlæg som reklame, og vil lige nævne, at udover at Charlotte er min kosmetolog, er hun også en god veninde, men jeg betaler (selvfølgelig) for mine behandlinger. Jeg får dog rabat på behandlingerne. 

//Nette

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Gitte Larsen

  Forkælelse kan også være at sidde i sin sofa og lave absolut ingenting, måske lige drikke en kop god kaffe😊
  Forkælelse kan også være at gå en tur i skoven og “lytte” til naturen eller dyrke yoga. Ren mindfulness 🌞🌞
  Jeg har også endelig fundet nogle gode naturprodukter, som mindsker mine smerter/medicinforbrug, når man som jeg har en kronisk lidelse samt andre skavanker. 🌿🌿 Det må også gå under kategorien forkælelse. For hvorfor gå rundt og have ondt!! Tit “vænner” vi os til, at det er sådan og vi bare må leve med det. Men hvorfor, når der nu er alternativer 👍💖💖
  Tusind tak for dit indlæg.

 2. Nette

  Kære Gitte
  Det er bare så rigtigt. Det kan meget nemt være ren forkælelse, at sidde stille i sofaen og lave ingenting… Eller en gåtur ja… Det er helt rigtigt. Hvis vi bare tillader os selv at nyde nuet og husker, at skabe sådan et rum for os selv indimellem… jeg tror mange ville få det meget bedre, hvis de ikke stressede sådan undt, men istedet husker at bruge tid på sig selv.
  Jeg nyder ihvertfald når jeg trækker stikket og om det så er at ligge på sofaen for at se netflix, tage et forbad, være hos kosmetologen eller gå en lang tur, det er næsten lige meget… jeg får så meget velvære ud af det,
  Tak fordi du delte din definition på selvforkælelse – det glæder mig.
  Mange hilsner Nette

Skriv et svar