Rikke Musik

Rikke Musik

Rikke Musik

Et unikt indslag | Bryllup, begravelse, firma events m.m.

Jeg formidler kærlighed gennem sang.
Jeg har sunget hele mit liv.
Og jeg er så privilligeret at jeg også tager ud og optræder med det.
Jeg har været booket til mange typer arrangementer efterhånden. Mit største publikum var til Dansk melodi Grand Prix 2018.

Jeg føler musikken og jeg føler lyrikken, når jeg formidler den – det er nok dét der kendetegner mig bedst. 

Benyt booking formularen hvis du ønsker at sende en booking forespørgsel. Jeg tager ud solo og laver unikke indslag som er 1-3 sange. Jeg har også mulighed for at tage en musiker med ud, men så er taksten en anden – og vi kan også lave længere indslag.

Jeg har lavet en liste af sange som I kan vælge mellem. Det er sange som jeg kan, og som jeg har optrådt med før. Hvis I ønsker andre sange, så er man velkommen til at ønske. Det kan dog være forbundet med et pris tillæg.

Jeg glæder mig til at høre fra Jer. 

– Rikke

Hvilke sange jeg synger?

Jeg har selvfølgelig et udvalg af sange, som jeg er fortrolig med. Som jeg har optrådt med mange gange. Her kan jeg henvise til booking formularen længere nede, hvor der er et felt som hedder: Vælg sang/sange. Hvis man trykker i det felt popper der et rullepanel ned med sange som jeg synger.
Det er også muligt at ønske numre som ikke står her – jeg kan jo bare ikke love, at jeg kan imødekomme ønsket.

Sange til bryllup

Nogle af de sange jeg har sunget flest gange til bryllupper, er nedenstående eksempler. Hvis du klikker på titlen/linket, kan du høre den instrumentale version som jeg synger til.

Sange til begravelse

Her er blot et par eksempler på sange som jeg har sunget til begravelser. Hvis du klikker på titlen/linket, kan du høre den instrumentale version som jeg synger til.

Booking forespørgsel