Rikke Musik

Rikke Musik

Man kan ikke hive musikken ud af mig.
Jeg har altid sunget, og jeg synger stadig altid.
Jeg er så priviligeret at jeg også tager ud og optræder med det. Jeg har været booket til mange typer arrangementer efterhånden. Mit største publikum var til Dansk melodi Grand Prix 2018.

Jeg føler musikken og jeg føler lyrikken, når jeg formidler den – det er nok dét der kendetegner mig. Jeg formidler en følelse.
Jeg skriver selv sange også, og er igang med at lave mit eget musik. Jeg er tilmed stifter af Kvinderudenfilter.dk, – jeg blogger, og her skriver jeg bl.a. også om mine oplevelser med og tanker omkring musikken.

Benyt booking formularen hvis du ønsker at sende en booking forespørgsel. Jeg tager ud solo og laver unikke indslag som er 1-3 sange. Jeg kan også tage en guitarist med – og vi kan også lave længere indslag.

Jeg har lavet en liste af sange som I kan vælge. Det er sange som jeg kan, og som jeg har optrådt med før. Hvis I ønsker andre sange, så kan det være forbundet med et pris tillæg.

Booking forespørgsel

Blogindlæg

modtag rikkes nyhedsbrev

Jeg deler jævnligt i min blog – og hvis du har lyst til at følge med, kan du signe up til mit nyhedsbrev. På den måde får du en høflig reminder når der er nyt i bloggen. Tak fordi at du gerne vil følge med! 🙂 

Del gerne min blog

instagram

Warning: array_slice() expects parameter 1 to be array, object given in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 153

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kvinderudenfilter.dk/public_html/wp-content/plugins/elements-plus/elements/ep-instagram.php on line 157