Rikke Ganer-Tolsøe

Iværksætter // Sangerinde // Blogger

Rikke Ganer-Tolsøe

Iværksætter // Sangerinde // Blogger

Send en besked til Rikke

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har noget på hjerte – spørgsmål eller andet.

Velkommen til, her i mit univers. Jeg er stifter, samt indehaver af Kvinderudenfilter.dk.

Jeg startede Kvinderudenfilter.dk fordi at jeg havde noget på hjertet. Noget som jeg gerne ville dele. Og i stedet for at starte et forum kun for mig – startede jeg et forum hvor alle kvinder kan dele. Det gjorde jeg af flere årsager.
Dels mente jeg at der var brug for et forum, hvor vi ikke dømmer hinanden – et forum hvor vi kan sige (skrive) det som det er. Et sted hvor vi kan dele vores erfaringer og få glæde af andres.
Muligheden for at man kan dele helt anonymt er der også – simpelthen for at det bliver helt uden filter – og for at man kan lette sit hjerte, uden frygten for hvad andre tænker om én.

Privat er jeg er 34 år, mor til 2 dejlige drenge og kærester med Mr. A. Min store søn Oliver bliver 10 år rundt om hjørnet, ham deler jeg 7/7 med hans far – og så er jeg nybagt mor til Huxi fra oktober 2020, som jeg har sammen med Mr. A.
Hjemme hos os kan man sagtens støde på vasketøj og rod, men til gengæld hygger vi og griner en masse. Vi er pakket godt ind i et rækkehus i Albertslund – hvor vi nyder tilværelsen.

En anden kæmpe stor del af mig er at jeg er sangerinde og at jeg optræder med det. Jeg elsker at synge og jeg har altid gjort det – men de sidste 5 år har jeg optrådt professionelt med det.

Udover det har jeg for nyligt søsat et nyt lille projekt, nemlig Visuelle Børn. Visuelle børn er kreative løsninger til børnefamilier og børn.

Jeg Elsker humor og jeg forsøger at få det med i mange af mine skriverier her i bloggen. Jeg skriver om parforholdet, hverdagslivet, om det at være mor, om det at være Iværksætter og karrierekvinde og så deler jeg mine og sikkert også mange andre kvinders tanker. Tak fordi at du lagde vej forbi.

Du må meget gerne dele min blog:

Kærligst Rikke

Seneste indlæg

Følg mig meget gerne på

Livet som mor

Jeg er mor til Oliver, min dejlige søn. Jeg elsker at være mor, og det er en kæmpe del af min identitet – derved også noget som jeg blogger en del om.

Humor og sandhed

Jeg kan som så mange andre godt lide at belyse det vi kvinder tænker og ikke siger højt – og jeg elsker at give det et twist af humor.

Selvudvikling

Jeg startede selv ud som en usikker ung pige. Der er sket utrolig meget siden da – og jeg deler løbende min rejse og tanker – min udvikling.

Hverdagsliv

Jeg lever et liv. Et liv som mor, som iværksætter, som musiker, et liv som kvinde – med almindelige dagligdags ting som alle andre. Min hverdag består af meget forskelligt – og det deler jeg her.

Karriere

Er du familie menneske eller karriere menneske? Er I nogensinde blevet spurgt om det? Jeg er begge dele – det er der dog nogen som mener, at man ikke kan være.

Musik

Man kan ikke hive musikken ud af mig. Jeg har sunget altid, og jeg synger stadig altid. Jeg er så priviligeret at jeg også tager ud og optræder med det. Jeg deler her oplevelser og tanker forbundet med min musik.

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg skriver sange for tiden

Jeg har længe nu, været Rikke som begyndte i opgangen, og som synger cover numre…. Den Rikke har jeg slet ikke noget imod at være – Cover-Rikke giver jeg nok heller ikke helt slip på. Men jeg har i mange år

Kategori: Musik

rikke II musik

acoustic event music

Jeg har optrådt professionelt i 3 år nu, som sangerinde. Jeg tager både ud og optræder alene – men også med en super dygtig guitarist – og sammen skaber vi en fed akustisk stemning som kan bruges ved alle lejligheder.