Mit Sprudlende Eventyrland

Linda Elisabet Sivertsen

Mit Sprudlende Eventyrland

Linda Elisabet Sivertsen

Send en email til Linda

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Linda, kan du sende hende en email her.

Velkommen til mit sprudlende eventyrland!

Sådan er min verden, smuk og kaotisk på samme tid. Jeg har altid nydt at skrive og dele ud af mine tanker og dertilhørende følelser. Jeg er en rigtig drømmer og ingen dage er kedelige når man fascineres nemt, har tankemylder, føler svigt og sorg, en vild fantasi, i alle sine følelsers vold med 100% og et sindssygt energiniveau.

Jeg tænker at det må være lidt ligesom Alice i eventyrland. Være i en verden der hele tiden ændrer sig på godt og på ondt, samt alle de farverige og finurlige øjeblikke som faktisk ikke giver nogen som helst mening og så dem som giver perfekt mening alligevel.
Krydrer man det med let til grin, en god portion selvironi, sort humor, hudløs ærlighed, masser af sarkasme og umætteligt kærlighed så er man godt på vej ned gennem kaninhullet til min verden.

Jeg er nok egentlig både Alice og den skøre hattemager.
Velkommen til min verden.

Kærligst Linda

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Linda's indlæg

Følg mig meget gerne på 

instagram