Mine Netflix anbefalinger

Her hvor min ferie lakker mod enden og jeg slutter den af med en alene weekend, hvor der ihvertfald bliver set lidt Netflix, kom jeg til at tænke på, at der er så tit nogen, på enten Facebook eller Instagram, som efterlyser en god serie eller film de kan se… og det er et stykke tid siden jeg har set nogen lave en samlet liste, så jeg har nu lavet en liste af de serier jeg har set på Netflix, som er den streamingtjeneste jeg benytter, når jeg skal se film og serier. Du kan jo bruge den som inspriration, hvis du har lyst:

Serier:

Den første serie jeg startede med at se, da jeg endelig overgav mig til streamingtjenester, var Orange Is The New Black – fantastisk serie. Og jeg har længe ventet på sidste sæson (8) som jeg så netop har set og afsluttet. Helt klart en af de bedre serier. Barsk, men også super god.

Dernæst vil jeg også anbefale: Suits, Homeland, Lucifer, Pretty little liars og Du. (You)

Samt: Riverdale, Prison Break, Bodyguard, Dead to me, What If, Dirty John, Manhunt: Unibomber

Nogen af dem man kan se imens man venter på nye sæsoner af de bedre serier: You Me Her, The Affair, How I met your mother, Modern Family, Cheasapeake Shores, Dollars, Hænderne endnu mere fulde, Doctor Foster, You’re the worst, Love, Girlboss, Friends from college, Lovesick, Northern Rescue

House of Cards fangede mig ikke rigtig, men måske den gør på et senere tidspunkt

Venner (men den kender I vel alle sammen fra TV2 – ellers så se den)

Film:

Jeg ser film når jeg ved jeg ikke skal blive hængende foran skærmen, som jeg har tendens til når jeg falder over en god serie… men med film ved jeg det måske lige er halvanden til to timer.. jeg har set mange, men her er listet et udsnit af dem… De ligger alle pt. på Netflix.

Set it up, Friends with benefits, All I see is you, The Best of Me, Lucky One, Crazy Stupid Love, Spis, Bed, Elsk, True Story, Life as we know it, The ugly truth, The blind side, P.S. I love you, Den store Gatsby, Love happens, A good year, up in the air, Isn’t it romantic, Aloha, Dear John, Girls Night out, Bridget Jones diary, Bachelorette, Dirty Dancin Havana Nights, Safe Heaven

Der ligger mange andre derinde som jeg har set, men som ikke er set på Netflix…

Har du en serie eller en film fra Netflix som du vil anbefale og som ikke er på min liste? Jeg kunne godt bruge lidt inspiration nu, hvor jeg netop har afsluttet OITNB.

Jeg har netop fået anbefalet Stranger Things af min nabo – er den god?

//Nette

Følg mig gerne på Instagram

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra This is Nette

Skriv et svar