30-60 sekunder…

og han sover! Kan kvinder også det? Jeg er nysgerrig!

Kære Kvinderudenfilter,

Jeg er nysgerrig! Er det en ‘mandeting’ at ku falde i søvn på 30 sek., eller kan kvinder også???

Jeg kan være så frygtelig træt, gå i seng samtidigt med min mand, vi siger godnat og kysser – og så kører mit hovede!! Men ham – 30-60 sekunder, og så begynder de små lyde (Uhm, Mmmm, osv) og derefter Snork!Jeg kan blive fuldstændig vanvittig, når jeg så ligger her og er ved at dø af træthed, tankerne kører, og så skal jeg gud hjælpe mig kraft helvede os høre på lyde og snork!?! Hahaha..g så ender jeg med at spille på telefonen eller skrive ind til jer! Hehe.. Nå men tak herfra – nu vil jeg prøve at falde i søvn til lyden af min elskede mand..

Hilsen hende den trætte!

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar