Excentrisk eller blot en løgner? Hvad skal jeg gøre?

Kære Kvinderudenfilter,

Jeg står i en ret kompliceret situation og håber, I kan give mig nogle råd. Jeg har for nylig bemærket, at flere mænd viser interesse for mig inden for online dating, heriblandt en mand som jeg her kalder for ’D’. Det er selvfølgelig smigrende, men en situation har gjort mig særligt forvirret og ubehageligt til mode.

’D’ synes meget opsat på at imponere mig. Han er ivrig efter at fortælle om sine “alpha-mand”-teknikker, som han lærer fra diverse YouTube-kanaler. Han praler af sin selvsikkerhed og dominerende opførsel, men jeg kan ikke lade være med at føle, at det hele er en facade.

Til en julefrokost hos en veninde havde jeg inviteret ’D’. ’D’ og jeg endte med at ligge i ske på en daybed efter en fantastisk aften, og det føltes som om, der var en særlig forbindelse mellem os. Men efter den aften er alt blevet mere mærkeligt.

’D’ virker nu meget interesseret i mig, faktisk så meget, at han lyver og spreder rygter til mine veninder og venner om vores relation til hinanden. Han påstår, at vi har været kærester i flere år, og at jeg havde været utro mod ham med min ekskæreste.

For nylig fortalte ’D’ mig, at han havde arrangeret en eksklusiv date for os, noget han insisterede ville “forsegle vores skæbne sammen”. Men jeg fandt ud af, at han rent faktisk havde løjet om hele arrangementet, måske i et forsøg på at få mig til at tilbringe natten med ham. Det virkede desperat og uærligt, og det har fået mig til at tvivle på hans intentioner og karakter.

Jeg er forvirret og usikker på, hvordan jeg skal håndtere denne situation. Skal jeg konfrontere ’D’ om hans løgne, eller skal jeg bare holde mig væk?

Venlig hilsen,
M

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Dorte Ravn

  Kære M

  Når du møder en person, hvor der er uoverensstemmelse mellem de talte ord og de virkelige handlinger, så er det et stort rødt stoplys til dig.

  Du skal stole på dine fornemmelser og gøre dig større end. Det betyder, at du skal være tro mod dig selv og sige pænt nej tak.

  Den særlige forbindelse du har mærket, da I lå tæt sammen; er den del i dig, der længes efter at høre til. Men du kommer aldrig til at blive opfyldt i det behov, hos en mand, der lyver så åbenlyst. I en sådan relation vil du i stedet hele tiden komme til at føle dig valgt fra. Du vil hele tiden være på vagt og have svært ved at stole på.

  Jeg vil råde dig til at mærke ind i, hvad det er du længes efter og har behov for. Samt spørge dig selv om, hvorvidt du oplever, at det er muligt at få det med ‘D’, der pynter på virkeligheden.

  Onlinedating er et mødested, der byder på alle mulige persontyper. Jo mere du kender dig selv og ved, hvad du leder efter, jo lettere bliver det at navigere i en datingjungle fyldt med flotte farver og farefulde stier.

  Bedste hilsner,
  Dorte Ravn – Kærlighedscoach

 2. Rikke

  Dorte siger det Så godt. Så jeg ville kort sagt, holde mig væk. For at svare dig direkte på det du spørger om.
  God vind med at finde den ægte kærlighed, efter min mening, er det ikke ‘D’

  /Rikke

Skriv et svar