68’årig sexgal – hjælp!

Jeg er en ældre kvinde på 68, der er blevet meget sexgal. Uden at gøre noget som helst, får jeg orgasme/udløsning flere gange i døgnet.

Det gør, at jeg her går rundt som en rystende klat gele, og det dur jo ikke når jeg skal være sammen med min familie.

Jeg har været alene siden 2006, og det er gået godt. Min mand døde da jeg var 43, og vi havde et fantastisk sexliv, sex alle steder, hvor vi havde lyst når vi var afskærmet fra andre, i bad, i bilen, rundt om i hele huset, haven, terrassen, i sommerhuset og i Vesterhave, på stranden, hvor jeg bare sad på ham, det var en stor fryd, og jeg er stor tilhænger af sex uden kondom.
Sprøjtet der kommer, er for mig den største nydelse.

Da vi var unge, jeg 15 og han 19, dyrkede vi også sex i mit barndomshjem, det kunne være bag døren i vindfanget.
Når han var på besøg, og vi sad i stuen (sofaen) sammen med mine forældre, og så TV, så han mange gange snit til at holde om mig, men hans smidige fingre landede som oftest i min kusse, uden at mine forældre bemærkede dette.

Jeg har oplevet sex med allerstørste fryd. Men nu hvor jeg ikke har haft sex i flere år, forstår jeg ikke hvorfor jeg pludselig er blevet så sexgal (LIDERLIG), for det er det jeg er, og hvad kan jeg gøre for at slippe fri?

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Camskina

  Kære Sexgal,
  Hvorfor ønske at slippe fri?
  Hvorfor ikke nyde det?
  Der findes mange klubber (de er ikke som deres ry, og kvinder er i høj kurs, uanset alder og størrelse), grupper på FB og andre steder, hvor du kan finde andre ligesindede… nyd det dog 🙏🏼Bare husk at beskytte dig, så glæden ved sprøjtet må du gemme til du evt finder en fast ven at ses med.
  Pøj pøj med det ☺️

Skriv et svar