Åh nej, han er vild med…

…fødder! og jeg hader fødder, hvad gør jeg?

Kære kvinderudenfilter….

Jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i ét år nu.. Vi har altid haft rigtig god sex – slet intet at beklage sig over..Men min kæreste har nu meget modvigilet fortalt mig hvad han tænder på af det “unormale”.

Han fortalte mig at han er helt vild med fødder, at slikke dem, kysse dem, lugte til dem (især hvis pigen lige har trænet) og ligeledes noget der hedder et footjob.

Jeg blev noooooget lamslået da han fortalte det – da jeg hader fødder… Kan ikke fordrage at nogen skal være i nærheden af mine fødder..Men jeg vil jo gerne gøre ham glad på det punkt.. Jeg synes bare det er SÅ KLAMT :S..Har I nogen råd?

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. Kvinderudenfilter.dk

  Kære du! Først – FEDT han åbner op! Det er vigtigt i et forhold, at man kan tale om den slags! Nå – til din udfordring.. Altså – vi kan jo ikke alle sammen være fan af de samme ting, der vil altid være nogle ting vi gør, for at glæde vores partner. Dog vil jeg sige, at du ikke bør gå decideret på kompromi med dig selv, da jeg tvivler på, at han vil synes, at det er ligeså frækt -pirrende, hvis du ligger og ligner én der slet ikke kan holde det ud! Det vil han kunne mærke… Jeg vil da anbefale dig, at ‘starte i de små’. F.eks. lade ham massere dine fødder og få lov at røre dem mere.. Når du så er blevet bekvemt med dette – kan han/ I evt. tage det skridtet videre. Jeg har selv været i et forhold, hvor han også var til fødder. Jeg har aldrig brudt mig om fødder, og i den grad slet ikke mine egne. Men han synes de var fantastiske og det smittede faktisk lidt af.. Jeg endte med at synes mine fødder måske ikke var så slemme alligevel.. Hans syn på mine fødder, gjorde faktisk at mit eget syn ændrede sig lidt – hvis man kan sige det sådan! ‘Footjob’ grinte jeg lidt af i starten – for det er faktisk skide svært 😀 Men jeg tog det som en udfordring – og han synes bare det var fedt jeg prøvede! Hvad tænker du om det? Kærligst Kvinderudenfilter.dk

 2. Tine Wend

  Sådan har min kæreste det også – og jeg har det ligesom dig!!! Ved du hvad – han mangler sq ikk noget ellers…så det der med fødderne må han simpelthen undvære!!! Jeg nægter at indgå kompromisser der i så høj grad overskrider mine grænser!!!!

  1. Kvinderudenfilter.dk

   Tine Wend – Fint at du har taget stilling – og sagt, det vil jeg sgu ik’! 🙂 Som skrevet – skal man heller ikke gå for meget på kompromi med sig selv. men hvis hun kan finde i sig selv, at give det et forsøg – eller give ham lidt af det – så skal hun da endelig gøre det! Kommer an på hvordan hun helt præcis har det. 🙂

   1. TIne Wend

    Kvinderudenfilter.dk – Helt sikkert – jeg gav det også et shot i frisindets navn…man kan jo ikke vide det før man har prøvet…(eller ?!) Og det ændrede absolut intet. 🙂

    1. Kvinderudenfilter.dk

     Tine Wend Godt du gjorde det! Og nej – det gør man jo ik’ 😛 Så det prøvet!

  1. Allan

   Yep ost mellem tæerne, ged eller gammel ole, så den fetish forduftet eller hvad?

Skriv et svar