Afhængighed? er det..

noget de fleste mennesker har?? Og jeg mener Ikke kun..

Kære Kvinderudenfilter,

Er afhængighed noget de fleste mennesker har??
Og jeg mener Ikke kun stoffer, alkohol, osv. – Nej, bare ‘afhængig’ af Noget!
Slik, mad, sodavand, træning, læsning, you name it! Bare noget?

Jeg har desværre selv levet meget af mit voksen liv med afhængighed, af hash, stoffer og alkohol.. Og min tankegang er jo at det skal skiftes ud med en ‘sund’ afhængighed, for hvis ikk jeg er afhængig af bare Et eller andet (og her mener jeg det ‘sunde’/positive), hvordan lever jeg så??

Håber det gir mening..

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Kvinderudenfilter.dk

    Kære du, Jeg tror, at det er vigtigt at skelne imellem afhængighed og så vaner. Afhængighed for mig, giver ingen frihed. Uagtet hvad man er afhængig af næsten, er det aldrig rigtig positivt, ikke at være uafhængig. En vane kan dog både være en god og en dårlig vane. Og det kan godt være svært at ændre vaner – men måske det ville hjælpe dig, at tilføje nogle gode vaner ind i dit liv – nogle ‘rutiner’ – som måske vil fylde dit behov, for at gøre noget at det samme, hver dag – som er det en ‘afhængig’ ofte gør. Så mit bedste råd er at tilføre gode vaner, rutiner – for at kunne slippe den dårlige afhængighed. Hvis du kan ændre dit ord afhængighed, til ‘vane’ – så er en ‘god vane’ bedre end en ‘sund afhængighed’, som jeg ser det, Jeg håber at det giver mening. Mange hilsner Rikke, Kvinderudenfilter.dk

Skriv et svar