Bækkenbunds- træning – tips og tricks

”Ringende klokker” – med dette lovende navn opstod elskovskuglerne i Japan, for tusindvis af år siden. Brugen af elskovskugler er nu også blevet kendt i andre kulturer. Det er altså på tide, at du også finder hemmeligheden bag disse lystspredere og mærker dit sexliv endnu mere intensivt.

Elskovskugler træner bækkenbunden. Vi ved godt, at det i første omgang lyder temmelig usexet, men det er det absolut ikke! Bækkenbunden er et ca. tre centimeter tykt lag, der består af muskler og bindevæv, som har stor indflydelse på vores sexliv. En veltrænet bækkenbund giver en god gennemblødning i vaginalområdet og forstærker følsomheden. Derved kan kvinder få hurtigere orgasme og mærke den meget dybere!

En slap bækkenbund kan have forskellige årsager. Som regel er det en følge af en graviditet, men det kan også være overvægt, hormonelle omsving eller en aldersrelateret svækkelse af musklerne der har indflydelse på bækkenbundsmusklerne. Derfor bruges bækkenbundstræning med elskovskugler ofte af medicinske grunde. Og det har aldrig været sjovere at kombinere sport og medicinsk behandling!

Fordi du er i stand til målrettet at spænde og løsne dine bækkenbundsmuskler under sex, profiterer din partner også af træningen – han får følelsen af at være meget stramt omsluttet. 

Vi informerer dig omkring elskovskuglernes størrelse, former og materialer!

Elskovskugler består som regel af to hule kugler, som er forbundet med hinanden med et bånd. For enden befinder sig et returbånd. Kuglernes highlight gemmer sig i deres indre – her ligger vægten. Denne sørger for, at kuglerne begynder at svinge, når de bæres! På grund af rotationen er musklerne tvunget til at spænde i bækkenbunden, for at fastholde kuglerne i dit indre.

Det virker ikke i liggende eller siddende stilling, vi skal altså virkelig bevæge os. 😉

Udover den klassiske model, er udvalget blandt størrelser, former og materialer omfattende:

Elskovskugler i silikone er meget behagelige at bære

Hudvenlige og hygiejniske – disse egenskaber kendetegner elskovskugler i silikone. Men også elskovskugler i førsteklasses plast er meget velegnede, da begge materialer hurtigt tilpasser sig kropstemperaturen. Et godt og pirrende tip: Metalkugler kan afkøles eller opvarmes inden brug.

Hvilke former har elskovskuglerne?

Som navnet jo allerede siger, er elskovskugler i reglen kugleformede, men de ovale eller dråbeformede modeller er også meget populære.

Strukturerede kugler forstærker bærefølelsen. Kuglerne er forbundet med hinanden enten med en snor eller med et fastere bånd. Du bør prøve dig frem for at finde ud af, hvilken form der passer til dig.

elskovskugler

Det er størrelsen, det kommer an på!

Størrelsen betyder ikke noget? – I dette tilfælde gør det altså ! Jo større og tungere elskovskuglerne er, desto intensivere bliver træningen. De forskellige diametre og vægte bruges til forskellige træningsfaser. Også antallet af kugler forstærker træningseffekten. Jo flere kugler, der sidder sammen på ét bånd, desto sværere bliver det for musklen at holde på dem.

Begyndere obs: Det skal I være opmærksomme på!

Nybegyndere bør starte med de letteste op til 100 gram. En perfekt begyndermodel er elskovskuglen ”Love Training”. De fleste kvinder synes, at en diameter mellem tre og fire centimeter føles behagelig. Hvis de er til større bolde, øges omfanget, vægten og elskovkuglernes antal til stadighed under træningen. Til træning egner sig elskovskugler med udskiftelige kugler i forskellige tyngder, som fx. elskovskuglerne ”Geisha Balls 2” fra FT London. Viderekomne tyer til erotisk, roterende modeller!

Tip: I vores rubrik ”Elskovskugler – stimulus & træning” kan I finde flere informationer.

Din Workout til lystfulde stunder i hverdagen

Bækkenbundstræning lader sig fint integrere i hverdagen ved hjælp af elskovskugler. I starten bør du vælge en elskovskugle, som du uden problemer kan fastholde med dine bækkenbundsmuskler. Elskovskuglen indføres ligesom en tampon. Efter behov kan dertil benyttes en glidegel. Du mærker, at kuglen sidder korrekt, når du slet ikke kan mærke den. Elskovskugler træner kun ved bevægelser, siddende eller liggende har træningen ingen virkning. Til gengæld er træningen endnu mere intensiv, hvis du bærer elskovskuglerne, når du dyrker sport. Selvom det jo føles skønt – ca. 15 minutter ad gangen og op til to gange dagligt er tilstrækkeligt til at træne bækkenbunden optimalt.

Og ja, også vi undrer os efter sportsaktiviteter, hvor de muskler pludselig kommer fra, som gør ondt dagen efter. Det gælder også her: Den, der overdriver træningen, kan glæde sig til ondt i musklerne den næste dag. Hvis du ikke kan lide den følelse, bør du nok ikke overdrive træningen.

I sjældne tilfælde lykkes det for kvinder at opnå orgasme, når de bærer elskovskugler – men ligemeget hvad, så giver elskovskugletræning i hvert fald lyst til mere!

I disse tilfælde bør du holde pause fra træningen!

Ligesom du med en forkølelse hellere må undvære sporten, er der også med hensyn til elskovskugler et par situationer, hvor du skal holde pause fra træningen:

  • Når du er gravid: Træningen gør bækkenbunden smallere. Denne skal dog være blød og smidig under en fødsel. Derfor bør du ikke træne med elskovskugler under graviditeten.
  • Efter fødslen: Op til ca. 8 uger efter en fødsel er musklerne for svage til træning. Men derefter er elskovskuglerne vores hellige gral, når det drejer sig om at stramme bækkenbundsmusklerne op igen!
  • Under menstruation: Alt efter, hvor følsom du er under menstruationen, kan elskovskugler udløse smerter. Desuden øger elskovskugler under menstruationen muligheden for infektioner. Hvem der alligevel ikke vil undvære dem i denne periode, bør udelukkende bære elskovskuglerne ved brug af bind, ikke i kombination med en tampon.
  • Ved en vaginal infektion.

Pleje af elskovskugler

Ved brug af sexlegetøj har hygiejnen altid højeste prioritet. Elskovskuglerne kan renses med sæbe og varmt vand. Hertil skylles de først og lægges så i et glas, der fyldes med 60 grader varmt vand. Til en hurtig rengøring egner sig specielle sextoys rensesprays. Elskovskuglerne opbevares støvfrit og beskyttet mod sollys, for at materialet kan holde sig smidigt i lang tid.

Elskovskugler – lyststunder også til mænd?

Elskovskugler kan også give anale glæder og er dermed også egnede til mænd. Dog bør man her være opmærksom på, at elskovskuglen er udstyret med en stopper hhv. en stor silikoneløkke, så kuglerne ikke forsvinder helt op i anus. Inden brug af elskovskugler bør anus udvides. Til denne udvidelse egner sig analplugs helt perfekt.

Analsexbanner

Alternative lykkestunder uden elskovskugler?

Du er stadig ikke helt sikker på, at elskovskugler er noget for dig?

For at få følelsen af, om elskovskugler virkelig er noget for dig, kan du i første omgang prøve et vibro-æg. Når det drejer sig om træning af bækkenbunden, kan du også udføre forskellige øvelser uden elskovskugler. Såkaldte vaginalkoner er den medicinske variation af elskovskuglen. De er nærmere formet som en tampon, og kan også fåes igennem lægen.

Vibro-æg

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er indsendt af

Du kan følge Orion her:

Andre indlæg under erotik

Skriv et svar

Luk Menuen