Sådan får du en god oplevelse med din vibrator

Picture of Mette Vestergaard

Mette Vestergaard

Kære skønne kvinde

Jeg ved ikke om du er der i dit liv, hvor du endnu har stiftet bekendtskab med en eller anden form for vibrator eller ej. Vi lever i et meget frit land og vi har alle muligheder for at udforske vores seksuelle lyster og fantasier. Så hvis du endnu ikke har kastet dig ud i det, men er nysgerrig på, hvad sådan en vibrator kan gøre af underværker, så kommer der her min lille guide til, hvordan du kan få en god oplevelse med din vibrator.

Første step er, vælg en vibrator/womanizer, som har fået gode anmeldelser. Vælg hellere et godt kvalitetsprodukt end et billigt et, som måske giver dig en dårlig oplevelse. Min erfaring siger mig, at pris og kvalitet, også når det gælder sexlegetøj, hænger uløseligt sammen.

Jeg anbefaler varmt alle vibratorer eller womanisere af mærket Peech

 Bedst sælgende produkter – Opdag vores bestsellers | Peech – PEECH

Deres produkter er dansk producerede og de har fokus på kvalitet, sundhed og intim velvære. Så hvis du går op i kvalitet og gerne vil støtte en mindre dansk virksomhed, så gå med dem her.

Hvis ikke du har prøvet den nyeste teknologi indenfor vibratorer til kvinder, så kan jeg virkelig anbefale dig at give det et kæmpe GO herfra.

Den nyeste luft/suge teknologi kan bare virkelig få dig både sindssygt hurtigt og mange gange i træk til en helt vild ud af kroppen oplevelse, som jeg ikke kan beskrive med ord hvordan føles. Det skal opleves….

Af den simple grund, så vil jeg anbefale dig (også og nok specielt, hvis du oplever nogle udfordringer med at kunne slippe dit hoved og lande i din krop/lyst) at prøve den nye slags vibrator kaldet en womanizer. Her er et link til en hjemmeside, som forhandler mange typer og prisklasser af den nye lækre teknologi. Womanizer – Køb dit nye yndlingslegetøj hos Sinful

Når så du modtager dit dejlige nye stykke sextoy ind af døren, så er der lige lidt praktisk og logistisk der skal være på plads. 

Sæt god tid af

Sæt rigtig god tid af en dag du er alene og ved du ikke bliver forstyrret. Det er super vigtigt, at du de første mange gange du bruger tid med dig selv og din womanizer, at der ikke lige pludselig står et barn og flår i håndtaget ind til dit soveværelse. Så er det nemlig tæt på umuligt at kunne slappe fuldstændigt af, hengive sig 100% til dig selv og nyde oplevelsen.

Nu kommer jeg med nogle helt konkrete øvelser og fif til, hvad der kan gøre en kæmpe og jeg mener kæmpe forskel i din oplevelse med dit nye device.

Glidecreme er et must!

Brug altid som i altid en god vandbaseret glidecreme med dit sextoy. 

Lyd gør din nydelse mere intens…

Ja du læste rigtigt. Når du bruger din lyd aktivt, så sender du signaler til din krop om, at den er på vej den rette vej. Dvs fake it til you make it er her faktisk virkelig sandt. Kroppen giver dig mere af det du viser den… interessant ikke, og sandt oveni. Prøv det. 

Kip med dit underliv

Læg gerne en pude under din lænd eller numse. Det lyder måske lidt underligt, men det er et andet lille nemt hack til at hjælpe din orgasme på vej. Lav nogle små vip op og bed med dit bækken. Dette hjælper dig også på vej.

Start blidt/stille ud

Når nu du skal i gang med din vibrator eller womanizer. Så skal den ikke fyres op på max fra start af. Start på den allerlaveste intensitet og træk vejret helt ned i dit underliv og mærk og fornem behaget. Sig til dig selv højt, hvad du fornemmer. Sig fx uh.. det kilder dejligt, lækker blød hud. Stimuler dine brystvorter imens med den anden hånd og brug den evt på dine inderlår til en start eller på dine brystvorter og opdag hvordan den også kan suge dem op i en god stemning.

Skru op på intensiteten, når du føler for det. Det skal kun føles rart, så synes du at simulationen bliver for kraftig, så sku bed igen. 

Hold pauser

Når du føler du er ved at nærme dig klimaks, så hold evtuelt en pause og kør dig selv op igen. Læg mærke til, at nu vækkes din yoni hurtigere til live, da dens svulmelegmer nu er fulde af blod og derfor lettere bliver ophidsede igen. Når du kører op og ned af flere omgange vil du opleve en langt mere eksplosiv og intens orgasme, som også kan vare i langt længere tid en blot som et lille dejligt “nys”. Du kan på den måde lettere komme til at ride på en orgasmebølge eller opnå en orgastisk tilstand, som helt sikkert er ekstatisk.

Jeg håber du kunne bruge min guide og måske du er blevet klogere og/eller har fået lyst til at investere i dit helt eget første eller næste stykke sexlegetøj.

Kærlig Hilsen

Mette Friis

Følg mig på Instagram @mettefriisterapi

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Mette Vestergaard

Mette Vestergaard

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg

Nu rammer alderen

Klimakteriet, menopausen eller overgangsalderen– ”kært” barn har mange navne…. Personligt synes jeg bedst om ordet menopausen, da ordet

Læs indlægget »