Brev fra en anden mor

En anonym kvinde har delt en skrivelse, som vi håber når langt ud. En skrivelse med så vigtigt et budskab – især sådan som tiden er i dag. Det er op til os som forældre at lære vores børn nogle ordentlige værdier, at sørge for, de lærer at behandle andre som de ønsker selv at blive behandlet. Vi bør gøre vores bedste for at lære vores børn, ikke at være bange for at gå imod strømmen.

Brev fra en anden mor

Jeg er mor til ham drengen i din drengs klasse, som alle de andre ignorer.
Han er ikke en del af fælleskabet.
Han bliver ikke spurgt.
Han bliver ikke inviteret.
Han er selv holdt op med at spørge.
Vi kender ham alle sammen fra vores egen skoletid…
Det er min søn – ham din søn er med til at holde udenfor. Aktivt eller passivt. At gøre noget og ikke at gøre noget er det samme i denne situation.
Vi synes jo selvfølgelig lige som jer, at netop vores dreng er verdens dejligste og det gør ondt i mit mor hjerte, at nogen aktivt vælger at ignorere ham, aktivt vælger at holde ham udenfor fælleskabet. Han er ikke perfekt – på ingen måde, og det er vi heller ikke…. Vi sætter empati og retfærdighed højt, men når han møder alt det modsatte af vores egne værdier, begynder jeg at bekymre mig for, hvor længe han kan holde fast. For vi mennesker har brug for fælleskaber, men hvad sker der med et barn når fælleskabet ikke vil lukke det ind?
Der er plads til alle, der skal være plads til os alle…. den er bare så slidt og vi ved jo alle sammen godt, at det ikke passer – for der er kun plads til dem, fælleskabet giver plads til.
Min dreng står uden en plads…
Hvor står din dreng?

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 4 kommentarer

 1. Jeanne

  Jeg følte mig så ramt jeg har en pige som oplever det samme tudede over skrivet tak for du delte

 2. Jannie

  Av mit hjerte. Det ramme hvor det gør Aller mest ondt i mig. Min dreng “vælger” at sove 6 timer midt på dagen fordi skolen er så hård. Fordi han hele tiden skal gøre sig “god nok” til at være i de sociale relationer.
  Det er så svært som forældre.
  Hvor er det befriende at læse, vi ikke er de eneste. Tusind tak for at åbne op.

 3. Tine

  Tak for at bringe fokus på dette emne. Det ramte mit mor hjerte, jeg er mor til en dreng som ikke trives.
  Vigtigt budskab❤️

Skriv et svar