Er jeg i et usundt forhold?

Kære brevkasse,

Min søster har gjort mig opmærksom på at hun ikke bryder sig om den måde min kæreste omtaler mig. (Indskudt: Jeg er lige blevet færdig med en sen hf.)

Et eksempel på min kærestes omtale af mig er, at han siger at jeg var ret dum før jeg tog en hf.
Vores samtaler er blevet meget mere intelligente og interessante, siger han.
Det er noget som vi har snakket om efterfølgende, min kæreste og jeg. Han mente det som et kompliment. Jeg kan umiddelbart ikke se at han er nedladende men jeg får af vide at han er.

Er det noget som jeg skal være bekymret for eller skal jeg lade det være?

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Fie

    Jeg synes personligt at det er en nedladende kommentar. Når det så er sagt, så skal man huske at ikke alle tænker før de taler og hvis det kun er den ene gang han har sagt sådan og I har talt om det og han sagde det for sjovt (ifølge ham) , så tænker jeg ikke det er noget du skal være bekymret for 😊 Hvis du ikke føler det som en nedladende kommentar og han heller ikke mente det nedladende, så synes jeg bare du skal lade det ligge 😊 Jeg tænker desuden ikke at man bliver mere intelligent af en HF, men det kan jo være at du har fået en masse nyt at snakke om fordi du har lært noget nyt og det synes din kæreste jo nok bare er dejligt 😊

Skriv et svar

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Fie

    Jeg synes personligt at det er en nedladende kommentar. Når det så er sagt, så skal man huske at ikke alle tænker før de taler og hvis det kun er den ene gang han har sagt sådan og I har talt om det og han sagde det for sjovt (ifølge ham) , så tænker jeg ikke det er noget du skal være bekymret for 😊 Hvis du ikke føler det som en nedladende kommentar og han heller ikke mente det nedladende, så synes jeg bare du skal lade det ligge 😊 Jeg tænker desuden ikke at man bliver mere intelligent af en HF, men det kan jo være at du har fået en masse nyt at snakke om fordi du har lært noget nyt og det synes din kæreste jo nok bare er dejligt 😊

Skriv et svar