Jeg kan ikke lide min søns nye kæreste

Hvordan skal jeg forholde mig ?

Begge mine sønner er blevet skilt efter mine tidligere svigerdøtre havde været dem utro. Begge mine sønner har bedt mig om at have minimal kontakt med børnebørnenes mor hvilket jeg respekterer. Jeg hjælper dog børnebørnene og er der for dem i det omfang de gerne vil.

Den ældste søn har fået en ny kæreste hvor der har været en del turnult. Der er ved at være nogenlunde styr på det igen for dem.

Min anden søn fandt en ny kæreste ret hurtigt efter skilsmissen. Og han er meget forelsket i hende. Hun har dog en personlighed det gør jeg ikke stole på hende. Hun skaber splid i familie har ingen venner i længere tid og ingen kontakt til sin egen familie . Hendes livshistorie som hun gerne fortæller gentager hun nu overfor vores familie. Hun opfører sig meget umodent og tager ikke hensyn til børnene. 

Mit dilemma er at min ældste søns ekskone og min yngste søns og hans nye kæreste nu er blevet slyng venner. Og vil holde jul sammen

(Jeg kan ikke ha’det)

Begge mine sønner har piger som er bedste venner.

Jeg syntes ikke de kan være det bekendt overfor min ældste søn især efter alle de snakke og kriser vi har været gennem.. min ældste søn har selv givet udtryk for det var underligt for ham.

Min yngste søn og kæreste flytter sammen og går hver til sit som vi den blæser. Mit indtryk er hun kun kan bruge ham når hun har brug for hjælp eller mangler noget luksus . De er lige fundet sammen igen efter det sidste brud hvor min søn var knugende ulykkelig. Heldigvis snakkede han en masse og samtidig blottede sin fortvivlelse fordi han denne gang så hendes sande jeg.

Vi skal være sammen til julefrokost. Hun er ikke ønsket her, men jeg opfører mig ordentlig… men hvordan gør jeg det?

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Lianne

  Uh du er nød til at sluge kameler her.
  Hvis du vil din søn, så må du acceptere hende
  Ingen kan tvinge dig til at kunne li hende,
  Men du må respekter at det er din søns liv

 2. Leyla

  Usikker på
  Midt forhold

Skriv et svar