Hjælp! Min kærestes bror flirter med mig!

Hej eksperter.

Jeg er en kvinde på 32 år, og er sammen med min skønne kæreste, og det har vi været igennem de sidste 14 år. Sammen har vi en dejlig datter på knap 5 år. Min kæreste er 36, og har en lillebror fra samme årgang som mig.
Hans lillebror har to børn (på 8 og 11), med en, nu X-kæreste. De var også sammen i 14 år, så vi kender alle hinanden rigtig godt.

Nu kommer min pointe så.
Efter min kærestes lillebror og hans X-kæreste gik fra hinanden, så har han forandret sig virkelig meget overfor mig. Jeg synes at han sender en del, lidt for søde og vedholdende, blikke. Jeg aner ikke hvor jeg skal kigge hen, så nogle gange siger jeg bare noget kikset fordi jeg ikke kan være i det, og så smiler han. Jeg føler INTET for ham, på dét plan, og han siger mange søde ting, vil drikke et glas vin, kun os to, giver ekstra tætte krammere, hvor han også kigger mig direkte i øjnene og I ved, på en rigtig flirtende måde.

Jeg tror ikke min kæreste opsnapper det, men jeg føler det er så tydeligt. Han er seriøst min datters ONKEL, og jeg er hans BRORS kæreste.
Det er SÅ akavet, i hvert fald mig, og en rigtig fjern tanke. Jeg synes jeg er som jeg altid har været.
Hjælp for søren! 

Hilsen den uskyldige 

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar