Jeg vil så gerne kunne forstå min kærestes reaktions-mønster.

For 4 år siden, i en sen alder fandt jeg livet igen.
Stor kærlighed, attraktion og ligeværdighed.
Det er så fantastisk, at det er muligt i en alder på 57, og efter at have været skilt i 10 år.

De første 3 år fungerede vort følelsesmæssige liv så dejligt. Dejlig sex givende for begge.
Det sidste års tid virker det, som hun trukket sig mere ind i sig selv. Taget en del på i vægt. Lysten til sex er næsten væk.
Vi taler faktisk om det. Og jeg  får at vide, at det ikke er , fordi hun ikke elsker mig mere, hun nyder vores liv.
Men sexuelt, føler sig hun sig kold indeni.
Hun har ikke lysten længere.
Ligger vi tæt, fjerner hun sig, fordi hun tror, jeg vil ha sex.
Det vil jeg også gerne, hvis der gået en måned eller mere,  kan jeg lede efter tegn på, at vi kan have sex.
Men mit primære er nærheden, at mærke krop mod krop. Følelsen af samhørighed.
Ofte virker det på mig, som hun bare giver ind, lader mig.
Men det ikke det jeg vil.
Jeg vil smelte sammen, føle varmen, at give sig hen til hinanden.

Vores snakke som har været mange af.
Jeg ved ikke hvorfor ? Føler mig ikke sexet. Prøvet mange åbninger, men som om, jeg ikke kan få åbnet op.

Så, lad mig høre fra jer kvinder.
Hvad sker der, hvad kan jeg gøre?
Jeg brug for at komme tilbage. Brug for at føle berøring, kælen.

Takker for input.

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 7 kommentarer

 1. Berit

  Tænker der er noget andet der trykker. Det er så bare ikke altid, der kan sættes ord på.
  Er jeres hverdag blot blevet “vane”?
  Tænker du i din verden gør hvad du føler der skal til, for at få jeres forhold til at spille hele vejen rundt, men …..

  Prøv en overraskende middag en almindelig hverdag! Hjemme , levende lys, champagne osv 🥂🙃
  På den måde kommer man ud af et fastlagt mønster og kan se hinanden i øjnene- og se om der stadig er glæde og kærlighed ❤️

  Uanset hvad ønsker jeg dig al held og Lykke på din vej ❤️

 2. Lis

  Mindre snak – mere handling – hun er lullet i søvn – væk hende (og måske anbefale hende at tabe sig – overvægtige holder ofte mindre af sig selv og har derved svært ved at give til andre) – min bedste anbefaling er at lytte til Den Mentale Kriger – han har sagt meget godt om det emne.
  (Håber, at det er OK at anbefale at lytte til ham).

 3. Sascha Holm

  Måske handler det om hendes overgangsalder…altså som hun siger handler det slet ikke om jer to men simpelthen om den fysiologiske ændring hun er igennem….og som for mange blandt andet fører til vægtøgning og måske nedsat sexlyst…..når det så er sagt kan vægtøgning alene fører til at hun opfatter sig selv anderledes og derfor har mindre lyst til sex….der findes en dygtig sygeplejerske der specialiserer sig i behandling af gener fra overgangsalder hun kalder sig Hormonsygeplejersken på Facebook

 4. Regitze

  Jeg tænker helt sikkert at du skal forsøge simpelthen helt at undgå at ligge op til sex, og lade hende vide at du elsker hende på trods af det. Simpelthen give vende noget tid til selv at få lyst. Hvis man hele tiden bliver…. hvad skal man sige…. hvis hun ved at du vil have sex eller noget i den dur, så snart “hun giver dig sin lillefinger”, så vil hun automatisk tage fuldstændig afstand til noget nærhed og kærtegn. Gør en masse romantiske ting for hende, uden at forvente det mindste eller lede efter tegn og se om det ikke hjælper. Måske hun har brug for at få vækket lysten ved at du netop ikke tilbyder dig selv. Og så se om du ikke kan få hende til at føle sig smuk, lækker og sexet uden at det på nogen måde skal føre til det mindste sex, hverken på den ene eller anden måde. Du skal i hvert fald ikke råde hende til at tabe sig, hvis det er et ømt emne for hende……..

  1. Regitze

   ^ sex kan hurtigt blive en forventning, bare fordi det er længe siden, og det bliver bare hurtigt et pres på kvinden. Jeg kan selv have det på den måde ind imellem og der er ikke noget større turn off end en mand der “forventer” at der skal ske noget hver gang man strejfer hinanden.

 5. Regitze

  ^ sex kan hurtigt blive en forventning, bare fordi det er længe siden, og det bliver bare hurtigt et pres på kvinden. Jeg kan selv have det på den måde ind imellem og der er ikke noget større turn off end en mand der “forventer” at der skal ske noget hver gang man strejfer hinanden.

 6. Mette Friis

  Enig med Regitze
  Fjern sexen (penetrationen) men ikke nærheden og intimiteten. Gå evt i terapi hos en sexolog/parterapeut sammen eller/og hver for sig.. Lav noget sensualitetstræning. Din kvindes problem ligger i hende (ikke mellem jer). Men respekter hendes ønske om, at hun ikke har lyst til sex. Sig og vis hende at du godt ved hun ikke har lyst til sex og du ikke presser hende til det. Hun kan komme og sige til hvis hun vil. Så må du lettet trykket selv ved onani, og så give hende massage og nærhed og nus alt du har lært uden at det på nogen måde skal lede til mere, så hun kan få tilliden tilbage til, at du ikke presser hende, når hun kæmper med sig selv lige nu. Håber det giver mening
  Mvh sexolog Mette Friis

Skriv et svar