Skal jeg stoppe forholdet…. ?

Kære kvinder,
Jeg står i et dilemma.

For 4 måneder siden mødte jeg en mand, som er blevet skilt fra sin kone for 4 år siden.
Jeg er blevet glad for ham.
Problemet er bare, at han ikke var ærlig fra starten af.

For det første sagde han,  at han var 43 år, men han er 58 år!

For det andet, fortalte han mig, at han gerne ville være i et fast forhold, men nu har han lige sagt, at han ikke er parat!

Derudover har han fortalt,  at han var sygemeldt fra sit arbejde pga. af stress, og det var også løgn!
– At hans hus var gået på tvangsauktion.
– at hans barnebarn på 6 måneder havde en alvorlig hjernesygdom.

Jeg er ked af, at han har løjet om sådanne ting. Det har faktisk skræmt mig lidt!!

Han sagt til mig, at vi skal holde forholdet hemmeligt nu, da hans datter ikke må vide det.
Først sagde han, at datteren var 16 år og boede hos sin mor. Men hun er på min alder og er gift og har små børn.

Jeg er glad for ham, men jeg har mistet noget for ham efter alle de løgnehistorier.
Der kan gå flere dage hvor jeg intet hører fra ham, og hvis jeg kontakter ham, tager han ikke sin telefon.

Grunden til, at jeg ved, at han har løjet, er fordi jeg har undersøgt det.

Skal jeg stoppe forholdet til ham ?
Hvad skal jeg sige til ham ? Han ved ikke, at jeg har undersøgt de ting! 

Mvh den Frustreret

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 14 kommentarer

 1. Mette Egelund

  Løøøøøøb søde! Alle alarmklokkerne ringer her! ❤️❤️❤️Du fortjener ærlighed frem for alt❤️

 2. Mia

  Jeg ville løbe langt væk. For det er helt sikkert ikke det eneste han har løjet om. Og det han har løjet om er ret alvorlige ting !!🙏🙏❤ du fortjener langt bedre

 3. Annitta

  Synes du skal sige det til ham som det Er, hvis du har mod på det. At du har fundet ud af de her ting, som han har løjet om, og derfor ønsker du ikke længere at være i et forhold med ham. Synes at han skal vide, at det ikke er okay at behandle andre sådan.
  Håber at du kommer ud af det på bedste vis. 🤗

 4. Rikke

  Der er en grund til han ikke svare i flere dage. Og at du ikke kan få fat i ham. Har selv været sammen med sådan nogle typer KOM VÆK

 5. Han vil bare fortsætte med at lyve , væk fra ham 😡og held og lykke med kærligheden for ham der vil dig det godt er derude ❤️

 6. Gitte

  Jeg ville ikke holde på ham. Uden at kender ham, lyder det til at være psykopatiske træk, sorry 💕💕

 7. Charlotte Frølund

  Kære Dig…
  Du skal ikke blive, han lyder ikke som en der er god for dig.
  Med alle hans løgne er det ikke en jeg ville turde stole på nogensinde 🙁
  Ønsker dig alle held og lykke fremover, og pas nu godt på dig selv <3

 8. Charlotte Falmer

  Kære du. Jeg er nødt til at tilslutte mig koret, der runger det ud: Løb! Kom væk fra det her forhold. Du er ved at involvere dig med en mand, du aldrig nogensinde kommer til at kunne stole på. Han viser nogle træk, der får alarmklokkerne til i den grad at kime, du skal passe på dig selv. Kom væk mens du kan, prøv om du kan gå og helst uden at se dig tilbage. Held og lykke.

 9. Mary

  Væk med det samme – hvis forholdet allerede bygger på løgne vil det ikke være sidste gang.
  Du fortjener en ærlig mand der vil dig kære

 10. Lone

  Åhhh æv da, ærgeligt oplevelser❤️ du bør klart STOPPE det forholdt med det samme, og ( næsten)endnu vigtigere sørg for STOPPE KONTAKTEN HELT, med det samme.
  Håber det lykkes og ønsker dig held og lykke fremover🍀🤞🏻

 11. Kirstine Anker

  Kvinder er enormt gode til at finde på undskyldninger og rationaler på andres – især mænds – vegne. Jeg læser det som at du desværre er blevet suget med i denne nedadgående spiral. Uden en flig af tøven vil jeg råde dig til at afsluttet forholdet. Du skal være ærlig når du gør det, for ellers kører du med på hans spor – men endeligt; afslut det.

 12. Denise

  Han lyder som eb der har opbygget sit liv på løgne, og måske tror han selv på dem, eller han skjuler noget der er større. Du SKAL løbe langt væk fra det der. En mand der lyver om så store ting, en der ikke tager telefonen i flere dage. Den du kan lide i ham, er der, for du er ikke herre over hvad du føler. Der er noget ved han du kan lide, men kan du lide det så meget at det overgår så alermerende alarmer ? Pas på dig selv og kom væk derfra. Det er mit råd til dig. Også selvom der er en del af ham du kan lide, så vil jeg sige til dig, at du fortjener meget mere end den del du kan lide. Du skal have så meget i en mand at løgn ikke indgår i hans fortælling om sig selv og hans liv. Videre med dig og find noget jeg vil mene er mere holdbart at bruge tid på. Og har du mod på det så sige sandheden om hvad du ved, men være forberedt på en ny løgn eller han går i selvforsvar, kan også være han indrømmer, og så “fanger” det dig Muligvis ved ham igen, da følelser er stærkere end fornuften. En ting er ihvertfald sikkert, og det er jeg håber du går langt uden om ham og finder en ny vej at gå 🙂 <3

 13. Michella

  Kære skønne dig – FØRST AF ALT FORTJENER DU MEGET BEDRE END HAM.
  Jeg havde faktisk en veninde a la samme type og det faktisk en sygdom – SÅ du kan ikke ændre ham el det – det en del af dem og deres historier kan være vilde .! Og jeg troede på hende så meget selv om alle sagde hun fandt på det hele osv.. måtte så sande det på en ferie – der faldt alle brikker på plads.!
  Så skønne dig – av av og ØV.! Men han bliver nok desværre ik bedre og du skal ik starte et liv med en hvis liv mest af alt er en løgn på løgn Al held og lykke 💪🏻💪🏻

 14. Pia Charlotte Nielsen

  Søde skønne dig ❤️ Ud med ham – han ændrer sig ikke. Jeg har selv været der – det bliver ikke bedre – han er fuld af crab og ikke værd at samle på . Ønsker dig lykke og kærlighed på din videre vej – for ham der den patologiske løgner bringer kun hjertesorg. 😢😘

Skriv et svar