Bulubulu – Pik hvor er du?

Hvad fanden skal man gøre for at få noget pik? Han har ikke lyst og jeg er træt af at plage..

Jeg lever i et forhold, med en mand, som har minimal sexlyst. Vi har været sammen i 4 år – og det har altid været sådan.
Jeg selv har ikke sådan et kæmpe stort behov, meen jeg vil jo gerne mærke at han har lyst til mig, og have sex måske bare én gang om ugen i hvert fald.
Jeg har brugt virkelig meget tid på, og lagt virkelig meget energi i, at være ked og frustreret over, ikke at mærke det fra ham. Men efterhånden som tiden går, er jeg blevet mere og mere ‘nå ja, sådan er det jo nok bare’. Frustrationerne og tankerne rammer mig dog af og til..
Jeg har googlet en del. Tænkt, ‘har han mon en anden’ osv..
Men, jeg tror bare vitterligt ikke, at manden har lyst.

Jeg har spurgt rigtig meget ind til det.
jeg har ikke lagt låg på noget – jeg har endda også spurgt om han var bøsse, men det er ikke tilfældet.

Nu skal I høre nogle sjove scenarier:

Scenarie 1

Vi sidder og har en seriøs samtale omkring vores manglende sexliv.
Jeg sagde, at jeg var træt af altid at være den som skulle spørge efter sex, spørge ind til sex, ligge op til sex – bare generel snak om sex.
Hvortil manden svarer: “Jamen jeg har jo også tit lyst til en stor bøf med bearnaise, men det får man jo heller ikke hver dag!”

‘Øøehh’…

Scenarie 2

En dag stod jeg inde i soveværelset og havde igen lyst til sex. Han sad inde i stuen og så Animal planet. Så jeg tænkte: ‘Sagen må da være, at jeg kommer vimsende ind splitter nøgen, og vifter muffen lige op i ansigtet på ham – det må da sætte fut under ham’.
Så jeg afklæder mig, og tuller ind splitter nøgen foran ham.

Og hvad siger manden?
han siger: “Flyt dig, jeg ser animal planet – det er noget med tigere’. Skal du i bad’?

‘Øeeeh’…

Scenarie 3

Dette dækker over mange gange. Hvis han kan mærke, at jeg kommer ‘for tæt på’, hvis han kan mærke at jeg ligger op til sex – så får han akut hovedpine, mavepine eller også bliver han voldsom træt på stedet.

Jeg har spurgt ham, om hvis jeg kommer hjem med blomster – om jeg så kan få et skrald!
Men nej…

Scenarie 4

Min kæreste er hel vild med biler. Og det er jo så en underdrivelse, for han eeelsker biler og er næsten altid nede i værkstedet. Jeg tænkte en dag – bare for sjov, om han mon stod og bollede sin Audi i udstødningen. Det er i hvert fald et faktum, at den bil har fået langt flere undervognsbehandlinger end jeg har fået – og den bliver klart puslet og nusset om langt mere end jeg gør.

Så jeg tænkte.. Nu tegner jeg et Audi mærke nederst på maven – lige over fissen og så en pil ned. Jeg tænkte lige i øjeblikket, at han kunne ligge og tænke på sin Audi alt det han ville, sålænge jeg bare fik pik, pik og PIK.

Men nej…

Når jeg så har plaget længe nok..

Så bliver han så træt af at høre på mig. Og så skal jeg love jer for at jeg får pik derudaf. Manden må være strategisk anlagt, på et langt højere plan end man skulle tro.
Han har nemlig fundet ud af, at hvis han knalder mig voldsomt og hårdt nok, så lukker jeg røven de næste 14 dages tid – fordi det simpelthen gør så ondt i min stakkels fisse.

Jeg har ligesom lært at leve med det nu, for jeg elsker ham.

Man siger at det primært er mænd, som har stor sexlyst. At de har et større behov end os kvinder. Hos os, er det dog omvendt og statikken holder langt fra her.
Er der andre, som har denne mand derhjemme?

Anonym

Indlægget her er placeret i kategorien ‘humor’ efter kvindens eget ønske. Den er altså ment således.
Kvinderudenfilter.dk

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 1 kommentar

 1. Også anonym

  Virkelig sjovt og – eeej hvor jeg genkender det.

  I mit nuværende og mit tidligere (10 år lange) forhold har jeg haft mest lyst, og syntes bestemt ikke at en gang om ugen, er for meget at forlange.
  Det er som om manden mister lysten, når jeg efterspørger sex…. som om jeg er billig, fordi jeg altid siger ja tak (please), og derfor er uinteressant. Skal vi virkelig i 2019 stadig spille svære at få, for at være spændende nok til at han gider????

  Nå, men min kæreste er dejlig, vi der ofte fysisk tæk, så intimiteten fejler ikke noget – og så nyder jeg det sex jeg får – og som jeg hørte i en podcast et sted, så har kvinder ansvar for at de får de orgasmer, de ønsker…. Så må man jo selv gå igang, som mænd med mere lyst gør.
  Min største udfordring er egentlig, at jeg så gerne vil gøre ham glad…….. det må så blive med en god bøf!

Skriv et svar