Deja-Vu kærlighed – straffer du mig ubevidst…. ?

Når fortiden spøger, og de forrige gange dit hjerte er blevet taget for givet og din tillid er blevet misbrugt, bliver det så en ond og destruktiv cirkel i dit nye forhold og dit liv i dag?

Når tilliden er brudt kan det være svært at finde ro i dig selv, og lyst til at bygge noget velfungerende op med en ny mand. Du kan ubevidst komme til at lade ham betale prisen for din tidligere klovn i sølvpapirs fejl, fordi du vil beskytte dit hjerte – og det er en dyr pris.

Du forsøger ihærdigt at beskytte dig selv, og du efterlader ham chanceløs i en anden mands ruiner. Ser du spøgelset af din ekskæreste, når du kigger i din mands øjne?

Et blottet hjerte er noget af det mest skræmmende vi som menneske kan udsætte os selv for – det er følelsesgambling, og uanset mentalitet er det ikke vores hjerte vi har mest lyst til at gamble med.

Før man ved af det er man endt i ’’jeg hader mænd, og jeg bliver lesbisk’’ fasen, og når eventyret er brast tilstrækkelig nok gange, begynder man selv at tro på at der ikke er nogen ordentlige mænd, hvilket jo selvfølgelig ikke er helt fair eller korrekt – men følelsen er et grimt resultat af følelsesparanoia og kærlighedsdummebøder.

Jeg har selv en tendens til at tænke at alle mænd er satan i forklædning, og det har straffet mange ærlige og ordentlige mænd i mit liv. Når din paranoia overtager, og du sidder med spionkikkerten og overbeviser dig selv om at hans bowlingtur med drengene egentlig er et besøg på et hollandsk bordel, så forsvinder realitetssansen – og således gentages fiaskoen konsekvent, når han lyder som en plade der er gået i hak. Farvel fornuft – guilty as charged.

Når der siges ’’tab og vind med samme sind’’, gælder det så også når vi satser vores hjerte?

Findes der et følelses-skjold som kan beskytte os mod mænd med dårlige hensigter, eller skal vi selv finde opskriften?

Er du en gambler, og er gevinsten dét værd i forhold til tabet, hvis kuponen er blank?

Jeg tror at alle skal opleve en dårlig partner eller to i sit liv, for at værdsætte kærligheden når den er ægte og når den er præcis som den skal være. Når du finder den kærlighed som føles rigtig, helt ind i sjælen, så sats på den. Giv dig selv lov, og lad din ekskærestes spøgelse forblive i fortiden.

Sandheden smager ufattelig godt når du har spist løgne så længe, men brug det som et multiværktøj og skab en bedre fremtid for dig selv.

Han hører ikke til i hverken dine tanker eller dit hjerte mere. Lev for dig selv, og tag det hele med, for fiaskoerne og kaosset er med til at forme dig til præcis den du skal være.

Stol på magien i nye begyndelser, og smid jord på kisten af fortiden.

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

avatar_kvinde

Indlægget er indsendt af

Cecilie FB

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Skriv et svar