Dilemma – er jeg ved at..

miste? Det hele kører rundt i hovedet på mig…..

Kære Kvinderudenfilter.dk

Ja, hvor skal jeg starte?! Jeg mødte manden for snart 4 år siden, og det var kærlighed ved første blik. Vi er blevet gift og har en skøn lille pige sammen (Jeg har 2 drenge fra tidligere).Sagen er den at han har en lidt anderledes fortid, da han aldrig rigtig er faldet til ro nogle steder (han har været mange steder i landet). Men der er en bestemt person der bliver ved med at kontakte ham, sidste gang prøvede han Igen, igen at stoppe det. Og jeg forstod lidt på ham der, at han faktisk ikke ville have kontakt med hende. MEN, jeg tog fejl!

Normalt er hans mobil ikke på lydløs, men det var den så lige pludseligt (det var den også sidst at hun kontaktede ham), så jeg lagde 2 og 2 sammen og tænkte at noget er galt her! – Har han kontakt med hende? JA, det har han. Jeg spurgte ham ad hvad der foregik, og fik svaret “intet farligt”, og nu er der så lyd på telefonen igen.Næste dag fortalte han mig så over en telefon samtale at han har skrevet med hende. Jeg prøvede senere på dagen at snakke med ham om det, da jeg gerne ville vide “Hvad, hvorfor og hvordan”. Han svarede at han savnede det deroppe, og at han jo ikke kunne gøre for at hun var syg i hovedet, og at han så også skulle høre på sladder. Og han var jo ikke utro, han kom jo her hjem hver dag. Det er ham der har taget kontakten denne gang. Det viser sig så nu, at de skriver/snakker sammen stort set hver dag. Beskederne er slettet – og jeg får intet af vide om noget. Det hele føles lidt som hemmelighedskræmmeri.

Da vi fandt sammen havde han kæreste, og det foregik lidt på samme måde imellem os – med at skrive sammen og hans x ikke måtte vide noget.Vi har normalt ingen hemmeligheder for hinanden, men det her virker hemmeligt med hvad der foregår imellem de 2.

Jeg bliver vildt skuffet og ked, og jeg føler mig svigtet – er jeg ved at miste? Og hvad med tilliden til ham ? Det hele kører rundt i hovedet på mig. Jeg ved godt at i ikke kan give mig de konkrete svar, men bare det at komme ud med det er rart, når man ingen andre har at tale med om det.

Den forvirrede.

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Caroline Wichmand

    jeg sys du er top sej. !! Det så sejt at du finder i dig selv til at lade både du og ham arbejde på jeres forhold fremadrettet. For det kræver jo lige så meget arbejde fra dig som ham, at skulle ture stole på ham igen.. Men som du nu har lært så er mavefornemmelsen ofte rigtig, så stol på den. ønsker jer alt det bedste..

  2. Susan (Det er mig som har skrevet indlægget)

    Åh nej!!!! Det jeg havde mistanke om, viste sig at være rigtigt 🙁 Jeg har jo som sagt gået med alt det her siden at jeg skrev og det har bestemt ikke været sjovt at gå med den mistanke om der foregik noget bag ens ryk. Uvisheden! Jeg har jo kunne se at han stadigvæk havde kontakt med hende (Ved det er forkert men tjekke hans opklads og sms oversigt) en aften hvor han igen igen havde været på en hygge aften med arbejdet og kom hjem sent og hvor vi hyggede os og skulle så sove bagefter kunne jeg ikke og tænkte nu kan jeg tjekke hans mobil (han sover) og rigtig nok der var beskeder om at de havde mødtes og beskeder omkring sex (WHAT- tænkte jeg bare) Jeg var dybt chokoret og kunne nu ikke sove (Jeg tænkte og tænkte, røstede) kl. var 3:30 om natten og sov ikke mere denne nat. Jeg besluttede mig for at tage billeder af deres beskeder, da jeg viste at han ville slette dem – ligesom de andre beskeder de har skrevet sammen. Han tog på job om morgnen og jeg passede mit, men om aften sprang bomben. Episoden – datteren faldt (1 år, lige lært at gå) og hun græd, så kom det fra ham at hjemme kunne han hverken sove, spise eller have ro så han ville sgu ikke være her – så jeg råbte bare – JAMEN så skrid! og fortsatte med at jeg viste godt at han havde aftale torsdag osv med henden og at jeg havde set deres beskeder sammen (Taget billeder af dem og printet det ud og smed dem i hovedet på ham) Han blev mærkelig, og kunne godt se at det var meget forkert, og nævnte at han ikke havde dyrket sex med hende. Sagde til ham at hvis vi skal fortsætte med forholdet så skal den kontakt stoppes og det er nu!, og der skal arbejdes med min tillid til ham da den er væk. Efter følgende er der tjekket opkalds/sms lister og mobil når det er har været muligt og der har intet været. Håber og tror på at han stopper det for ellers er det forbi! Kan ikke være sammen med en som der ringer, skriver og ses med en hemmeligt! Han har nævnt flere gange at han er glad for at jeg har opdaget det og der nu er rene linjer og jeg bare kan tjekke mobil, da han godt ved med tilliden der skal arbejdes. (Også snakket med en god ven/veninde til os omkring dette hvor han har nævnt over for hende hvis det havde været ham der havde opdaget sådan nogen beskeder havde han selv flejnet ud.

  3. Kvinderudenfilter.dk

    Kære Susan, Åh nej. Det er virkelig noget af det værste der findes, når ens tillid bliver brudt. Det er stort af dig, at håndtere det som du har gjort. AT genopbygge tillid tager tid. Men det lyder til, at han godt ved at den bare ikke var i orden. Jeg håber at han holder sig i skindet, og at du får din tillid til ham tilbage. Kram til dig. Kærligst Kvinderudenfilter.dk

Skriv et svar