Dine tanker skaber din virkelighed…

Der var engang hvor jeg var fanget i en spiral af negative tanke mønstre. Der var en gang hvor jeg ventede på, at der kom nogen og reddede mig ud af min tilstand.

Der var engang hvor jeg valgte at tro på alt det der foregik af negativ selvsnak inde i mit hoved.

Jeg lod mig rive med af mini dramaer og havde svært ved at tro på, at jeg i virkeligheden var så meget mere end det jeg så mig selv være.

I dag kan jeg med taknemmelighed se tilbage på den rejse jeg har været på. Jeg forstår i dag at den styrke og inspiration der driver mig, altid har været en del af mig, men at jeg før i tiden simpelthen ikke turde at slippe den fri.

I dag lader jeg mig ikke overbevise af irrationelle tanker der strømmer forbi mig på de mest mærkelige tidspunkter. Jeg giver simpelthen ikke disse tanker lov til at slå mig ud af kurs eller give mig en følelse af mindreværd.
Og hvis det glipper en gang imellem, kommer jeg hurtigt op på hesten igen.

For jeg har taget en beslutning. En beslutning jeg tog for nogle år siden:

Jeg vil ikke lade mit kostbare liv gå til spilde af følelser der trækker mig ned.

Følelser der får mig til at føle mig mindre værd eller mindre smuk end andre, og følelser der slukker lyset for alle mine forhåbninger og ideer og drømme.

At træne sin hjerne og observere sine tanker, er det bedste redskab jeg har taget til mig og lært at bruge.

At forstå hvor kostbart mit liv er, og at jeg lige som ALLE andre på denne klode har ret til at drømme og gå efter disse uden undskyldninger, har været med til at give mig en forståelse for, hvor vigtigt det er at handle NU.

At tage ansvar over sine egne handlinger, tanker og følelser. At forstå at jeg har styrken og muligheden for at skabe nye tankemønstre der støtter mig mentalt,
i stedet for at forblive slave over for min selvskabte realitet.

For vores hjerner kan ikke se forskel på om det er noget vi tænker eller noget der sker ude i den rigtigte verden, og lige meget hvad, så påvirker dette kroppen.

Når vi først forstår hvilken styrke der ligger i at styre sine tanker og se kontruktivt på vores tankemylder, skelne mellem rationelle og irrationelle tanker, opdager vi pludseligt hvor meget mere potientiale vi bære på og ser pludseligt mange flere muligheder frem for forhindringer. Vi mærker et sus af frihed og uendelige muligheder og dette fylder os med indre glæde og forståelse for, hvad vi som mennesker er i stand til at udrette, så længe vi tør tro på os selv, stole på vores intuition og leve med en kærlig tilgang til os selv og vores omverden.

Mærk hvilken følelse dine tanker giver dig. Hvilke tanker vælger du at tro på? Styrker de dig i den person du ønsker at være, i det liv du ønsker at leve, og den drøm du ønsker at udleve?

Hvis ikke, se på den og fortæl den, at den virkelig ikke behøver at fortælle dig noget, det er okay den er der, men at du ikke gider at tro på hvad den mener, og hvad den synes du skal gøre. Lad den være, lad den passere og giv plads til noget der er mere rationelt. Hold fokus på det, der giver dig en følelse af indre power, kærlighed, ro, glæde og følelsen af ikke at være til at stoppe.

Mind dig selv om, at det er en proces. Tag den med ro, og støt dig selv i denne forvandling, med selvkærlige handlinger og respektfuld accept af alle op og nedturene. Gør noget godt for dig selv hver dag. Vid at du fortjener meget mere end det du ind til videre har troet på at du værdig nok til.

Vid, at du i dette enestående liv har denne klode som legeplads. Lad dig ikke holde tilbage af dine egne begrænsniger.

Træn din hjerne, træn dit sind og vid at der venter en verden fyldt med muligheder og udfordringer der ikke længere vil smide dig ned i en mørk kælder. For du har netop genfundet styrken i dit eget indre. Du er ikke længere afhængig af andre. Du skal ikke længere vente på andres bekræftigelse eller tilladelse, for du har forstået at du har nøglen til at skabe det liv du drømmer om ved at arbejde bevidst med dine tanker. Du har nøglen til at navigere dig ud af kaos og genskabe fokus og målrettethed. Du har nøglen til at fylde dig op med den kærlighed og glæde som du ikke anede du ejede. Det ligger alt sammen inde i dit indre. Og det er der ingen andre der har indflydelse på det.

Beslut dig i dag for, at du er klar til åbne op for det der ligger gemt langt inde i dit indre. Beslut dig i dag for, at du er klar til forandring og klar til at tage ansvar over for dine tanker og det liv du ønsker at leve.

Og læg mærke til hvordan din indre verden vil afspejle sig i din ydre verden <3

//CATHRIN
Holistisk sundheds coach

Instagram: @cat_cathrins

http://www.cathrinjensen.com/

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

avatar_kvinde

Indlægget er indsendt af

Cathrin Jensen

Andre indlæg i denne kategori

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »

Skriv et svar