En kvinde med ‘bagage’

– blot et objekt? Eller et subjekt.. Nogle gange føles det..

Kære Kvinderudenfilter.dk

Nogle gange føles det at være kvinde ret så cool,. andre gange ret så kompliceret, især hvis man har lidt med i bagagen!

Mange kvinder har nok prøvet at føle sig lidt som et objekt frem for et subjekt, når de er i byen. Blikkene, kropsgnidningerne på dansegulvet og den lumre stemning.. Det er vel egentligt blot en del af jagten på den kommende mand som en ung kvinde, og det kan da også være rart at blive beundret.Men hvad nu hvis kontakten med fyre efterhånden har givet en et indtryk af, at sex står allerhøjest på listen og det skal bare ske hurtigt og være top tunet,. og man bare ikke lige kan efterkomme det på grund af forskellige udfordringer. Det kan være svigt fra tidligere ekskærester o.lign. og i mit tilfælde overgreb i barndommen.. What to do?…

Noget der kan være så skamfuldt og tabu og følelsen af ikke at kunne være den kvinde, de søger, fordi man bare ikke er god nok, for kompliceret. Det pres der hviler på en i forhold til at være den her kæreste, som gerne vil elske og elskes, men ikke bare lige kan og frygten for ikke at være nok, ikke at slå til.. Jeg tænker man kan have den følelse af mange grunde og af forskellige livserfaringer, brud på tilliden etc. Hvordan man bevarer troen på kærligheden, på de gode fyre og bliver i stand til at lukke kærligheden ind er vel nok nogle af de tanker, der ofte farer igennem hovedet på mig.. Hvorfor skal det dog være så kompliceret at finde sin bedre halvdel, når kærligheden burde være det mest naturlige i verden?

….. og er det bedst at søge modsætningen af en selv eller bør man nærme sig den mandlige version af en selv? ( lidt ude af kontekst, og så alligevel relevant!) Det er vel nok mit sidste store spørgsmål til jer derude.

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. Morten Manley

  Hej. For det første så er det bestemt ikke mig et problem at du har noget i bagagen som du skriver. For i dit tilfælde handler det om tillid til den mand du finder. Og som har tålmodighed til de udfordringer der kommer. Men for mit vedkommende har jeg været sammen med flere der har samme problem som mig og det er ikke lykken. Så du skal gå efter en der modsat i forhold til hvad du slås med. Jeg prøver at finde en der feks. En der arbejder pga jeg ikke gør. Men det er dæleme en udfordring. For de vil som relgt ikke mig pga jeg er svigte i min barndom så jeg har en psykisk diagnose. Men jeg har været gift med en kvinde der havde oplevet det samme som dig. Og det var bestemt ikke et problem for mig. Det var nærmer hende der havde et problem med mig. Du skal finde en der forstår dig hvorfor du gør som du gør og hvorfor du tænker som du gør Som lytter til dig, når tingene bliver lige lidt svære. Knus fra mig

 2. Caroline Wichmand

  Der er ik noget rigtig og forkert. du skal ikke tænke så meget over om det er rgotig a søge en der ligner eller om det skal være en modsætning.. Du skal finde den som passer aller bedst til dig.. En der føler tid til dig, tålmodighed og som kan få dig til a være tryk og dig selv omkring ham.. Husk dog på at det du går og fokusere på er det man tiltrækker, og ofte har mennesket en tendens til at gå og tænke på alle de ting de f.eks. IKKE ønsker i en partner og så er det hvad de tiltrækker. Held og lykke, og væben dig med tålmodighed og måske accept af dig selv først of fremmest. Du kan jo ikke forvente af andre at de acceptere dig, din fortid og dine problem stillinger hvis ikke selv du gør. At de er der er okay, men omfavn at de er der og så tag en dag af gangen.

 3. Louise

  Hej,
  Jeg faldt lige over dit indlæg, og jeg må sige, at jeg desværre kan nikke genkendende til mange af dine problematikker med det modsatte køn.
  Fyre ser os ofte som et bytte eller et stykke kød, som kan bruges og derefter kasseres. Og som du selv er inde på, forventer de nærmest sex på første “date”, ellers er man kedelig og ikke værd at spilde sin tid på, desværre.
  Nogle af os har ting vi slås med fra fortiden/barndommen, og det er desværre de færreste fyre, som har forståelse eller tålmodighed til at håndtere disse udfordringer.
  Har i en alder af 38 år desværre ikke mødt en fyr, der kunne eller ville sætte sig ind i mine problenatikker, og derved have tålmodighed til at lære mig som individ at kende, fremfor kun at betragte mig som et objekt, der undskyld udtrykket, kun kan bruges til sex.
  Jeg håber du formår at finde én, der vil give dig plads og har forståelse for din situation – for mit vedkommende er det desværre nok for sent.
  Rigtig meget held og lykke – og rigtig godt nytår! 🤞

Skriv et svar