En singlemors bekendelser – Del 2

Der stod jeg så med alle mine talenter… med en ung polak ved navn Patrick. Som jeg vel og mærket kun havde kendt et par timer og lige havde haft hed sex med på dansestedets toilet.

Total ude af min comfortzone følte jeg mig pænt lost. Patrick og jeg blev gennet ud af dørmændene, som var ved at lukke stedet. Det var SÅ koldt udenfor. Jeg havde jo ingen jakke og nu med bare ben i en lille kjole. Min flotte polak så straks at jeg frøs. Han havde ikke selv nogen jakke med, så i stedet hev han armen om mig og spurgte om jeg ikke ville med hjem til ham, så skulle han nok finde en måde at få mig hjem på den næste morgen.

Jeg følte ikke rigtig jeg havde andet valg, og jeg var ikke utryg ved ham. Det var nok nærmere situationen jeg var utryg ved.

Så der så man mig, kl.6 om morgen på vej hjem med en fremmed. Mig, som normalt ALDRIG ville have gjort sådan noget! Mit kontrolgen spassede fuldstændig ud. Min livlige fantasi fik også frit spil, da han lettere skamfuld, fortalte at han boede i en større lejlighed, med en masse andre polske håndværkere. Årh altså!

😱

Tanken om at overnatte et sted med en masse fremmede mænd, var ikke ligefrem tiltalende. Men jeg trykkede mig lidt mere ind til Patrick og holdt hovedet koldt.

Lejligheden

Han boede ikke langt fra diskotekerne. Lejligheden var stor. Med en stor fælles stue og et større køkken, som de deltes om. Jeg synes han sagde at de boede 8 mand. Men jeg er ikke helt sikker. Det værelse Patrick sov i, delte han med en anden kollega.

Der var helt stille da vi kom derind, alle sov jo, på nær Patrick og jeg. Det gjorde mig lidt mere tryg.

Patrick var blevet tændt endnu engang. Jeg fandt en sofa at sidde på og han kyssede mig igen passioneret. Han førte min hånd ned til hans skridt og jeg mærkede hvor klar han var.
Der gik ikke lang tid, så fik jeg lov til at smage på ham. Men på det her tidspunkt, var jeg enormt træt og udmattet. Og jeg var vildt tørstig! Jeg måtte stoppe op midt i legen og spørge om han havde noget vand. Det fik jeg og vi blev enige om at det nok var bedst at sove.

Vi kom ind på det værelse hvor hans briks var. Fordi det var hvad det var. En smal enkeltseng. Hans kollega snorkede i samme slags seng men i den anden ende af værelset. Det var relativt stort til to personer.

Sammenkrøbet lagde vi os til at sove på den lille seng. Jeg sov elendigt. Efter 3-4 timer vågnede jeg med uro i kroppen. Jeg følte mig stadig total lost uden min telefon.

Da jeg åbnede øjnene så jeg hans kollega foran en pc ved et skrivebord, som de havde i værelset. Han var ældre end Patrick og jeg. Men ikke meget ældre end mig var mit bud. Han bemærkede at jeg var vågen og sagde venligt “Good morning”.

Min redning!

På skærmen kunne jeg se at han chattede med én og et billede poppede op af den sødeste pige på ca. 4 år. Samme alder som min den ældste derhjemme. Han smilede stort, da han så billedet og forklarede mig, at hans kone havde sendt ham billedet og det var deres datter. Jeg roste billedet og spurgte hvor længe siden han havde været i Danmark for at arbejde.? 14 dage fortalte han. Han savnede sin familie tilføjede han. Der ville gå noget tid før han kunne se dem igen. Jeg fik samtidig idéen, at hvis jeg kunne låne hans internet, så kunne jeg logge på facebook og kontakte veninderne derhjemme.
Jeg måtte heldigvis godt låne computeren og jeg fik fat i en veninde. Hun spurgte straks om jeg var tryg der hvor jeg var? Jeg kiggede på en sovende Patrick og derefter på hans kollega og så svarede jeg ja. Jeg var helt tryg. De to skulle heldigvis nordpå den dag, for at planlægge deres arbejdsuge med chefen for foretagendet. Så de kunne godt køre mig hjem på vejen derhen. Min veninde havde ingen bil før nogen timer senere. Så jeg takkede ja til tilbuddet.

MILF

Patrick var vågnet i mellemtiden. Jeg ved ikke hvordan vi kom ind på det. Men vi snakkede alder igen. Jeg sagde igen at jeg var 33 år. Patrick forstod det endnu engang som om jeg var 23 år. “ No, thirty-three. Three, three” sagde jeg til ham.
Patricks respons, da han endelig fattede det, var “ohhh!!”
Og så fortalte jeg ham at jeg havde to små børn. Til det svarede han med julelys i øjnene “Woooow,hot milf!”

😂

Han var sød synes jeg…

Jeg spurgte om han virkelig var 24 år? Hans kollega grinede højt og svarede for Patrick. Patrick var åbenbart 28 år. Så han havde slet ikke behøvet at lyve sig yngre, da han fandt ud af hvor gammel jeg var. Det grinte vi alle 3 ret meget af.

Køkkenbordet

Patrick og jeg havde stadig lidt tid, før de skulle køre. Vi lå tæt og kyssede i sengen. Han sneg en hånd under dynen og under kjolen(som jeg ikke havde taget af).
Fingrene fandt vej ned til mit skridt og jeg mærkede hjertet hamre endnu engang og blodomløbet steg ret hurtigt. Jeg kunne ikke helt koncentrere mig, fordi der var en anden i lokalet. Han havde det på samme måde, fordi han rejste sig og rakte hånden ud og med hovedet gestikulerede han at jeg skulle tage med ham.

Jeg tænkte at der måske var et ekstra rum, han ville have mig med ud til. Men vi nåede kun ud i køkkenet, som stadig var mennesketomt, før han bad mig bøje forover på køkkenbordet. Køkkenbordet stødte op imod en væg med et stort vindue ud til en sidegade. Vi var på 1.sal og hvem der end boede ovre på den anden side i bygningen overfor, fik sig et vældigt syn midt i morgenkaffen.

Jeg tog fat i siderne på bordet og lænede mig forover og ret hurtigt mærkede jeg Patricks hænder om mine hofter og hans pik, som han førte op i mig i et hurtigt stød og så blev jeg ellers kneppet hårdt og hurtigt bagfra! Jeg havde SÅ svært ved at tie stille og samtidig vidste jeg at hans roomies kunne dukke op når som helst og så ville det hurtigt blive sindssygt akavet! Patrick tog det ret køligt og det smittede af på mig.
Jeg nød seancen big time og tog mig at tænke hvordan jeg lige var endt hvor jeg var. Med en flot og fræk mand som tog mig bagfra på et køkkenbord i en fremmed lejlighed.

Denne gang, havde han taget ved lære af toilet-episoden og kom til sidst udover min ryg og røv.

Farvelkysset

Det var tid til at de skulle køre fra byen og Patricks kollega bad os om at gøre os klar. Patricks kollega gik først ud til deres varebil og vi kom stavrende bagefter. Vi nåede kun til opgangen og da vi var alene, tog Patrick chancen for at komme tæt på mig igen. Jeg var imponeret over hans sexdrive. Han trykkede mig op mod væggen i opgangen og førte igen sin ene hånd op i skridtet på mig og den anden hånd placerede han på mit ene bryst og så kyssede vi ivrigt imens jeg nød at røre hans trænede overkrop og nåede også at føre min hånd op under blusen på ham. Men hans kollega var ved at være utålmodig og vi måtte afbryde vores foretagende kort tid efter og hoppe ud i bilen. Jeg kunne ellers godt have klaret en tur mere med ham.

The ride.

Patrick forklarede at de først skulle aflevere varebilen et andet sted i byen og derefter over i en anden bil. Vi kom ud i et øde industriområde og flere gange tænkte jeg. SÅ nu bliver jeg solgt som sex slave eller nu læsser de mig af et sted og voldtager mig. Mine katastrofe tanker var på overarbejde. Patrick spurgte mig ellers et par gange om han måtte invitere mig ud på en date en dag. Han var i meget højt humør og jeg kunne mærke han ville noget mere end hvad jeg umiddelbart var interesseret i.

Da vi så skulle over i den anden bil, blev jeg noget overrasket fordi bilen jeg skulle køres hjem i var en ret så flot og stor sort Tesla.
Og den var virkelig lækker indeni. Jeg placerede mig på bagsædet og Patrick og hans kollega sad foran og det var hans kollega der sad bag rattet.
Jeg kunne ikke lade være med at kommentere på bilen. “Nice car!” Sagde jeg til hans kollega.
Han svarede stolt “Yes!” Jeg spurgte om det var hans? Og det svarede han ja til. Det var en bil firmaet havde stillet til rådighed til ham. Jeg forstod nu at han var en form for tømrermester og Patrick var hans lærling eller ihvertfald ansat under ham. Han var bossen og nu skulle de så mødes med hans boss.

Skal I ses igen?

Musikken blev tændt og stemningen var god. Jeg blev kørt helt til døren hen til min venindes hus, som straks kom ud i sit nattøj med alle mine ting. Og da hun så bilen, stod hun med en halvåben åben mund og store øjne! Jeg fik et krammer og så spurgte hun om jeg skulle se ham igen? Tydeligvis imponeret over bilen og hvem jeg havde brugt natten og morgenen med. Jeg svarede, at det troede jeg ikke lige. Hun forstod det ikke helt.

Bagefter kørte de mig hjem til min egen lejlighed. Patrick spurgte efter mit nr. og han gav mig hans telefon, som jeg kunne skrive mit nummer ind på.

Jeg kom muligvis til at skrive et forkert nr. ind. Jeg hørte ihverfald ikke fra ham og jeg kunne heller ikke overskue at skulle date allerede, så kort tid efter min skilsmisse. Men at miste kontrollen på den måde, var lige hvad jeg havde brug for. Uden at jeg var klar over det. Det åbnede også nogen døre for mig ifht. at kunne dyrke sex uden at skulle blande følelser ind i det. Patrick var mit første engangsknald og det var en vild og grænseoverskridende oplevelse, men det var samtidig vanvittigt frækt, og hele oplevelsen satte faktisk gang i et yderst spændende singleliv derefter… jeg var ihvertfald blevet mere modig. Så måske der kommer flere af denne slags skriv på et senere tidspunkt?!

😉

The aftermath

Da jeg kom hjem og endelig kunne føle mig 100% tryg og jeg fik gang i min mobil, så kom jeg også i tanke om at vi jo ikke havde brugt kondom og der var både en risiko for kønssygdomme og en graviditet.
Jeg panikkede kun en lille smule eller ret meget faktisk!!

Så jeg skyndte mig at ringe til vagtlægen som udskrev en fortrydelsespille til mig. Men den skulle hentes i et drive in apotek i den by jeg lige var kommet fra. Det var omkring middagstid, at jeg med heftige tømmermænd kørte de 20 km tilbage til byen og hen til apotekets drive in. Jeg var SÅ flov. Tænk at jeg som 33 årig, single mor endda, skulle have udleveret en fortrydelsespille. For at opveje min skamfølelse fik jeg den tanke, at jeg nok hellere måtte købe et par kondomer. Bare en anden god gang ik’?

😆

Så jeg spurgte apoteksdamen om jeg ikke kunne få et par kondomer med også?
Til det svarede hun;”Ja, skal det være med riller, smag, large eller mellem ?…,”
Jeg blev helt rundforvirret, fordi skulle jeg nu også tage stilling til det?
Det var så tragisk-komisk, jeg havde mest af alt lyst til at råbe af hende, at jeg var fucking ligeglad, jeg skulle bare have nogen kondomer prompte! Men jeg var selvfølgelig høflig og sagde at sådan nogle tynde nogen i mellem str. var vist fint….

Noget tid efter gik jeg så den tunge gang ned til min læge og bad om at blive testet for kønssygdomme. Også HIV. Der var heldigvis ikke nogen af dem der viste sig at være positive.

Men jeg kan så fortælle dig at jeg har fået min hormonspiral sat op og jeg har altid et par kondomer i min taske, når jeg går ud

😉

Hilsen den frække singlemor.

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar