Engang i mellem tager ens liv en drejning……

… man måske ikke liiiige havde forudset. 

For snart halvandet år siden oprettede jeg en Tinder-profil. Ikke med sigte på at finde den eneste ene, men for at have det lidt sjovt og blive klogere på, hvilken type fyr jeg evt. skulle gå efter på sigt. 
Jeg var i forvejen alenemor og blev tit valgt fra, fordi det blev for “besværligt” for mine dates, at jeg også havde et barn. Så derfor havde jeg dels ingen forhåbninger om at finde “den rette” på Tinder og dels hang der allerede på mit køleskab min helt perfekte fremtidsplan, der indebar karriere, dating for sjov og donorbarn ved udgangen af år 2020! Fremtiden skulle bestemt ikke overlades til tilfældigheder. 

Så da jeg matchede med en skægget fyr i islændertrøje, som på ingen måde var min “type”, tænkte jeg kun: “tja… det kan måske blive meget hyggeligt”. 

Vi tog på første date og der var kemi!
Allerede på anden date var kemien mellem os så kraftig, at den udviklede sig til noget mere, skal vi sige, fysisk. Og sådan fortsatte det et par uger – lige indtil jeg undrede mig over, at min menstruation endnu ikke var kommet. Noget bekymret tog jeg en graviditetstest og da der tonede sig to streger frem (positiv test red.), var min første tanke “f*ck!”.
For hvor uansvarlig har man lov til at være som kvinde i 30’erne! Enten skulle jeg få foretaget en abort, hvilket jeg personligt havde det rigtig svært ved, eller også skulle jeg være alenemor til to “ups”-børn med to forskellige fædre, hvilket ville være ALT for pinligt. For faren til barnet var ikke lige frem én jeg så en fremtid sammen med. Ud over at han ikke var min “type”, var han i mine øjne alt for egoistisk og havde ekstremt meget brug for frihed, hvilket også afspejlede sig i hans reaktion på graviditeten: “Det skal blive en abort!”. 

Det var ingen let beslutning for mig og undervejs smed jeg faktisk faren på porten, uden at give ham en afklaring på, hvorvidt jeg ville gennemføre aborten eller graviditeten. Men han virkede heller ikke synderlig interesseret i det – udover at han jo nægtede at blive far (igen).
Jeg var så tæt på at gennemføre hans ønske om medicinsk abort, for hvordan kunne jeg tvinge en fyr til at blive far?! Pillerne var lige foran mig oppe på klinikken – og alligevel var der noget, der stoppede mig. Og heldigvis for det! For 8 måneder efter fik jeg den dejligste lille dreng og jeg var nu stolt alenemor til to. 

Faren fik intet at vide – ikke engang at aborten ikke var gennemført.
Jeg havde heller intet hørt fra ham, efter jeg havde smidt ham ud, så jeg tænkte, at han var lige glad og at det nok var for det bedste. Lige indtil den dag, hvor min lille dreng var et par måneder gammel og det ringede på døren. For da jeg åbnede, stod han der og ville høre om vi havde noget “uafsluttet” mellem os!
For at være ærlig, braste hele min verden sammen. Han skulle jo bare ikke være en del af vores liv, så egoistisk som han havde vist sig at være. Og samtidig måtte jeg jo dels være ærlig over for ham og dels respektere at min søn, på sigt, nok også gerne ville kende sin biologiske far. Så jeg måtte jo krybe til korset og fortælle ham hvordan landet lå. Få minutter efter sad han med VORES søn i armene og fældede en tåre. Og så var jeg solgt! 

I tiden derefter fandt vi hinanden på en ny måde og i dag kan vi kalde os forældre, bedste venner og ikke mindst kærester. Vi har fælles drømme om fremtiden, om at flytte på landet med alle børnene og om at give vores fælles barn en eller flere småsøskende. Drømme jeg ikke turde at have for bare et år siden. 
Jeg havde aldrig troet, at mit liv ville blive så uperfekt perfekt. At jeg skulle finde min klippe, min største støtte og kærlighed, faren til mine børn og ham jeg vil bygge en fremtid sammen med, på den måde – eller for den sags skyld, at skæggede mænd kan se pivfrække ud i islandske sweatre! 
Og ikke at jeg siger, at man bare skal tage ud og finde en tilfældig fyr og få en baby med ham og så ender alting godt, men måske man netop ikke skal være så bange for at tingene ikke umiddelbart ser perfekte ud. For hvem ved… måske Mr. Right findes i ham, du på papiret troede var Mr. Wrong? Måske lykken ikke er for enden af regnbuen, men inde bagved tågen? Og måske, måske har livet helt andre planer med dig, end du har med det…

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar