Er det at være ‘kontrolfreak’?

Jeg vil da godt have en nogenlunde idé om hvor han er..

Kære Kvinderudenfilter,

Hvis jeg har en kæreste – så må jeg indrømme, at det er en hel naturlig ting for mig, at man ved hvor hinanden er – hvad hinandens planer er osv.

Så hvis meningen er – at min kæreste bare skal hjem til sig selv en dag efter job, og han pludselig er taget hjem til en kammerat eller lign. uden at fortælle det – så bliver jeg tøse-fornærmet!Ikke fordi, at det ikke er okay, at han gjorde det i stedet – men det er da rart at vide? (Det var bare et tænkt eksempel) Eller hvis han pudselig hopper i biffen med en ven – det da meget rart at vide?Jeg har altid synes, at det der med at vide hvor hinanden er – er et must i et forhold. Men er det for meget kontrol mon?

Det handler ikke om, at jeg ikke stoler på ham – det handler om, at jeg synes, at det er trygt og rart at man ved hvor hinanden er ….

Ja jeg har været udsat for lidt af hvert i tidligere forhold. Ja jeg har oplevet at man har været mig utro m.m. Men jeg føler egentlig ikke at det er avlet deraf?Jeg tror egentlig altid at jeg har haft det sådan.Jeg ringer eller skriver da også altid og fortæller hvor jeg er henne…

Hvordan har I det i Jeres forhold?

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar