Er jeg blevet forelsket i én fra tinder?

Jeg har måske altid været lidt af en håbløs romantiker, og har derfor fra start af, været ret skeptisk overfor at finde kærligheden på tinder. De fyre jeg har mødt på tinder i Danmark har virkelig heller ikke været for heldige – men det her føles anderledes. 

Min indre kritiker tænker dog stadig – åh gud nej, er du faldet for én af DEM. Troede aldrig det var noget jeg skulle høre mig selv sige, men nu må jeg vist tage det i mig igen.

Jeg er lidt små-forelsket i én jeg har mødt på tinder.

Hvis I har læst mit indlæg Flirte eksperimentet – Part 3, og fuldt med på min instagram – så ved I godt at jeg har rodet lidt rundt med tinder og et par fyre derinde fra.

Jeg har droppet forbindelsen til tadsjikistaneren, efter min mavefornemmelse omkring vores forhold var blevet super dårlig. Jeg var ellers også lidt forelsket i ham på et tidspunkt, men der skete virkelig mange ting, virkelig hurtigt i det forhold, og så kunne jeg slet ikke følge med mere.

Følelsen af ikke at kunne kommunikere ordenligt med ham, når det virkelig galt ting der var svære at snakke om – og at sex’en bare gik helt ad helvede til – gjorde at jeg cuttede kontakten fuldstændig. Det var svært, men det var det rigtige valg.

Jeg har nu fået givet amerikaneren en rigtig chance – og han skulle lige have et ordenligt skub for at regne ud, at nu var det altså tredje date, SÅ KYS MIG DOG. haha. Han er lidt genert og rocky på det punkt – han har fortalt mig at han ikke har været sammen med nogen i 2 år. Så var det vist også på tide, haha.

Han er virkelig lækker – synes jeg – og vi har heldigvis samme humor, så han kan nemt få mig til at rulle rundt på gulvet af grin.

Mit største problem er, at ligeså snart jeg bare bliver den mindste smule glad for nogen, så kommer min angst og laver bagholdsangreb. Jeg er bange for at overgi’ mig, for så kan han jo såre mig. Jeg kan bedst li’ når jeg er i kontrol, men sådan hænger forelskelse jo ikke sammen.

Desuden er jeg bange for at drømme for meget, hvis det bare ender i lort ligesom med tadsjikistaneren. 

Det føles bare som et nederlag hvis jeg i det mindste ikke tager chancen.

Læs også: Hvorfor er det så fucking svært at elske sig selv?

Vi har ikke haft ordentlig sex endnu, fordi jeg havde ’fru røde’ på besøg sidst vi sås – men det virker som om han har styr på hvad han laver, på den front, og er meget observant på mig. Han er også rimelig god til at give komplimenter – og så gør det heller ikke noget at han er vild med mine nipple piercinger.

Så jeg går og har lidt kriller i maven – men jeg ved bare, at lige meget hvad, så skal det gå langsomt – og hvis det så ender med noget seriøst, så skal jeg jo også lige have med i tankerne, at jeg skal hjem igen om under 4 måneder.

Jeg håber virkelig ikke mit angst kommer og ødelægger det her – det må det bare ikke.

Lige nu kan jeg ikke gøre andet end at prøve og nyde det og se hvor det bærer hen.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Jeg har lagt et nyt indlæg op, som nok bliver starten på en følgeton.
.
Det er starten på en meget ærlig historie, som jeg længe gerne har ville dele med jer. Håber I har lyst til at læse med. Der er et link i bio til dette indlæg.
______________
#tanketyven #kvinderudenfilter #love #firstlove #kærlighed #ærlig #quote #blogger
Lad os nu passe på hinanden og planeten ❤
.
Vi har kun en jord og vi er kun en menneskehed! Medmenneskelighed er det der gør os til dem vi er!
.
Blev bare lige lidt ramt her til morgen - har tit bare lyst til at tænke "fuck så er det jo også bare lige meget" Men vi må ikke give op! Vi har en jord og den er værd at kæmpe for!
_____________________
#tanketyven #kvinderudenfilter #earth #motherearth #human #bethereforeachother #oneplanet
Selvom amerikaneren har dumpet mig, så har jeg stadig mine søde venner og roomies til at gøre min dag fantastisk!
.
Nu spiser vi pizza, griner over billeder og bitcher over fyre!
.
Alt er ikke helt så skidt endda!
.
Fuck tinder for nu - jeg ser fremad (ligesom på billedet 😂)
_____________
#tanketyven #kvinderudenfilter #france #view #ginger #bluesky #bluewater #picoftheday #green #leopardprint
Det regner og jeg er ved at blive syg 😭 Så nu er jeg trukket i min store orange sweater og har skiftet min ellers elskede kaffe ud med the 🍵 Jeg har ikke set amerikaneren i over en uge nu - savner ham lidt - og det er altså ikke det samme at smse hver anden dag ... Havde dog en mega fed film-aften i går med mine roomies!! Vi så både game of thrones og en eller anden spansk thriller! 🎬
.
Nå tilbage til arbejde og citron the...
___________
#kvinderudenfilter #tanketyven #orange #sweater #sweaterweather #orangeisthenewblack #rainy
Andre der har det på samme måde? ❤  Fra mit nyeste blogindlæg - link i bio.
______________
#tanketyven #kvinderudenfilter #angst #quotes #quotesaboutlife #fallinginlove #love
Hold nu kæft en udsigt! Det er fredag og jeg er glad! Jubiii fredags øl er i vente og en masse hygge!  God fredag til jer😍😍
__________
#Tanketyven #kvinderudenfilter #view #picoftheday #views #mountains #bluesky

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Pøj pøj med kærligheden.. Nogen gange skal man bare kaste sig ud i det – livet er alt for kort til at fortryde det du ikke fik gjort <3
    Og han lyder til at være et godt pust for dig – om det holder ved ingen – og hvad så, måske bliver det de skønneste næste mange måneder eller år af dig liv.
    Du er ung, lev det satans liv, og nyd det fuldt ud 😉
    Glæder mig til at læse mere om din Tinder-forelskelses – jeg hepper på kærligheden <3

Skriv et svar

Luk Menuen