Er jeg blevet forelsket i én fra tinder?

Jeg har måske altid været lidt af en håbløs romantiker, og har derfor fra start af, været ret skeptisk overfor at finde kærligheden på tinder. De fyre jeg har mødt på tinder i Danmark har virkelig heller ikke været for heldige – men det her føles anderledes. 

Min indre kritiker tænker dog stadig – åh gud nej, er du faldet for én af DEM. Troede aldrig det var noget jeg skulle høre mig selv sige, men nu må jeg vist tage det i mig igen.

Jeg er lidt små-forelsket i én jeg har mødt på tinder.

Hvis I har læst mit indlæg Flirte eksperimentet – Part 3, og fuldt med på min instagram – så ved I godt at jeg har rodet lidt rundt med tinder og et par fyre derinde fra.

Jeg har droppet forbindelsen til tadsjikistaneren, efter min mavefornemmelse omkring vores forhold var blevet super dårlig. Jeg var ellers også lidt forelsket i ham på et tidspunkt, men der skete virkelig mange ting, virkelig hurtigt i det forhold, og så kunne jeg slet ikke følge med mere.

Følelsen af ikke at kunne kommunikere ordenligt med ham, når det virkelig galt ting der var svære at snakke om – og at sex’en bare gik helt ad helvede til – gjorde at jeg cuttede kontakten fuldstændig. Det var svært, men det var det rigtige valg.

Jeg har nu fået givet amerikaneren en rigtig chance – og han skulle lige have et ordenligt skub for at regne ud, at nu var det altså tredje date, SÅ KYS MIG DOG. haha. Han er lidt genert og rocky på det punkt – han har fortalt mig at han ikke har været sammen med nogen i 2 år. Så var det vist også på tide, haha.

Han er virkelig lækker – synes jeg – og vi har heldigvis samme humor, så han kan nemt få mig til at rulle rundt på gulvet af grin.

Mit største problem er, at ligeså snart jeg bare bliver den mindste smule glad for nogen, så kommer min angst og laver bagholdsangreb. Jeg er bange for at overgi’ mig, for så kan han jo såre mig. Jeg kan bedst li’ når jeg er i kontrol, men sådan hænger forelskelse jo ikke sammen.

Desuden er jeg bange for at drømme for meget, hvis det bare ender i lort ligesom med tadsjikistaneren. 

Det føles bare som et nederlag hvis jeg i det mindste ikke tager chancen.

Læs også: Hvorfor er det så fucking svært at elske sig selv?

Vi har ikke haft ordentlig sex endnu, fordi jeg havde ’fru røde’ på besøg sidst vi sås – men det virker som om han har styr på hvad han laver, på den front, og er meget observant på mig. Han er også rimelig god til at give komplimenter – og så gør det heller ikke noget at han er vild med mine nipple piercinger.

Så jeg går og har lidt kriller i maven – men jeg ved bare, at lige meget hvad, så skal det gå langsomt – og hvis det så ender med noget seriøst, så skal jeg jo også lige have med i tankerne, at jeg skal hjem igen om under 4 måneder.

Jeg håber virkelig ikke mit angst kommer og ødelægger det her – det må det bare ikke.

Lige nu kan jeg ikke gøre andet end at prøve og nyde det og se hvor det bærer hen.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Jeg er endelig ankommet til San Francisco og kommer til ikke at poste eller skrive noget de næste 3 uger. Der er stadig visse begrænsninger, da jeg helst ikke vil have at min familie skal kigge mig over skulderen. Jeg havde en lorte flyvetur herover - hader at flyve, og det var ret turbulent - men nu er jeg her og nyder det! Vi snakkes på den anden side. 🛫 
______________
#kvinderudenfilter #Tanketyven #sanfrancisco #travel #familyvacation #flying
Han har løjet for mig.  Bartenderen og jeg var for nogle uger siden ude og gå en tur. På et tidspunkt siger han "jeg skal lige fortælle dig noget". Jeg er sådan "okay, hva så?". Han fortæller at han har løjet for mig - om sin alder. Han er ikke 20 år, men 19. Jeg tror først det er en joke og bliver ved med at sige sådan "Hvis det her er en joke, så er den altså ikke sjov" - men det var ikke en joke. Han har løjet - og holdt løgnen i live med andre løgne. Og det er mest det jeg er ked af og skuffet over. Han har ikke været i militæret i et år, kun 4 måneder. Hans fødselsdag er ikke i februar men august. Og så har han fået sine venner til at lyve for mig også for at holde det hemmeligt. Så står jeg der, intetanende og rimelig dum. 
Det er ved at være 2 uger siden nu - og jeg har tilgivet ham og er kommet videre - men det at han har introduceret uærlighed i vores forhold er svært at slippe. Som sådan er løgnen jo ret lille. Jeg er sku da pisse ligeglad om han er 3 eller 4 år yngre end mig. Og det giver jo egentlig ok mening når han forklarer det. Da han mødte mig første gang tænkte han at det nok ikke blev til mere, så i stedet for at sige 19, så sagde han bare 20. Da det så kom til vores første date og han godt kunne mærke vi havde kemi så tænkte han "ups - nu skal jeg jo fortælle at jeg har løjet" og i sidste ende ventede han så med at sige det - indtil vi havde bygget noget op, så det bare var en lille dum løgn, som ikke var værd at bryde op over. 
Men han skulle ikke have løjet til at starte med.
______________
#tanketyven #kvinderudenfilter #lies #agedifference #bartender #storytime
Har jeg sagt at det er blevet hedt i Frankrig? I går skulle jeg lave en meget vigtig presentation, og havde måske ikke liiige fået taget den mest praktiske kjole på. Så blev jeg efter arbejde sprugt om jeg ville med ud og køre go-cart - øøøhhh ja sku da! Og her ser I så hvordan min fine kjole var GENNEMBLØDT efter bare 3 x 10 minutters race 😂 Det ser sjovt ud, men i virkeligheden var jeg ved at overophede så meget at jeg nærmest besvimmede - og ja, jeg laver fanme ikke andet end at drikke vand... Bartenderen kom og puttede med mig i nat fordi jeg var lidt ked af det - han er nu en god kæreste ❤ Så i dag er jeg stadig svedig (det bliver 36  grader) og glad hahah! 
__________________
#tanketyven #kvinderudenfilter #sved #hothothot #france #gocart
Når jeg ser det her billede så tænker jeg - "gud hvor har jeg dog taget på". Det føles mega øv, og det føles som om, at alt den energi jeg har brugt på at acceptere min krop som den er, nærmest bare bliver skyllet ud i toilettet. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kan være glad for alle de gode ting der sker med min krop lige nu: Jeg har ikke haft forstoppelse de sidste 3 måneder, jeg er en af dem der cykler hurtigt på cykelstien (så jeg må sku da havde fået opbygget et på gode benmuskler), jeg er ikke blevet solskoldet endnu den her sommer (lidt solbrændt måske, men ikke skoldet endnu) og jeg har faktisk fået en god potion fine fregner. Altså min krop klare det jo godt - jeg er bare sur på den fordi den er blevet større og mere hængende (som om det ikke sker automatisk med alderen alligevel...) Jeg priser mig lykkelig for at have Bartenden til at minde mig om at jeg er den smukkeste kvinde han nogensinde har mødt. Så skal alt nok gå! Tror lige jeg maler mine tånegle ekstra røde - så jeg lige føler mig lidt lækker på fødderne i hvert tilfælde. xoxo
Sad lige og kiggede mine gamle billeder igennem og fandt lige det her billede af min hund derhjemme i DK. Hun elsker leverpostejsmadder - det gør jeg virkelig også - uuhhh jeg savner leverpostejsmadder. Jeg savner også hende. Det der med at man ikke kan skype eller snakke med sin hund i telefonen, det er faktisk lidt hårdt. Håber ikke mine forældre har fodret hende så meget at hun skal rulles ud af døren. Hun er en af grundene til at jeg glæder mig til at komme hjem. #KærlighedTilHunde og #KærlighedTilLeverpostejsmadder 🤩
________________
#kvinderudenfilter #tanketyven #goldenretriever #food #dogs #missher
Der er sket noget stort i bartenderens og mit forhold. Læs om det i mit nyeste blogindlæg "Status kæreste" på @kvinderudenfilter.dk s forside. Jeg har det dog lidt svært med det og følelserne svømmer bare rundt i min krop. Hvad mon der kommer til at ske om en måned når jeg rejser? Føler det hele er sådan lidt uvist for tiden, og jeg gad egentlig godt bare at grave mig ned i min dyne og ikke snakke med nogen. Måske skal jeg bare lige have et kram. xoxo
_____________________
#tanketyven #kvinderudenfilter #blogger #blog #inlove #boyfriendquotes

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Pøj pøj med kærligheden.. Nogen gange skal man bare kaste sig ud i det – livet er alt for kort til at fortryde det du ikke fik gjort <3
    Og han lyder til at være et godt pust for dig – om det holder ved ingen – og hvad så, måske bliver det de skønneste næste mange måneder eller år af dig liv.
    Du er ung, lev det satans liv, og nyd det fuldt ud 😉
    Glæder mig til at læse mere om din Tinder-forelskelses – jeg hepper på kærligheden <3

Skriv et svar

Luk Menuen