Flirte eksperimentet – part 2

Ikke for at vende fuldstændig på en tallerken i forhold til mit sidste indlæg, men det går simpelthen af helvedes til med at flirte.

Hvis du ikke har læst mit første indlæg omkring det her ”flirte eksperiment”, så kan du gøre det her.

Altså jeg havde jo fundet nogle gode råd og fået skaffet mig en date. Det hele så jo faktisk ud til at tilsmile mig, men så…

Haha ej, nu skal jeg også stoppe med at være så dramatisk! Jeg skulle på den her date med en fyr der også arbejder ved CERN, heldigvis ikke i samme afdeling (hvis det nu skulle gå hen og blive akavet). Han kommer hjem til mig så vi kan lave mad sammen. Vi snakker og griner meget over hvor dårlige vi begge to er til at lave mad, så det går faktisk rigtig godt.

Så falder samtalen pludselig på hvordan man nemt kan blive akavet i situationer hvor man bare prøver at være høflig. Det ender med at vi kommer til at snakke om akavede situationer i forhold osv. og jeg får sagt noget med:

”ej hahaha jaja, da jeg var sammen med min eks bla bla bla”

Så spørger han meget direkte:

”Nå, så du er single nu?”

Jeg kigger lidt på ham sådan øøøhh-ja-selvfølgelig-agtigt og nikker. Så får jeg fremstammet:

”Er du da ik?…”

Ham: ”jooooo, det kan man godt sige”

Mig: ”Hvad mener du med det?

Ham: ”Altså hun er jo hjemme i polen, og skype er jo ikke rigtig det samme som et forhold, vel?”

Så stod jeg bare sådan DIN-STORE-FEDE-LORTE-NAR, hvorfor fuck har du ikke sagt noget før vi sidder her lidt-for-tætte på min sofa? OG ikke engang HER tør du STÅ VED at du har en kæreste!

Bare fordi hun er hjemme i Polen, betyder det sku ikke at I lige pludselig ikke er sammen mere…

Nå, men jeg lokkede ham med ud og drikke nogle øl med mine venner. Så kunne jeg slippe lidt for at være alene med ham og samtidig klage til mine venner på dansk, så han ikke vidste at jeg bitchede bag hans ryg. Done deal. Sådan noget orker jeg simpelthen ikke.

Vi har faktisk hængt ud efterfølgende – bare som venner – og han er nu en meget sjov fyr… Det ændre dog stadig ikke på at det var en idiot opførsel han fyrede af der – specielt overfor kæresten, som bare sidder hjemme i Polen og sikkert ikke ved en skid.

Jeg er bare træt af at være den evige single pige.

Så nu har jeg tyet til hårdere metoder. Jeg er kommet på tinder igen. Jep. Jeg var træt af det i DK, men min veninde sagde hun havde mødt nogle søde fyre fra Geneve. Så nu prøver jeg sku også.

Flirting generelt går nemlig heller ikke så godt, jeg er for genert. Det skulle man ikke tro – og alle mine venner ville helt sikkert også sige noget andet – men liiiige når det kommer til hvad fyre synes om mig, så kan jeg slet ikke være i mig selv, og bliver super genert og freaky – mere end jeg er normalt – hihi.

Jeg vil dog stadig forsætte med at prøve at se godt ud til hverdag, bare fordi det lige giver et ekstra boost – og så synes jeg der var nogle super sjove udfordringer i blandt, så dem skal jeg helt sikkert også lige have prøvet af!

Jeg er stadig lidt små-forelsket i min søde kollega, men jeg er også typen der bare giver op meget hurtigt hvis der ikke sker noget. Det er primært for at skåne mig selv for hjertesorger, men det ender tit med at jeg faktisk mister interessen for en sød fyr der egentlig også var interesseret i mig.

Jeg opdaterer jer nok om mit tinder-eventyr på et tidspunkt, såååå.

To be continued…

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Skriv et svar