Mr. Right/ Reje

Kære Dagbog

Lad mig gå lige til sagen – Jeg tror der hviler en forbandelse over mig! ENDELIG, Langt om længe mødte jeg den her, noget nær perfekte fyr. Og jeg burde vide, at når noget er for godt til at være sandt, så er det det som regel også. 

Mr. Right! Ham, der bare siger og gør alle de rigtige ting, og tilmed har en personlighed, der oser af Gentleman. Ham, der ikke vil ha sex på første date, for det er for overfladisk. Han er romantisk, spontan, interesseret, betænksom og gavmild, You name it! – Så er han dét! 

Vi nåede til 5. date, før vi nærmede os noget, der kunne minde om intimitet. Vi havde kysset lidt, sådan tante kys-agtigt, og holdt i hånden, men ikke mere end det, og det var okay. Jeg tænkte, at det ville udvikle sig med tiden. Det der med at det ikke behøver at gå så stærkt, bare nyde romancen og hinanden een dag ad gangen. 

Jeg skulle grave dybt i min tålmodighed, og glemme alt om liderlighed og frustrationer. Nød bare de små øjeblikke, tog det lidt som små smagsprøver på de kommende lækkerier. Jeg synes virkelig godt om ham, og ønskede at det skulle udvikle sig, så trods utålmodighed skulle det gå rigtigt til! 

Vi aftalte, at jeg skulle overnatte hos ham, og jeg var ærlig talt ved at være godt desperat! Aldrig har jeg trukket et knald ud så længe, men tænkte at det kun var positivt. Det var jo fordi det betød noget. Jeg var SÅ klar til at opleve Mr Right in action! 

Klokken blev 22.00, og han proklamerede at det var sengetid og slukkede tv’et. Jeg tænkte, det var en lidt tør form for forspil, men havde da en klar forventning om, at vi kunne indhente det i soveværelset. Som et ældre ægtepar, der allerede havde 10 år på bagen, gik vi i soveværelset, stod i hver sin side og tog tøjet af, et stykke tøj ad gangen, til der kun var undertøj tilbage. Han var iklædt T-shirt og boksershorts. 

Næsten synkront hoppede vi under hver vores dyne, og lå nu som to teenagere, der ikke turde tage skridtet videre. Han slukkede lyset, og der lå vi så forsat. 

Jeg rykkede mig ind til ham og kyssede ham, mere inderligt end vi tidligere havde gjort, men da det ikke blev gengældt, gik jeg tilbage til tante-kys-modellen. Guderne må vide hvordan, men vi endte da med at smide resten af kludene, og havde en form for sex. 

Og jeg mener en form for sex, for det halvtørre tante-kys i mørket var åbenbart forspillet, og han gik direkte til ‘hovedretten’… og her blev det akavet! 

For på trods af hans velvoksne størrelse, var udstyret desværre ikke fuldt med, og dét havde jeg nu nok kunne arbejde med, hvis han så i det mindste bare var stiv?! Men det mindede mest af alt om en nypillet reje… 

Så der lå jeg på ryggen, våd og liderlig med en lille slatten kødpølse i mellem benene. Når han endelig fik den ind føltes det som en tør blød tennis-strømpe, der blev PROPPET ind! Jeg anede ikke om han var inde eller ude. Duracell Kaninen bankede derude af, som et solo-show, hvor jeg var tilskueren. Vi nåede da ogs’ alverdens stillinger uden jeg mærkede det mindste, prøvede selv at bevæge mig lidt, uden held! På et tidspunkt lå jeg og ventede på at han ligesom fik arbejdet en rejsning ind i dyret. Jeg kan ikke udelukke jeg stille og roligt tørrede ind, lige der. Jeg prøvede selv at hjælpe til hos ham, på en sexet ‘lad mig-måde’, men efter jeg fik krampe i armen uden der var den mindste effekt, tog han selv over. Han mumlede og var MEGET uforstående. Dét var selvfølgelig ‘aldrig’ sket før! Luften gik af ballonen, jeg tabte fuldstændig fokus, og vi droppede showet, gled tilbage til udgangspunktet: ‘Det gamle ægtepar på ryggen i hver deres side af sengen’

Jeg tænkte “Ja, det godt Mr Reje, du kommer til at oppe dig… Her ligger jeg møg liderlig, uden skyggen af orgasme! Jeg kan da ikke sove nu?!” 

Overvejede det meste af natten seriøst at lave snigeren. – Men omvendt, han var en good guy og dem skal man holde fast på! Dét var helt sikkert heller ikke fedt for ham. 

MEN ærligt. Een ting er, at udstyret går under begrebet minimalistisk, en anden ting er, at der er halvdøde ‘batterier’ i dyret, men så finder man altså sin indre ‘Male Gigolo’ frem, og så gir man den een over nakken, så damen glemmer alt om tid og sted! Man lader da ikk en våd kvinde hænge på den måde?! 

Hvorom alting er tog jeg slukøret og skuffet hjem næste morgen. Kæft en fuser! 

Tre dage senere fik han muligheden for at indhente det ‘forsømte’. Jeg havde efter sidste episode forsikret ham om, at det var hel okay, at han ikke skulle spekulere over det, og at vi tog det stille og roligt, intet pres. ( med løg på! Var sgu da max liderlig nu?!

Rammerne var denne gang hos mig, vi lavede mad sammen, hyggede. Kyssene ændrede karakter og var denne gang mere dybe og inderlige. Jeg var optimistisk! Det tegnede godt! 

Jeg kærtegnede ham og kunne mærke der var lidt liv, ikke meget, men tænkte at det nok skulle komme. Med lidt mere begær denne gang røg kludene, og med en anelse mere forspil, nåede vi da også hurtigt til, hvor vi slap sidst, om man vil. Ved ikke om krudtet var brugt allerede på forspillet, men pølsen var om muligt endnu mere slap nu end første gang. Jeg så mig selv kærtegne og kæle for ham, mens han høvlede løs på sig selv. Jeg følte mig temlig overflødig lige dér, og må indrømme, at det var total turn off for mig at få overdraget en kødpølse, der var gået på udløbsdatoen med ordene: “Her, du kan da hjælpe lidt til?”…

Mentalt var jeg smuttet, det var sgu for akavet, aldrig har jeg oplevet noget lignede. Fik sgu ondt af manden. Det føltes som om han desperat forsøgte at genoplive en druknet mus. Og nu var det min opgave at fortælle ‘redningsmanden’ at det var en umulig opgave “He’s gone, Sorry Man, but He’s Long gone “… Han skulle heldigvis hjem den aften. – og jeg tog mig et laaaangt varmt bad, i badekarret. Mums!

Jeg er en kvinde i min bedste alder, min sex-drift har aldrig været større end den er lige nu! Mit liv er for kort til, at jeg vil undvære sex. Forholdet, eller relationen gled stille ud i sandet… Jeg sendte Mr. Reje videre, der findes masser af kvinder i min alder, der ikke orker sex. Der er med garanti også een til ham – men det bliver ikke mig! 

Kære Dagbog, Mr Right var altså ikke Right alligevel. Vi ønsker ham alt det bedste fremover! 

Ofelia

Ofelia

- Ofelia

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg