“Jeg ved, hvad du ønsker dig…”

Kære Dagbog.

Jeg har helt glemt at fortælle om Minigolf Fyren! For ja! Han ringede faktisk! – og vi havde et ganske kort ‘forhold’.

( Minigolf fyren var den bedste ud af tre speeddates, hvis nogen skulle ha glemt det)

Han var desværre et andet sted i livet end mig, så det gled hurtigt ud i sandet, men særligt een date har printet sig fast i min hukommelse. Hans første og eneste besøg hjemme hos mig.

Jeg havde med vilje trukket den lidt, okay lidt meget! Jeg var netop flyttet i en ny lejlighed. Der var flyttekasser over ALT! Jeg synes ikke, at det var super fedt at invitere en date hjem til en indretning, der mindede mere om et spil klodsmajor end et hjem! INTET var pakket ud, hverken min seng, eller spisestolene var tilgængelige, og den nye sofa kom først en måned senere. Jeg ville helst ha aflyst, men han overbeviste mig om, at det jo ikke var møblerne, men selskabet der betød noget. Jeg gav efter, synes virkelig han var dejlig!

Med lidt kreativitet prøvede jeg at lave hyggestemning. Smed min boksmadras på gulvet i stuen, lagde sengetæppe og puder, og tændte masser af stearin lys. Der var sådan lidt 1001 Nats-tema over det.

Jeg lavede en picnic med blandede snacks, frugter og chokolade og lidt koldt at drikke. Det hele anrettet på en bakke, som vi kunne nyde henkastet dér på sengen.

Jeg mærkede straks sommerfuglene i maven, da dørtelefonen kimede. Snakken gik let fra det øjeblik vi igen mødtes. Han var flot, drøn charmerende, og sjov, så jeg glemte hurtigt alt om mit forfærdelige flytterod.

Lejligheden var indrettet med køkken og stue ud i et. Et stort aflangt rum, køkken i den ene ende og stuen i den anden ende. Langs med hele den ene langside var der smalle gulv til loft vinduer. I dagtimerne gav det et fantastisk lysindfald.

Rundvisningen af den lille lejlighed var hurtigt overstået. Jeg skulle lige anrette det sidste, inden vi kunne sætte os og lave ‘picnic’ på tæppet.

Imens jeg skar ud og gjorde ved, begyndte daten allerede dér at kærtegne og nusse min krop. Der gik vist en form for sport i at distrahere mig. Han var uden tvivl meget tændt, og jeg ville lyve, hvis jeg benægtede, at jeg var det samme. Han tændte mig hel vildt!

Han løftede mig op på køkkenbordet, og vi kyssede lidenskabeligt. Vi begyndte at afklæde hinanden, da jeg et kort øjeblik åbnede øjnene, og opdagede, at man kunne se direkte ind i dagligstuen hos genboen overfor. Det var lige lidt for udsat at være dér i køkkenet. Så diskret og uden ord, fik jeg guidet os hen til sengen, hvor vi kunne være mere uforstyrret. Snacks’ene måtte vente.

Jeg havde jo desværre ikke fået monteret gardiner endnu, til min store fortrydelse!

Der gik ikke lang tid før vi var i fuld gang med forspillet, og jeg glemte ALT om ‘sikre vinkler’ i rummet. I mellemtiden var det også blevet mørkt udenfor, og lys indenfor giver som bekendt fuld valuta til beskueren, der kigger udefra og ind, i dette tilfælde teoretisk set hele blokken på den modsatte side.

Selvom vi var fuldstændig opslugte af hinanden, fik jeg trods alt lige slukket det skarpe lys i køkkenet, imens han smed de sidste klude. Der var stadig masser af hyggebelysning fra stearinlysene.

Vi kælede, kyssede, og knaldede på livet løs i alverdens stillinger. På et tidspunkt sad jeg øverst, og gav den fuld gas som den bedst mulige cowgirl, jeg overhovedet kunne komme i tanke om, lod mig nok også rive lidt med at stemningen lige dér. I momentet lige inden der råbes Yeeha, fik jeg åbnet øjnene og så desværre direkte ind i øjnene på en knægt i vinduet hos genboen.

Det var selvfølgelig mega akavet, men jeg valgte at ignorere oplevelsen, og forsatte med stor indlevelse, hvad jeg havde gang i. Det var trods alt bare en knægt, han kunne jo vælge at glo væk, og vi var i øvrigt begge meget tætte på at peake liiige der, så det kunne jeg altså ikke tage mig af.

Samtidig i blokken på modsatte side af vejen, sker der det, at knægten, gammel nok til at vide, hvad sex var og for ung til at synes at det var naturligt og lækkert, jo havde fået øje på mig og min date give den gas som to Duracell kaniner på nye batterier! Moar!! Hvad laver Ofelia??!!” råbte han fnisende, og pegede ivrigt, da moren kom ilende til knægtens værelse. Moren, der blev noget overrasket. “Øh – Ja, øhm det, dét skal du ikke kigge på, Søn…” sagde hun lettere forfjamsket og fik hurtigt revet sønnen væk fra vinduet og rullet gardinet ned.

På boksmadrassen lå vi nu lykkeligt uvidende om den forstående katastrofe. Udmattet, nøgne, og svedige af den nydelse, der netop havde gennemstrømmet vores kroppe, da der tikkede en besked ind på min tlf.
Jeg ved, hvad du ønsker dig i indflytningsgave!” – Min veninde er ellers ikke sart, men jeg fornemmede alligevel, at det her havde været over hendes grænse. Jeg blev øjeblikkeligt overvældet af skam og mærkede, hvordan min værdighed forsvandt ud af min krop.Dét er simpelthen løgn!” udbrød jeg. Det var min venindes SØN, der havde set os! Ikke bare et tilfældigt ukendt barn, NEJ! – Min BEDSTE venindes Søn! Altså den knægt, vis konfirmation jeg skulle med til lige om lidt! 

Jeg vidste godt de boede i blokken på modsatte side, men jeg havde ikke lige fået sat mig ind i, hvor i forhold til mig, det hele var jo så nyt.

Åh Gud altså!” Jeg var så flov, altså den knægts liv bliver jo aldrig det samme igen! Een ting er, hvis børn ser deres forældre have sex, men ens børn skal ikke opleve forældres VENNER lave den slags! Kunne slet ikke overskue tanken om at se ham i øjnene og holde tale for ham. Min veninde tog det langt pænere end mig og daten mente, at vi havde givet Sønnen sit livs bedste oplevelse! Live porno! Han grinede hysterisk, i mens jeg rendte forvirret rundt for at finde mit tøj.

Jeg troede fejlagtigt, at vi havde ligget i et lille ugeneret hjørne i stuen, men i stedet for havde vi flyttet os til en plet, hvor der havde været frit udsyn fra sønnens værelse! Som trods at han var en entusiastisk gamer, alligevel havde fået fjernet sin opmærksomhed hen på vores udskejelser.

Kære Dagbog aldrig mere sex uden gardiner!

Ofelia

Ofelia

- Ofelia

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg