Status: Stadig Super Single

Kære dagbog 

Efter en håbløs sommer i hvertfald set med dating-brillerne på, må jeg bryde den lange tavshed med en form for midtvejs-status, for det står da hel galt til! 

De elendige dates skal jeg nok vende tilbage til, enkeltvis of cause, men først må jeg altså ud med lidt frustrationer! Jeg er tilsyneladende magnet for magtliderlige misbrugsmænd, som er smug-rygere og ønsker flere børn, og tilmed er ekstrem dårlige til sex uanset størrelsen på deres penis. Arg men altså!!!

Det er selvfølgelig super fordomsfuldt sagt, men lad mig lige forklare. På min tinder profil, står der ikke meget, men bla. står der at jeg har de børn, som jeg skal ha’, og at rygning er en deal breaker. 

Alligevel matcher jeg den ene barnløse ryger efter den anden som tror, at jeg ikke kan gennemskue ( og lugte) at de ryger, – og oven i købet danner der sig et mønster af desperate mænd i 40’erne, som tror de allerede på 2. date, kan charme ( læs: manipulere) liv i mine æggestokke. Nej Tak! Blev der sagt! 

Jeg har spildt så meget af både min dyrebare tid og penge på barnløse mænd, som har VALGT børn fra. 3-4 dates senere var det så alligevel deres højeste ønske og helst hurtigst muligt. Jamen så held og lykke, jeg må videre!

Rygning kan skjules bevares, især på første date, men så kommer det stille og roligt snigende efterhånden som gutten ‘slapper mere og mere af’ og så er jeg smuttet! – Hvis han er uærlig om rygning, så er det nok ikke det eneste han er uærlig om. BUM! 

Nu overvejer jeg så at rette teksten på min tinder profil lidt til:

LÆS NU TEKSTEN FØR DU MATCHER!

Swipe venstre, hvis du er 173 cm eller under, jeg opdager sjovt nok din højde, når vi mødes. 

Swipe venstre, hvis du har tænkt dig at trække afstandskortet uanset. Ja! Jeg bor i en lille provinsby, og det gør jeg også efter vi har matchet, brug evt. google til at bedømme om afstanden, trods alt er for stor! 

Swipe venstre, hvis du er ryger, eller ønsker (flere)børn. Jeg kan lugte røg på kilometers afstand, og mine æggestokke er lukket og slukket, og nej, barnegråd tænder mig ikke. 

Swipe venstre, hvis du er til fler-koneri eller åbne forhold. Jeg er en heteroseksuel monogam kvinde, der ønsker en mand med samme værdier. 

Swipe venstre, hvis du ikke kan få rejsning, skal bruge viagra eller kun kan knalde i missionærstillingen i et monotont tempo. Ærligt, jeg er en kvinde i min bedste alder, jeg fortjener bedre end det og så er min vibrator også bare mere ophidseende end det der!

Swipe venstre, hvis du er en selvoptaget playboy, der tror jeg kan købes og fremvises som dit trofæ. Jeg sugardater ikke ( endnu, man ved jo aldrig, hvad fremtiden bringer, ha ha)! Din Don Juan-facade vil krakelere, og jeg vil gennemskue dig før eller siden. Jeg kender forskel på en ægte gentleman, og en badboy, der kaster om sig med store armbevægelser og penge. 

Respekter mine betingelser, som du forventer at jeg respektere dine!

Ved ikke om det er lige firkantet nok, er bare så træt af at spilde min tid på at skrive med den her angiveligt søde og charmerende fyr, som på 1. date kan det hele og allerede 3.-4. date titter sandheden frem. Den usikre fyr, der hverken tør det ene eller det andet. Ham, der pludselig går fra at være moden og ansvarlig til at være barnlig og urimelig. Ham, der skal manipulere med mine værdier, eller som ikke tager et nej for et nej. Eller ham, hvor afstanden overhovedet ikke var et problem de første 2 knald, men så var det lige pludselig præcis afstanden, der var turn off. Festrygeren med det fyldte askebæger, eller misbrugeren, der netop er startet i afvænning. Respekt for det, jeg er bare ikke den rette for ham.

Hellere dø som en sær crazy cat-woman end at nøjes, eller at blive holdt nede af en, som har behov for kontrol ( over mig). Jeg tvivler faktisk på at det er på dating-apps den rette skal findes? Selv om sport ikke lige er mig, så overvejer jeg kraftigt, at melde mig ind i den lokale kajak-klub eller tage fx. jagt-tegn. Dér må da være nogle af de rigtige, (k)ærlige mænd? Og jeg ville jo være total hjælpeløs, det har jeg hørt mænd godt kan li?…

Det mest positive ved alle de dårlige dates er vel, at det kan betragtes som en slags research ? 

Kære Dagbog, hvor finder jeg den ægte kærlighed? 

STATUS: Stadig Super Single! 

Picture of Ofelia

Ofelia

- Ofelia

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Pernille

  Helt flad af grin her mens jeg læse (og ironisk nok er det jo på ingen møde sjovt – nærmer komisk tragisk), men lige netop jeg må gerne grine for jeg er fuldstændig i sammme situation 🤷‍♀️
  Tinder profil.. efter 2 uger køber jeg guld medlemskab og omg 2500 likes 😱
  Har mest af alt lyst til at be min sekretær rydde det værste fra 😂 meeen tænker ikke det lige indgik i hendes jobbeskrivelse.
  Har vel de sidste 3 år som on off single været på mellem 50-60 dates (er holdt op med at tælle – det er for deprimerende).. og ja hvor er han;
  Ham den gode, søde, stabile mand der ikke bliver ramt af dårligt selvværd eller usikkerhed når de dater mig (selvstændig forretningskvinde med powergen)… Gud hvor er usikre mænd dog usexede.. Og nej jeg er ligeglad med hvad du tjener, eller hvad du kører i… men please vær sød og omsorgsfuld 🙏 og please lær mig at kende og se at powerfulde kvinde også har et følsomt indre.. og vi også bare gerne vil finde ægte kærlighed.. enig – hvor er han henne?

  1. Ofelia

   Undskyld den lange svar tid. Men tak for at dele, håber du i mellemtiden har fundet kærligheden. Læser du stadig med her?

Skriv et svar

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg