For mange mænd!

Jeg mangler kærlighed, men jeg er bange for at… blive såret..

Kære Kvinderudenfilter.dk

Jeg har brug for hjælp. Jeg synes at mit liv lyder som en dårlig joke – læs hvorfor;

Jeg har altid været den pige som blev smask forelsket i fyrene, endte i seng med dem og blev så droppet bagefter. Sådan har det været siden min seksuelle debut, da jeg var 14. Så jeg lagde følelserne på hylden, og havde en masse skiftende sexpartnere. Så mødte jeg desværre en fyr som jeg blev smask forelsket i, og endte med et knust hjerte. Jeg kom i forhold med ham, og fandt ud af, at han var mig utro gennem hele forholdet.Så jeg kom ud på markedet igen, og jeg må sige at jeg har udnyttet det. På under et år har jeg haft flere sexpartnere end jeg vil kendes ved. Jeg har flirtet med mere ekstreme ting, været sammen med folk som jeg normalt aldrig ville være sammen med.For at sige det som det er: jeg har været en kæmpe ‘slut’!Udover det, så har jeg én fast sexpartner som jeg holder meget af, men som jeg af mange grunde ikke skal, kan eller vil være i forhold med.

For cirka to uger siden, lagde jeg mig i min seng, og havde en underlig følelse indeni. En tom følelse. Jeg følte mig underligt deprimeret, alene, ensom. Jeg havde brug for at blive passet på, elsket… jeg havde brug for en kæreste.Og den følelse har været der konstant de sidste to uger.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. For jeg er så bange for at blive forelsket og så såret igen. Jeg er så bange for at blive forelsket i den forkerte, men jeg har en uslukkelig tørst efter kærlighed. Og jeg kan mærke på min psyke, at jeg ikke kan tåle alle de forskellige mænd.

Jeg spørger derfor her – hvad skal jeg gøre?

Kærlig hilsen
Madeline, 18 år

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 9 kommentarer

 1. Tuttemor Frederiksen

  Kære dig. Jeg kan sørme godt forstå, du føler dog alene pg trænger til trøst. Mit råd til dig vil være, at du i den grad har brug for at regenerer dig selv, og dit følelsliv. Alle mænd du har været sammen med, siger man at man giver en del af sif selv og sin sjæl…til hver en… Så du ” forlader ” dig selv, ved at give dig selv til så mange forskellige. Du ville efter min overbevisning, skulle bruge lang tid på at finde dig selv og finde hjem i dig selv, inden du skal have en kæreste eller for den sags skyld have sex med endnu en mand. Måske du kunne finde en rigtig rigtig god ven, hvor i evt kunne aftale, at du virkelig har brug for kram og støtte og nærvær, og holde i hånd, have et nærvær der vil give dig en form for tryghed og kærlighed. På en helt anden måde, men en efter min mening tiltrængt måde. Ellers risikerer du at ende med en depression, med ensomhed og i værste fald angst. Du er så ganske ung, prøv at give dig selv lov til at få noget ro og pause i dit kæresteliv/ sexliv. Find dig selv først…så jeg sikker på du finde en dejlig kæreste bagefter, som ikke knuser dit hjerte.

 2. Morten Manley

  Jeg hunger lige så meget efter kærlighed som du gør. Og nej det er bestemt ikke sjovt. Jeg er ensom hele tiden for ingen vil mig eller tør møde mig pga en diagnose. Men jeg forstår dig fuldt ud hvordan du har det Og når du finder en fyr som du kan li Så vil han kun i bukserne på dig og når har har det så er du ikke god nok mere Jeg synes det er så latterligt at det er sådan. For jeg er da sikker på at du er en utrolig dejlige pige Men du bliver nød til at sætte dig ned og tænke om hvad det er du vil ha i en fyr og du må ikke haste det For så er det du finder de forkerte hele tiden Ændre det du søger af fyr og være kritis ang en fyr. Kan godt være at han synes du er sød osv Men tag det ikke for gode vare. Håber du finder hvad du søger Knus fra mig

 3. Kvinderudenfilter.dk

  Kære Madeline, Først og fremmest, tak fordi du deler! Tullemor skriver det så fint! Min første tanke er, at du har gjort som du følte for – som du mente du havde brug for, ved at kaste dig over alle de her mænd. Nogle gange – kan det være alt man har brug for, for en stund. Nu er du jo så nået til et punkt – hvor du er færdig med det. Nu er det ikke sjovt længere – nu ønsker du dig noget mere. Jeg kender udemærket følelsen – og jeg kender savnet, tørsten efter kærlighed, så jeg kan virkelig sætte mig ind i hvordan du må have det. Jeg har ikke været klar længe – til at give mig fuldt ud til et andet menneske, fordi jeg ikke var okay indeni, grundet tæst på kærlighedsfronten. Jeg holder også på – at du først må blive okay. <3 Jeg forstår din frygt for at blive såret – men den må ikke stoppe dig i altid at følge dit hjerte. Og når man som du og jeg har et stort hjerte der rummer meget – og masser af kærlighed at give af, så bliver vi også ramt hårdt. Det er en del af livet Jeg håber du finder lidt trøst i dig selv, og som jeg – kan lære at acceptere de dage – hvor du lige synes det hele er noget skidt, fordi du savner én i den anden ende af sofaen, en at vågne op med osv. Det skal nok komme! Kærligst Kvinderudenfilter.dk

 4. Trine Sonne Johansen

  Tror vi alle har prøvet at blive såret og det er med til at forme os som mennesker. I kærlighed må man give, for at man kan tage. Hvis ikke du giver slip på din angst for at blive såret, har du heller ikke hjertet med i det du gør – og så er det svært at finde kærligheden. Jeg ved det er en kliche, men kærligheden kommer når man mindst venter det og higer og søger man efter den, kommer den meget sjældent. Mit råd ville være du lagde mænd HELT på hylden – også sexpartnere. Du skal finde dig selv, ud og have det sjovt uden at gå med frygten for at få brændt nallerne. Fokusér på dine gode veninder, venner og famile og få smidt lidt på selvværdskontoen – det er ikke kun en kæreste der kan give dig kærlighed 🙂 Hilsen Trine

 5. Rikke Bennekou Bach

  Kære Madeline. Hvor er det godt, at du er stoppet op og forsøger at lytte til, hvad dit indre fortæller dig. At det, du har budt dig selv, ikke har været sundt for dig, og at du gerne vil noget andet nu. Det lyder somom, du har været og er dét, der hedder sex-og kærlighedsafhængig. Et mønster, som mange mænd og kvinder lider af og under, og som betyder, at vi giver sex i håbet om at få kærlighed. Hos sex-og kærlighedsafhængige kvinder handler det om en længsel efter at blive elsket, accepteret og få opmærksomhed, så vi undgår at føle den tomhed, vi har indeni. Udover at det kan være en god ide at komme i behandling for at komme ud af mønstret, er det vigtigt at du her og nu fokuserer på dig selv. Fokuserer på at fylde din egen kærlighedsbeholder op og lær at elske dig selv. Før kan ingen andre gøre det <3 Jeg ønsker dig det bedste, for det fortjener du. Kærlig hilsen Rikke

 6. Caroline Wichmand

  Kære dig.. Prøv a start med a accepter de følelser du har. Og så husk a det du fokuserer du på er det du tiltrækker. Så hvis du fokuserer på ikke a ville have en der såre dig er det du tiltrækker.. Hvis du hviler i dig selv er det Oz hva di ender med a tiltrække.

 7. Malene Bentzen

  Kære Madeline, Jeg syntes det er utroligt modigt og sejt at du deler din historie og tanker her på siden.. Jeg er sikker på at en del kvinder kan nikke genkendende til dit problem.. Du er ganske ung (18 år) jeg selv er en del ældre end dig – Og må indrømme at jeg i mine yngre dage, også har følt og ageret som du gør lige nu.. Jeg har noget jeg gerne vil sige til dig, jeg siger det ALTID til mine veninder og også til mig selv, når vi er blevet såret i kærlighed – kærlighed kan gøre så forbandet ondt, og det er den værste smerte at blive såret i kærlighed, især hvis det forhold, som du har været i, har været præget af bedrag og utroskab.. Men jeg har altid – hvergang, jeg har været udsat for ulykkelig kærlighed sagt: “det er ikke sidste gang du vil blive såret i kærlighed” – Kære Madeline, det kan godt være at du sidder med angsten for at blive såret igen, fordi det naturligvis har været ekstremt hårdt, første gang du blev såret, men jeg må være ærlig over for dig her.. (Det er ikke sidste gang du vil mærke, det at blive såret i kærlighed, MEN tiden læger dine sår og ar) tro mig! – jeg lover dig at du kommer til at kunne, se tilbage på den her periode i dit liv, om et stykke tid, og tænke at du overvandt angsten for at møde kærligheden igen.. Du er ung, du har et rent hjerte og ved du hvad? Du bliver stærkere og erfaringerne rigere.. Men det vigtigste er at du sætter FOKUS på DIG – lære at nyde din alene tid, og fokusere på dig selv! Jo mere fokus du giver dig selv, jo stærkere vil du blive og med styrke udstråler du magten til at, turde at begive dig ud i kærlighed og forelskelse igen.. Hav respekt for dig selv, respekt og tro på at DU er din egen nærmeste, for at kunne elske må du elske dig selv først.. Og for at kunne elske dig selv, må du lære at holde fokus på DIG og ikke fyre! <3

 8. Kim Kløve

  Jeg tænkte da jeg så dit indlæg, hold da hun findes jeg troede aldrig jeg ville finde en kvinde der søgte hvad jeg søger, sår så jeg din alder, og min eneste tanke var lort!! undskyld mit sprog, men jeg er 45 år og har søgt efter en kvinde der vil andet end bare et her og nu fix, jeg begyndte og gå i byen igen for små 2 år siden og var meget overrasket over at kvinder i alle aldre, syntes jeg var lækkere god til at kysse og de kunne lide at være i mit selvskab, desværre er der rigtig mange unge som bare vil have et her og nu fix, men det er ikke det jeg søger, misforstå mig ikke sex er vigtig det er rigtig vigtig, men den følelse jeg får når en kvinde putter sig ind til min krop hvor hun nærmest kravler ind i mit hjerte er ubeskrivelig, det giver mig sådan en tilfredsstillelse at det helt uvirkelig, og jeg elsker når hun så kigger på mig og jeg ser hun fugter læberne det gør vi jo ubevist når vi vil tale eller drikke eller kysses, og jeg elsker at kysse, jeg tror der er et eller andet gået galt i min opdragelse som mand, fordi hvorfor hopper jeg ikke bare på de unge kvinder der vil have et her og nu hvorfor faen er det så vigtigt at jeg føler noget i min sjæl at mit hjerte hammere løs og lyder som om jeg er ved at slå en væg ned at det gør ondt når det slår 2 slag oven i hinanden når jeg ser på hende og hun ligger og putter sig ind til min krop og viser mig fuld tillid ved at falde i søvn på mit bryst og vi har lige mødtes hvorfor glæder mit hjerte sig sådan når en kvinde viser mig hun stoler på jeg ikke gør hende fortræd og hun ligger nøgen eller halvt påklædt i mine arme og hun stoler nok på mig til at falde i søvn og når hun vågner og vi kigger hinanden dybt i øjne og de siger skal vi elske eller vil du se fodbold, så er svaret faktisk ikke så svært, og jeg elsker at løfte hende op i mine arme og bærer hende ind i hendes sove værelse lægge ned på sengen uden at miste øjen kontakten, hvorfor pokker er det så vigtigt for mig at få den følelse af tilid fra en kvinde, da jeg var 20 havde jeg intet problem med at møde en kvinde på “toiletterne” også glæde hinanden, men det er ikke lægere nok, og det fylder mere og mere i mit hjerte det gør ondt når jeg ikke kan finde en der giver mig den følelse, men jeg nægter at gå på kompromis med min penis bare fordi den tænker hey hva så chica skal vi lette trykket i dine rør, ja ikke megen romantik over det, så selvom der er laaaaaang tid mellem kvinderne så har jeg brug får at føle noget når jeg elsker med en kvinde og ikke bare føle den glæde man får efter et fix fordi den glæde varer måske en time den anden følelse vare for evigt og jeg søger den konstant, nu tænker de fleste mænd nok hold kæft et fjols han har mulighed for at nedlægge mindst 2 pure unge tøser hver gang han går i byen, også lader han noget så åndsforladt som en følelse komme i vejen. ja jeg ved sku snart ikke der må være noget galt i toppen af mit hoved men jeg har brug for at føle min sjæl bliver rørt eller mit hjerte skriger af glæde når vi er sammen. jeg håber det går over igen fordi ellers for jeg sku aldrig noget når jeg er sådan Mange Tak Kim

 9. Kim Kløve

  Lige en ting jeg glemte at skrive, som sagt er jeg 45 år, og jeg er med garanti i overgangs alderen, hvor mit testosteron, produktion burde falde drastisk, og jeg burde falde til ro, og blive gammel, og opfører mig som om jeg er 45 år, jeg mener nu bare det kun er min krop der er 45 år min sjæl har ingen alder, men jeg har også ADHD, som i sig selv ikke er det store problem, bortset fra det faktum at den har ændret min mentalitet eller what ever, og min libido/testosteron produktion fordi jeg burde falde til ro og blive fed og gammel miste lysten til sex og kvinder, men faktum er at det er lige omvendt og jeg har en utrolig lyst til at finde en kvinde og til sex, men så er der lige det med at jeg er blevet så skide følsom det er lidt irriterende efterhånden det startet for ca 3 år siden jeg holdt op med at føle flovhed, dvs ingen følelse af pinlighed eller hvor er det flovt at skrive man har følelser når man er mand, det var lidt svært, i starten at kontrollere fordi jeg ikke længere har det filtre der siger okay det der siger du ikke højt eller tænk lige over hvad du siger, jeg må derfor selv lave det filtre der siger nej det der siger du ikke det pinligt eller det flovt, så jeg er nogen lunde i kontrol men det er nu befriende nogen gange at ikke skulle være belastet med følelsen af at være flov, det har også gjort det at tale med kvinder letter, og at de så siger de kan lide min ligefremhed gør det endnu bedre, men jeg ville nu godt være foruden at føle så stor empati for ting jeg læser fordi, når jeg læser en artikel som den kvinden her har skrevet, føler jeg hendes sorg og det gør ondt i mit hjerte og har mest lyst til at kramme hende og kysse hendes bekymringer væk, problemet er bare hun er 18 år gammel og næppe interessere i at blive krammet af sin “far” på den måde og der ligger jo mere i det end bare at kramme hende og kysse hende så mine følelser bliver mega forvirret over at føle sådan overfor en kvinde, hun er 18 år, jeg har en datter på 22 år så det føles forkert at føle sådan overfor en så ung kvinde, men hendes artikel går i hjertet på mig og jeg forstår hende ude mærket, hvor jeg savner at være en umoden knægt på 22 år der “bar hopper” dengang kom de her modstriden følelser ikke i vejen og jeg tænkte ikke meget over hvad kvinden følte okay faktisk savner jeg ikke det så meget fordi hold da kæft en idiot han lyder til at være og at det er mig gør sku ondt, men stadig lidtt mindre følsom ville nu gøre mit liv lidt letter, fordi jeg bliver meget følelsesladet når jeg læser det her og nu tror i måske jeg er en lille bog nørd af en mand så når hvor må han være sød, nej piger beklager jeg er ikke en lille bognørd, jeg er mere den type mænd føler sig truet af jeg indtager automatisk alfa rollen i en gruppe, jeg har intet problem med at sige min mening overfor nogen, og tager jeg fejl stikker jeg ikke hovedet i busken,heldigvis er jeg blevet ældre så jeg er ikke den type der slås hele tiden eller føler sig truet af andre mænd, og ser jeg en kvinde blive forudlempet finder jeg mig ikke i det og det endte så med at jeg fik tæv af 3 fyrer men blev stående på benene så men gør stadig ondt at få tæv, men jeg mener ikke det i orden at få en kvinde til at græde fordi hun har en lækker krop også mener fyrene at hun må da være vild med at hører os kommentere hendes bryster numse og ja gæt selv, okay at jeg fik tæv var ikke lige planen men er jo heller ikke ung længere men mine værdier som mand bygger på min mor sagde til mig pas på dine store søstre når i er i byen det gjorde jeg og ingen fyre turde forsøge sig med dem, mine 3 store søstre syntes ikke det var fedt at have sin 5 år yngre lille-bror med der skræmte potentiale kærester væk men mor var glad fordi nu følte hun sig tryk ved at lade dem gå i byen, åhh ja mit behov for at skrive kunne jeg godt undvære eller i hvertfald dæmpes, okay tøser grin bare og sige nå den stakkels mand hvor har han det hårdt og os stakkels kvinder der er i overgangs alderen og bliver lidt mere rund mister vores evne til at føde børn for hot flashes forstår virkelig din smerte, 😀 min søster er 50 år og kommet i overgangs alderen og jeg syntes det er mega synd for hende desværre forstår hun ikke at jeg er blevet en “blød” mand og bare vil hjælpe hende hvis jeg kan så hun snerre en del af mig eller taler ned til mig fordi hun husker jo idioten fra 80’erne, men det fint elsker mine søstre alligevel også selvom de ikke forstår min ændring som er temmelig ekstrem det jo ikke mere end 3 år siden jeg var en følelses kold mand der ikke kunne relatere til noget, når nu blev det her lidt længere end beregnet, til sidst vil jeg bare sige jeg håber vi kan få en opdatering fra kvinden fordi det er skrevet i 2016 så du er 20 nu har du fundet ham? altså ham der kan give dig det du skriver, jeg håber du har fordi det savner jeg selv og det glæder mig når jeg hører at historien er endt lykkelig samtidig hader jeg det fordi det ikke er sket for mig endnu.
  “hugs” Kim okay lidt for meget teenager pjat med det hugs burde opfører mig efter min alder 😀

Skriv et svar