Han har skrevet til 2 ekskærester

Troede at jeg havde valgt den rette. Troede virkelig at jeg havde mødt ham som jeg skulle dele resten af mit liv med.

Men en gammel følelse dukkede op i mig. Og den har ikke slået fejl endnu. Jeg gjorde det som jeg havde sagt, at jeg aldrig ville gøre igen. Jeg kiggede i hans mobil, for at finde ud af, at han har skrevet sammen med to af hans ekser.

Han skriver til den ene, “Du kan altid ringe eller skrive til mig, da jeg stadig tænker på dig hver dag og vil gøre alt for dig.”
Til den anden spørger han om hun ikke vil sende frække billeder til ham. Hun afviser ham så, hvorefter han skriver smukke, lækre, frække dig.

Puha, jeg ville ønske at jeg aldrig havde kiggede i hans mobil. Nu aner jeg slet ikke hvad jeg skal gøre. Skal jeg nu endnu engang være single som 38 årige? Jeg kan slet ikke overskue det. Hvorfor er det at det går galt for mig, er det virkelig mig der er så uelskelig?!?

Hvad ville I gøre? Ville I konfronterer ham?!?!

Knus og kram den fortvivlede.

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 9 kommentarer

 1. Charlotte

  Kære Fortvivlede <3
  Din tvivl omkring din kæreste har været rigtig og det er også det der har draget dig til kigge i hans telefon. Hvis du havde stolet ubetinget på ham, så havde du ikke kigget – det har jeg en ide om at du selv godt er klar over.
  Du har haft en fornemmelse om, at han har haft brug for at have kontakt og blive bekræftet af sine eks-kærester, og nu skal du kigge ind i dig selv, og spørge dig selv om du kan leve med det, og om du vil 1) konfrontere ham med det ? 2) tilgive ham for det og vælge at tro på at dette vil stoppe og at han kun vil være hos dig og for dig og at din kærlighed og bekræftelse er og vil være nok for ham ?
  Jeg vil aldrig råde nogen til at gå fra den de elsker, men fra egen erfaring med en eksmand, som jeg har barn med, som var mig utro, og jeg tilgav ham, men kom aldrig til at stole på ham derefter (læs det er min eksmand),, så vil jeg give dig det råd at du skal tænke på dig selv, dine følelser og KUN DIG <3
  Du spørger om du skal nu engang igen være single som 38 årige… Til det vil jeg spørge dig tilbage.. Er det bedre at være i et forhold, hvor du ikke føler dig elsket, og hvor du ikke stoler på din partner (hvis du kigger i hans telefon – er det fordi du betvivler ham og ikke stoler nok på ham – dette er sagt med all min kærlighed til dig – husk det) eller vil det være bedre at være single igen, og på sigt (ikke i starten, der er dit hjerte jo revet itu og du føler dig svigtet, men et hjerte kan sagtens heles igen og du kan komme 100 gange bedre ud på den anden side af det her) finde dig en ny og skøn kærlighed, som du kan stole på og som vil dig 100% <3
  Tro mig, det er ikke det værd at være i et parforhold, hvor du ikke føler dig tryg og hvor du hele tiden er bange for at han skriver til sine ekskærester eller hvad han nu laver når i ikke er sammen – jeg har selv været der – og var der i meget lang tid, fordi jeg ikke troede, at jeg kunne leve uden ham.. Men det kunne jeg og det gør jeg og kan godt være at jeg er single – men jeg har det 100 gange bedre end jeg havde været sammen med ham og betvivlet vores forhold og hans troskab overfor mig.
  Kære Fortvivlede – ønsker dig al held og lykke <3 Op med hovedet, du ved inderest inde hvad der er godt for dig og du har skal ikke nøjes, du skal leve dit liv og du skal nok finde den gode og dejlige kærlighed igen <3
  Sender dig en masser kram og kærlighed <3

 2. Julie Ahn Larsen

  Kære fortvivlede.
  Det er ikke det store jeg kan give af råd og vejledning her,
  Men føler at det er mindst lige så vigtigt at fortælle dig det her:
  – Du er IKKE uelskelig!!!
  – Du er et smukt væsen der er elskværdig og du fortjener at blive behandlet med respekt og masser af kærlighed. Fordi du ér elskelig, lige nøjagtigt som du er!!!

  Kærlige tanker J

 3. Stina

  Den angst og usikkerhed du skal leve med ved at være i forhold til ham er ikke umagen værd.. jeg har ikke fortrudt at jeg smed min utro exkæreste ud for han lærer aldrig at blive trofast og jeg var næsten 41 da jeg blev single .. ja det gør ondt men smerten ved at blive er større .. kram herfra

 4. Anonym

  Hej fortvivlede..
  Det er aldrig nemt at give råd i de her sager, hvor hjertet er med..
  ganske enkelt fordi at hjertet ikke handler rationelt.. det er jo det vi har fornuften til.
  Hvad du skal gøre, ved kun du..

  Men der er tider hvor man skal vælge sig selv frem for andre..
  Og hvis du på længere sigt føler at du vil blive lykkelig med ham, er det vejen frem..

  Hvis du derimod føler at han har gjort uoprettelig skade på jeres forhold/tillid, er vejen frem nok ikke sammen med ham..

  Samtidig lyder det som om single livet skræmmer dig?
  Og jeg forstår dig til dels.. jeg har selv været single i de sidste 4 år af mit 30årige liv og ja, det er ikke altid det fedeste..
  men ligefrem at mene at man ikke kan have et godt og lykkeligt liv, hvis ikke man er i et forhold er forkert..

  Måske du skal arbejde på at knytte tætte venskaber, i stedet for forhold?

  Al godt fremover ❤️

 5. Pernille

  Kære fortvivlede,

  Din intuition fik dig til at checke hans mobil – og du fik bekræftet din værste forestilling. Jeg véd desværre hvordan dén følelse er lige dér, hvor sandheden går op for en!

  Ja – jeg synes at du skal konfrontere ham! Han vil så sikkert skælde dig ud over at have kigget i hans mobil – angreb er det bedste forsvar..

  Om du skal blive? Hvordan har du det, når han får en besked på mobilen eller hvis han gemmer den væk, når du er i nærheden? Mærk godt efter i dig selv. Er du fuldstændig rolig – eller blir du urolig over, hvem der skriver og hvem han skriver til?

  Ingen mand er værd at have det så dårligt over! Du er ikke uelskelig; men det virker han til at være.

  Håber det bedste for dig! Lyt til intuition og fornemmelsen i maven og stol på at DU ved, hvad der er rigtigst for dig!

 6. Bettina Biel

  Kære fortvivlede ❤
  Er er for god til dét her!
  Du skal sgu ikke være nummer 3 i jeres forhold! – overgået af 2 x’er
  Han skal skrive til DIG at han tænker på dig hver dag! – ikke en ex
  Han skal skrive til DIG og bede om frække billeder! – ikke en ex
  Hvem skriver han ellers til!? – udover de 2 du lige har “fanget”
  Han fortjener ikke dig!
  Hans manglende bekræftelse fra andre kvinder stopper aldrig!
  Din usikkerhed i forhold til hans mobil telefon stopper aldrig! – uanset om du konfronterer ham og han siger det ikke betyder noget, at det bare var for sjovt og det ikke sker igen!

  Hvis du konfronterer ham, vil du måske oven i købet blive mødt af, at han forsøger at give DIG skylden for de sms’er han har sendt…!!!
  …og få DIG til at være skurken, fordi du har kigget i hans telefon… 🙄

  Jeg taler af benhård erfaring, og sidste år valgte jeg som 45 årig – af flere forskellige årsager, at blive skilt! Min erfaring med det jeg har skrevet til dig, var dog en af årsagerne.

  Kære fortvivlede…
  Hellere være 38 år og undvære end at nøjes!
  Livet skal leves med smil, glæde oplevelser og lykke fra og med en mand hvor du VIRKELIG kan mærke, at han vil dig, dig, dig og KUN dig!
  Single livet er i øvrigt heller ikke det værste i verden 😉 …jeg skriver lidt om det på min blog her på kvinderudenfilter.dk 👀
  Ønsker dig det allerbedste ❤
  Længe Leve Livet
  Kærlig hilsen
  Bettina

 7. Karina L

  Kæresten fortvivlede ❤
  Nej, du er ikke uelskelig!
  Min vise afdøde faster sagde noget meget rigtigt og smukt til mig da jeg valgte at blive skilt efter 14 opslidende år med en fuldkommen hensynsløs mand.
  ” Svære beslutninger er hårde at tage, men de er nemmere at leve med hvis man selv har taget dem ”
  Tag beslutningen om at du vil respekteres og elskes – du skal ikke stå model til sådan en behandling.
  Kærlighed og styrke sendes din vej. 🙏😘

 8. Annette

  Løb, alt hvad du kan. Du skal være ærlig over for dig selv, se dig selv i øjnene og spørge: vil jeg byde mig selv det her? Det stopper jo ikke ved de to sms’er – og du vil altid tvivle.
  38 år, herregud – hellere være single end sammen med én der ikke forguder dig, for det er dét du har fortjent

 9. Kim Kløve

  Jeg er en 45 år ung mand, okay måske kun ung af sind, men da en del kvinder herinde ikke vil eller tør sige hvad de mener du skal gøre vil jeg sige min uforbeholden mening, jeg mener ikke din eks er et svin det ville være en forudlempelse mod svin, og man skal være god ved dyr, men jeg kender typen jeg ser dem tit, du kommer gerne i kontakt med de typer når du besøger en ko stald eller hvis du kan holde lugten ud finder du dem i møddingen omme bagved ko stalden og mit råd er, du skal ikke løbe men gå med dit hovedet løftet, du skriver selvfø’lgelig lige hvorfor du rejser, må jeg forslå EN LORT STINKER, og forresten jeg har kigget i din mobil, jeg ville være sikker på at jeg ikke fik lort på hænderne, jeg fik lidt under mine negle men lidt sæbe vil gøre mig ren og dejlig igen, men en lort vil altid være en lort, og stinker.
  Jeg er dog enig i at du burde ikke have tjekket hans mobil, men på den anden side, kan jeg ikke bebrejde dig for at ville finde ud af hvor stanken kom fra.
  Men jeg er sku ked af at mænd nogle vi er ikke alle det du træder du skal bare vaske skidtet af, lad ikke stanken ødelægge dit liv, og du skal nok finde kærligheden og nej gu faen er det ikke let, det tager tid jeg søger stadig efter den der får mit hjerte til at lyde som om jeg er ved at slå søm i væggen, og jeg er da også ved at være der hvor jeg siger okay måske i næste liv, men jeg er der ikke endnu. men jeg sender dig et kram fordi det sku ikke i orden at lege med dig og dine følelser som om du var et lego sæt han kan kaste rundt med og går du i stykker køber vi et sæt mere, okay beklager dyr men what a pig

Skriv et svar