Har jo aldrig prøvet det?

Jeg har en kæreste på 21 der har mere seksuel erfaring end jeg.

Kære Kvinderudenfilter,

Jeg er 18 år, så er nok det man ville kalde en ung kvinde. Og jeg er lidt i nød. Jeg har en kæreste på 21 der har mere seksuel erfaring end jeg.
Han har med sine tidligere kærester været vant til blowjob, og han har sagt at han hellere vil have et blowjob end sex.
Jeg står så i den situation at jeg ikke vil give blowjobs, og har heller aldrig prøvet det.
Han prøver tit at få mig til det, men kan slet ikke få mig selv derned, og kan væmmes helt ved tanken om at skulle gøre det. Men jeg vil også rigtig gerne gøre noget godt for ham.

Har lidt brug for hjælp for at komme over det her, og brug for nogle gode råd.

Hilsen en desperat unge kvinde

Like & Share

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 5 kommentarer

 1. Kvinderudenfilter.dk

  Kære desperate unge kvinde, Først vil jeg sige, at der sjældent kommer noget godt ud af, at presse sig selv til at gøre noget man absolut ikke har lyst til. Det nytter heller ingenting at han presser dig. Når det så er sagt, kan jeg godt forstå, at du gerne vil gøre noget godt for ham – men det skal være når du er klar til at udforske den grænse, som det er for dig. Kommunikation er i dette tilfælde vigtigt. Jeg forestiller mig at du føler et vis pres – i det han jo har fortalt at hans tidligere kærrester har givet ham det. Du skal se bort fra diverse beskrivelser omkring hvordan man giver et godt blowjob osv. Da I jo tydeligvis holder af hinanden, vil det i sig selv betyde utrolig meget for ham, bare det at du gør det – og ikke så meget hvordan. Det kan man via kommunikation løbende altid forbedre. Jeg prøver at forestille mig og huske tilbage til hvad ens tanker var omkring at skulle have sådan en bandit i munden – og jeg tænker faktisk at det kunne være ‘smagen’. Hvad smager den af sådan en? En praktisk fodnote til dig, som er lige ud af posen. Sørg for at have en smag i munden, som du godt kan lide. F.eks. spis tyggegummi lige inden, tag en mintpastil eller lign. og så sørg for at have masser af spyt i munden, så er det dig selv du smager – og knapt så meget ham. Men husk – du skal ikke presse dig selv til noget, og have det skidt med det efterfølgende. Kærligst Rikke, Kvinderudenfilter

 2. Anonym

  Jeg havde det præcis som dig i den alder, i dag er jeg vild med det (30 år i dag). Første gang var med en fast kæreste gennem længere tid, hvor vi gik i bad og vaskede ham grundigt, så skal du nemlig ikke bekymre dig om smagen! Det var altså en succes (bare lige husk at slukke vandet imens, en mandekrop fungerer som en slags rampe for vandet, når man sidder på knæ dernede med munden åben ) Efterhånden kom vi ind til sengen, stadig friske ud af badet, og efter længere tid var badet ikke nødvendigt længere. Det skal nok komme! Men virkelig, i et bad gør altså en stor forskel.. 🙂

 3. Otto Nadolny

  Kunne være fristet til at sige at det kommer nok når du blir ældre, men hvad kan du bruge det til. Hvis jeg kan forudsætte det ikke handler om hygiejne, så er det nærliggende at spørge om du også har haft det sådan med tidligere kærester? Handler det om at han er stor (en del over Dansk gennemsnit), og det derfor virker afskrækkende? Som med al sex betyder tryghed en masse. Hvor er du henne der, når i er sammen? Ellers er en måde at skyde sig ind på det på, at prøve med en dildo for overhovedet at vænne sig til situationen. Og så er det vigtigt du ikke føler dig presset. Pres er en sexstopper. Lidt spredt fægtning herfra. Håber det kan bruges. Pøj pøj med det.

 4. Inger

  Husk at du skal have dig selv med! Er du ikke klar til at tage det skridt endnu, så er det helt ok. Vi er alke forskellige og du skal nok nå det hele. Pres er ikke en fed måde at komme dertil. Lyt til dig selv og mærk efter hvor du er.

 5. Anonym

  For ganske kort tid siden stod jeg også i din situation og det er en kæmpe kamp at skulle over når man aldrig har prøvet det før. Mit allerbedste råd er at være egoist. Vi vil allesammen tilfredsstille manden, men 1. du kan helt sikkert også gøre det på andre måder og 2. så skal du ikke give et blowjob før du er klar. Gå med tanken og væn dig til den. Allerede den bearbejdelse vil kunne ændre din opfattelse af opgaven. også snak med ham om det, han ved helt sikker godt at han er mere erfaren end dig og sådan skal det være. Derefter kan i så arbejde med om det er noget du skal prøve. Vigtigst af alt, små skridt af gangen gør den store forskel i det lange løb. Det er meget at gabe over når man aldrig har prøvet det før. Man skal ikke begive sig ud i noget man ikke har lyst til, for det skal helst være en god oplevelse for begge parter. Tag din tid, gør det eventuelt til en leg, gør det lidt sjovt, så det ikke bliver en dårlig oplevelse og aftal at det er på dine præmisser så hans forventninger falder. Så er der ikke noget at skulle leve op til.

Skriv et svar