Havde skidt ud over mig selv!

 

Jeg var til fest hos min kammerat da jeg var 18 år. Festen gik super, det var bare ham, mig og en kammerat som hørte metal.

Som aftenen skrider frem blev vi mere og mere fulde og vi sætter så noget Beach Boys på anlægget. Her står 2 langhårede voksne mænd, som normalt hører dødsmetal og skriger med på Beach Boys iført boxershorts og sokker mens jeg “surfer” – selvfølgelig stående på sofaryggen iført undertøj og en kappe. Vi havde den sjoveste aften og jeg ender med at falde i søvn på sofaen.

Da jeg vågner næste morgen er der noget der er helt riv ragende galt! Jeg vågner op til den fæleste stank af afføring, og kigger så under mit tæppe; Stive Lis her, har kraftedeme skidt i sofaen i løbet af natten, og jeg mener skidt op og ned af mig selv som kun spædbørn formår!

Jeg går stille og roligt i panik og tænker; fuck!!! For alt i verden må drengene ikke se det her, jeg kan aldrig vise mig til koncert igen hvis de finder ud af det, så jeg går i gang med at tørre lort op fra min kammerats nye sorte lædersofa.
Jeg må ofre 3 af hans håndklæder, mit hello kitty tæppe og 1 pakke vådservietter før lortet (bogstaveligt talt) er tørret op.

Jeg skynder mig i bad og får stoppet beviserne ned i affaldsskakten.
Jeg begynder at rydde op efter festen og drengene vågner så. “Fuck her stinker af lort” udbryder den ene og jeg siger så; “jeg har også lige været ude og skide” og så blir det ligesom slået hen – lige indtil de manglende håndklæder og mit manglende hello kitty tæppe kommer på tale.
Jeg spiller bare med og siger at jeg ikke aner noget og at jeg synes det var ret trippet at tingene var væk uden at nogen kunne huske noget..

Jeg er aldrig krøbet til korset. Siden den dag har jeg ikke drukket mig så fuld så jeg er gået ud som et lys..

Den ungdom den ungdom.

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar