10 grunde til at det er lort at være kvinde på et kontor fyldt med mænd

Okay overskriften er nok en tand ironisk, og alle grunde er udelukkende baseret på min dag i dag, haha – men det er virkelig lort når man…

  1. …får menno og der ikke er en sød kvindelig kollega man kan låne en tampon af (Jeg kunne jo godt prøve at spørge gutterne, men tror næppe de siger ”Selvfølgelig, det har jeg da lige i tasken”).

  2. …helt hemmelighedsfuldt prøver at få rodet rundt nede i tasken, og man finder et bind, men hov man havde jo taget den flotte g-streng på i dag – så det dur heller ikke.

  3. …så prøver at liste bindet ned i lommen, for at prøve at tage det på alligevel.

  4. …opdager at bindet har sat sig halvt fast på ballen, fordi g-strenge jo ikke er lavet af særlig meget stof – så hvor skulle det ellers klæbe sig fast, og man så ligner en and der kommer gående, fordi man ikke har lyst til at bindet skal glide mere af end højest nødvendigt.

  5. … opdager at de der ”hygiejne poser”, man diskret kan putte sit skrald fra bindet ned i, er sparet væk – fordi der jo på dette kontor ikke rigtig er nogen der bruger dem alligevel.

  6. …får mavekramper fordi blodet bare strømmer for fuld tryk, og man skal holde smerten inde, fordi man ikke orker at forklare hvorfor man sidder og hyler, mens man tager sig til maven.

  7. …prøver at manøvrere sin røv op over håndvasken, så man kan se i spejlet om man er blødt igennem eller ej. Hvis bare der havde været en kollega der lige kunne tjekke, uden at man følte det var akavet eller uprofessionelt.

  8. …bliver super oppustet af menno, og man ikke orker at ens kollegaer tror at man er gravid.

  9. …er kommet til at tage en hvid kjole på og man bliver nødt til at sidde med krydsede ben resten af arbejdsdagen, fordi man er bange for at man kan se direkte op til et bind med blodpletter.

  10. …ved at alt der her kunne være undgået, hvis man bare havde haft en sød kvindelig kollega, som ville kunne sætte sig i ens sko.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Skriv et svar