Er jeg forelsket nu så, eller hvad?

En dag for ca. 2 uger siden havde min roomie en skide dårlig dag, og var gået på bar, for at drikke det væk. Da hun kom ned på baren, havde bartenderen spurgt hende om hun var ok, og som svar, brød hun bare ud i gråd.

Den efterfølgende dag fortalte hun mig hvad der var sket. Hun var meget pinlig berørt, men også taknemmelig for, at han havde gidet lytte. Hun havde heldigvis fået det bedre og vi besluttede at tage derned igen, for at få fyraftensøl. Min roomie var i gang med at planlægge sin afskedsfest, som bare skulle være det hele store shabam – i vores LILLE lejlighed. Pludselig kiggede hun mig dybt i øjnene og sagde ”Jeg inviterer sku da ham bartenderen med til festen!

Så det gjorde hun.

Hun var allerede ved at planlægge at mig og ham kunne været et godt par – men det synes folk altid når man begge er rødhårede – det er så fucking irriterende (sorry). Så jeg sagde bare ”Det kommer IKKE til at ske”.

Men til festen var han så fucking sød…. og jo også meget lækker… og havde store fyldige læber… og han snakkede til mig som om vi havde vores egen lille hemmelighed… Så dansede vi… Og dansede tættere.. og var meget tæt på at kysse.. og før jeg vidste af det stod vi inde på mit værelse, og nogen havde lukket døren bag os.

Og hvad gør man så? Man gennemsnaver selvfølgelig. Og har noget overordentligt god sex.

Torsdagen efter havde vi vores første rigtige date, som også førte over i noget himmelsk sex – faktisk 4 gange himmelsk sex – men så skulle han også på arbejde.

Vi har nok set hinanden mindst en gang om dagen siden – nogle gange har jeg bare lige været forbi baren og fået et kys, andre gange har vi været sammen i næsten døgndrift.

MEN, der har også været en bagside af medaljen. For jeg er ikke særlig god til forhold. Jeg tvivler tit skide meget på mig selv. Jeg havde alt det bølv med tinderfyrene. Jeg stoler ikke særlig nemt på fyre, og har rigtig svært ved bare at overgive mig helt.

For hvis jeg er lykkelig, så må der være noget galt – han lyver jo nok, han kan slet ikke li mig alligevel.

Men jeg ER jo forelsket, helt ned i maven, helt ned så det gør ondt, og sådan, at jeg næsten ikke kan tænke på andet, ind til jeg ser ham igen. Og sådan har jeg bare ikke haft det i 2 år nærmest. Jeg skal bare turde springe ud i det, og så nyde det så længe jeg kan, for jeg tager til Californien om en månedstid, og bagefter hjem til lille Danmark.

Og så er det farvel til søde rødhåret bartender. Og farvel til at være lykkelig – eller hvad?

Hvordan nyder man noget i øjeblikket, når man ved at det øjeblik er flygtigt, og man bliver nødt til at sige farvel på et tidspunkt i den nærmeste fremtid?

Hvordan læner man sig tilbage og nyder det, når man ikke kan tænke på andet end at det snart er slut? Jeg kan vel ligeså godt bare droppe det med det samme, når jeg alligevel bliver såret rigtig rigtig meget, om en måned. Det er jo det jeg har brugt mange år på at beskytte mig selv fra.

Men skal jeg sige nej til kærligheden, når den står lige der foran mig? Det er jo det jeg har ledt efter så længe.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Når jeg ser det her billede så tænker jeg - "gud hvor har jeg dog taget på". Det føles mega øv, og det føles som om, at alt den energi jeg har brugt på at acceptere min krop som den er, nærmest bare bliver skyllet ud i toilettet. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kan være glad for alle de gode ting der sker med min krop lige nu: Jeg har ikke haft forstoppelse de sidste 3 måneder, jeg er en af dem der cykler hurtigt på cykelstien (så jeg må sku da havde fået opbygget et på gode benmuskler), jeg er ikke blevet solskoldet endnu den her sommer (lidt solbrændt måske, men ikke skoldet endnu) og jeg har faktisk fået en god potion fine fregner. Altså min krop klare det jo godt - jeg er bare sur på den fordi den er blevet større og mere hængende (som om det ikke sker automatisk med alderen alligevel...) Jeg priser mig lykkelig for at have Bartenden til at minde mig om at jeg er den smukkeste kvinde han nogensinde har mødt. Så skal alt nok gå! Tror lige jeg maler mine tånegle ekstra røde - så jeg lige føler mig lidt lækker på fødderne i hvert tilfælde. xoxo
Sad lige og kiggede mine gamle billeder igennem og fandt lige det her billede af min hund derhjemme i DK. Hun elsker leverpostejsmadder - det gør jeg virkelig også - uuhhh jeg savner leverpostejsmadder. Jeg savner også hende. Det der med at man ikke kan skype eller snakke med sin hund i telefonen, det er faktisk lidt hårdt. Håber ikke mine forældre har fodret hende så meget at hun skal rulles ud af døren. Hun er en af grundene til at jeg glæder mig til at komme hjem. #KærlighedTilHunde og #KærlighedTilLeverpostejsmadder 🤩
________________
#kvinderudenfilter #tanketyven #goldenretriever #food #dogs #missher
Der er sket noget stort i bartenderens og mit forhold. Læs om det i mit nyeste blogindlæg "Status kæreste" på @kvinderudenfilter.dk s forside. Jeg har det dog lidt svært med det og følelserne svømmer bare rundt i min krop. Hvad mon der kommer til at ske om en måned når jeg rejser? Føler det hele er sådan lidt uvist for tiden, og jeg gad egentlig godt bare at grave mig ned i min dyne og ikke snakke med nogen. Måske skal jeg bare lige have et kram. xoxo
_____________________
#tanketyven #kvinderudenfilter #blogger #blog #inlove #boyfriendquotes
Jeg kom endelig ud af sengen for at besøge en af de yderste hjørner af Frankrig ✌😎 Har haft nogle helt fantastiske dage med bartenderen, og nu har han en tandbørste til at ligge hjemme ved mig - er vi et rigtigt par nu? I dag var bare hygge dag med vennerne, og jeg har virkelig fået grint igennem og spist is! Jeg er glad! Nu skal jeg hjem og putte med Bartenderen igen😘
___________
#tanketyven #kvinderudenfilter #france #explore #ginger #yellowbag #orange
Ja, det er mig igen - mig der stadig er forelsket og ikke ved hvordan man gør. Hader at være skide bange hele tiden, skide bange for at han synes jeg er kedelig, åndsvag, for meget, ikke lige det han søgte alligevel. Men jeg har jo set ham hver dag den sidste uge faktisk - og kan ikke få nok - har bare lyst til at kysse på ham hele tiden - vågne op ved siden af ham - være tæt på ham❤ Av, jeg er vist faldet ret hårdt - er det ikke kun sådan noget man gør når man er teenager? Nå, men i så fald - jeg er teenage-forelsket, så er det sagt! xoxo  _______________
#kvinderudenfilter #tanketyven #inlove  #sleep #man #fuckmedfuckpå
Nogle gange er det bare vigtigt at vise og dele sin taknemmelighed! For jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg kan dele alt med jer, både herinde og på @kvinderudenfilter.dk. At der altid er nogen der støtter mig, skriver en kommentar eller sender et hjerte! Lige meget om det er for at dele glæden eller sorgen. Tak for at jeg kan få lov til at skrige/skrive nogle ting ud, som ellers ville være blevet hobet op inden i mig! Tak for jer❤
___________________
#tanketyven #kvinderudenfilter #thankful #flowers #taknemmelig #tak

Skriv et svar

Luk Menuen