10 tings tankemylder #6

  1. Var ude og drikke øl med mine kolleger sidste torsdag og der falder samtaleemnet lige pludselig på tinder. Så kigger én af mine kolleger lige pludselig meget seriøst på mig og siger ”Jeg har set dig på tinder” – havde bare lyst til at svare ”swipede du til højre eller venstre?”

  2. Efterfølgende får min chef så tilføjet at han også lige har fået tinder. Han synes det er mærkelig at han ikke har set nogle af os derinde. Jeg kigger sådan lidt rundt og indser at jeg er den eneste kvinde ved bordet (ja, alle mine kollegaer er nærmest mænd) – og undskyld chef, men jeg har altså et ”age-filter” på min tinder profil.

  3. Jeg tabte min telefon ned over min storetå, tror den er forstuvet.

  4. Det føltes næsten ligeså dumt som at tabe sin telefon ned i ansigtet mens man er ved at sms’e.

  5. Jeg var på toilettet i går og da jeg skal til at rejse mig for at vaske hænder, opdager jeg heldigvis det toiletpapir der har sat sig fast mellem mine baller.

  6. Det ville ellers have været next-level toiletpapir-under-skoen-pinligt, at komme gående med toiletpapir ud af bukserne.

  7. Jeg har fundet ud af, at én af dem jeg skriver aller mest med på facebook, er mig selv. Er det lidt trist? – Jeg sender bare de sjoveste ting!

  8. Jeg har jo en del problemer med forstoppelse og det har så udviklet sig til, at jeg er begyndt at sidde og bøvse på kontoret efter vi har spist frokost. Det vil åbenbart ikke ud den anden vej, så jeg kan jo ikke holde begge åbninger lukket.

  9. Når vi snakker om forstoppelse, så kom jeg fordelen til at slå mine symptomer op på netdoktor. Jeg har nu i en uge, været overbevist om, at jeg nok har kræft og skal dø snart.

  10. Jeg skal altså huske at få sovet, gabte så meget i går at mundvandet ikke ville blive inde i min mund. Det er altid lækkert at sidde og savle på kontoret.

Læs også: 10 tings tankemylder #5

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Skriv et svar