Hvordan får man nye veninder?

Nye veninder – hvordan?

Kender i det at man er kommet i en alder hvor børn og familieliv er kommet på dagsorden, i hvert fald ved veninderne, men ikke ved en selv?


Jeg var til polterabend i weekenden hvor der kontant blev snakket om børn, hus og mænd. Og det er ok – jeg har bare opdaget et behov i mig – jeg har brug for at min omgangskreds udvides!
– Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal gribe det an!? Hvordan får man nye veninder?

Med alderen har mit syn på en veninde ændret sig. Jeg har brug for veninder der har det samme eller højere ambitionsniveau som jeg, en som jeg kan “spille bold” op ad, lære noget af og udvikle mig med samt blive inspireret af. – Det lyder helt som profilteksten på en datingprofil. Men det kan vil også sammenlignes?!

Man vokser fra kærester, stiller nye krav til ny kæreste, det virker bare mere tilgængeligt at finde en ny partner end en ny veninde. Hvorfor kan vi kvinder til tider have svært ved at opsøge og lukke nye veninder ind?

Tanker, kommentarer og gode ideer modtages med kyshånd.

//En kvinde unden filter, Louise 27

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

avatar_kvinde

Indlægget er indsendt af

Louise, 27

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 3 kommentarer

 1. Kirsten

  Jeg flyttede til en anden landsdel efter skilsmisse og skulle opbygge et nyt netværk. Jeg kiggede – og gør det stadig- på lokale begivenheder på fb. Ikke kun for kvinder, men alverdens ting. Deltager i alt muligt – også ting, som måske ikke umiddelbart er noget, jeg har interesseret mig for tidligere.
  Og så begyndte jeg at synge i et lokalt gospelkor. Det har resulteret i en masse nye bekendtskaber og det er jo der, at venskaber starter 😊
  Så det er ud af døren. Mød mennesker. Skab nye forbindelser. Gode veninde forhold tager tid og nærvær. Ligesom at finde en kæreste 😁

 2. Anna

  For et års tid siden startede bloggeren Matilde Trobeck (HelseMatilde) en “trend” på Facebook, #dueraldrigalene.
  Formålet var at forsøge at komme ensomhed til livs eller i hvert fald prøve at skabe et rum, hvor man kan søge efter og gerne finde nye veninder.
  Måske det kunne være en mulighed for dig – jeg ved, at der er Facebook-grupper i mange byer 🙂
  Jeg har selv været til et par arrangementer og fundet en rigtig god spise-gruppe med nogle skønne kvinder.
  Selv om man er +40 og har mand og børn, kan man (som jeg!) godt have lyst til at udvide veninde-kredsen og møde nogle nye, spændende kvinder.
  Ellers er det måske en idé at starte en gruppe selv (via fx Facebook) – det kunne være alt fra café-ture, en læse-klub (kan også varmt anbefales), strikke-klub eller andet.
  Pøj pøj med det!

 3. Charlotte Falmer

  Der findes Boblberg som er en platform hvor man kan søge alt muligt: Nogle vil spille håndbold, nogle vil strikke, nogle vil lave madklub og nogle vil lufte hund. Her inde fandt jeg et opslag fra en kvinde der søgte veninder til at mødes med og lave alt fra museumsbesøg til vinbar besøg. Det har resulteret i at jeg har gået fem nye fantastiske veninder, som jeg kalder mine bobler. Og vi har alle sammen et fint netværk, men havde brug for at møde nye veninder. Vi er midt 50 og nogen gange er vi alle sammen om noget og andre gange er det kun nogle af os der kan. Men ih hvor det bobler af glæde, når vi er sammen. Kh en Boblepigen😘

Skriv et svar