5 kvinder afslører deres største hemmelighed

Picture of Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Den her var svær. Vi skrev ud og spurgte: Hvad er din største hemmelighed? Og selvsagt så er en hemmelighed jo en hemmelighed af en årsag. Men 5 kvinder vendte retur, med 5 forskellige vinkler. 5 forskellige historier. Tak. Vi vidste godt, at det ikke blev nemt, men en hemmelighed kan tære på en, og da man jo kan dele hos Kvinderudenfilter.dk helt anonymt, så er det en oplagt mulighed for at få lettet sit hjerte. Tilmed er det ikke usandsynligt at det som man går og gemmer på, måske endda føler skam over, at der sidder andre derude med lignende opslidende hemmeligheder – som vil være glad for at læse, at de ikke er alene. Så tak til jer som åbnede op.

"Min største hemmelighed er at jeg frygter mere at miste min sidste fødte end den første fødte. Jeg elsker begge mine børne af hele mit hjerte, det må der ikke sættes tvivl ved, men den første fødte har altid være fremme i skoene, klaret livet til ug, mens den sidste har måtte kæmpe for livet og uden viden om hvorfor vi endte med mange, lange kramper på halvanden døgn, er den sidst fødte så meget mere skrøbelig. Av den var hård at skrive. 🥲❤️."

"Min aller største hemmelighed må nok være da mit barn blev undfanget. Vi var en masse venner på weekend ophold i Sommerland Sjælland, og efter vi havde fået noget alkohol indenbords, så ville vi udforske sommerlandet. Vi morede os utrolig godt, og stemningen gik åbenbart ret højt i 'hamsterhjulet', for der endte jeg med at have en trekant jeg med mit barns far og hans kammerat. Jeg var på p-piller, men blev gravid alligevel, og fandt ud af det lidt for sent til at jeg ønskede en abort. Vi vidste begge at barnet kunne være kammeratens, men han vidste det ikke. Han og vores veninde besøgte os på sygehuset efter barnets fødsel, og da han sad med baby, så sagde vores veninde "Ej hvor ligner dig og baby egentlig hinanden meget, man skulle næsten tro at du var faderen", hvorefter vi grinte lidt af det. Kiggede på min kæreste i øjnene med lidt nervøsitet og sagde "Ja det er da super sjovt! Hahaha!". Herefter fik vi lige taget en faderskabstest, bare for at være helt sikre. Og den viste sig at min kæreste var far til vores baby ❤️."

"Min største hemmelighed lige nu, er at jeg formentlig har et crush på min bootycall men jeg lader som ingenting. “….nå jeg må videre” 😅"

Vil du være en del af vores kvindepanel?
Nu kan du blive ambassadør for Kvinderudenfilter.dk

"Okay, det deler jeg da lige med hele Danmarks befolkning, hvad min største hemmelighed er. Og ja, det gør jeg faktisk, for hold kæft hvor var jeg en idiot! Jeg er flov over at det var mig. Jeg føler mig virkelig hævet over den slags, og er den første til at råbe op hvis nogen gør det! Og netop derfor er det også så mega pinligt, at jeg selv har gjort det. Jeg har, i en brandert, taget en bil og kørt spritkørsel! Fandme ikke bare en gang, men to gange! Ej, men allerede bare ved at skrive det, slår jeg mig selv over hvor fuldstændig tåbeligt det er! I dag er jeg 36. Første gang jeg gjorde det var jeg 18, havde lige fået kørekort og kunne gå på vandet. Anden gang var jeg 22, og burde være blevet klogere, men ak. Første gang skulle vi hjem fra en fest, og gad ikke gå. Anden gang skulle vi ned i byen til fest, og gad ikke gå. Hvad fanden er det med mig og evnen til at gå nogen steder, når jeg har drukket?! Ungdommen er til for at gøre dumme ting, og heldigvis har jeg lært af ungdommen, og aldrig gjort det igen. Men derfor er det stadig min største hemmelighed, for jeg fortæller ikke til nogen hvad jeg har gjort. Det er jeg ganske enkelt for flov til. Heldigvis er man ikke ung for evigt, og gud ske tak og lov for det.."

"Min største hemmelighed? Sikke da et spørgsmål – hvordan definerer man lige størrelsen af en hemmelighed? Afhænger det af hvor lang tid den varer, hvor meget den fylder for mig eller hvor meget den kan ødelægge? Og hvad tæller som en hemmelighed? En hurtig brainstorming på potentielle hemmeligheder: • Kørte i påvirket tilstand, da jeg i sin tid var i udlandet – det var så på cykel, men det må man jo heller ikke • Har været utro både i mine tanker og fysisk – ja, det var ikke pænt gjort, men jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, som det er sket for • Har ønsket nogle døde – ja, hvor ond kan man blive, men der er bare nogle dage, hvor man bare er mere end hangry • Har været uærlig – ja, vil da helst være 100 % ærlig hele tiden, men sommetider svipser den bare – især når jeg skal finde på undskyldninger for jeg kommer for sent og er det egentlig at lyve, når man bare fortæller en Anders And-historie? • Har ønsket mine børn derhen hvor peberet gror – ja, hvor kærlig en mor jeg end er, så har jeg da haft lyst til at ruske dem og give dem en lussing – faktisk blev jeg engang så gal, at jeg bankede en grillgaffel ned i bordet ret hårdt og den grillgaffel var åbenbart lidt mæt af dage, for den gik i stykker og gaffelstykket hoppede lige op i læben på mig, så jeg gik rundt med en kæmpe-underlæbe i en uge. (Men børnene forstod budskabet om ikke andet 😊) • Har stjålet en flaske vodka fra den lokale købmand, da jeg var 15 år (og hold kæft, hvor blev vi fulde!!!!) Men hvis jeg skal være helt ærlig og no shit, så er den største hemmelighed lige nu, at jeg har tilmeldt mig en online-coach for det næste år – Jens The Beast, hvor jeg betaler en pæn sum penge for kostplaner, motivation, træningsplaner og sparring – og jeg har ikke fortalt det til mine omgivelser, ej heller min mand (og jeg ved heller ikke om jeg gør det)."

Denne artikel er udgivet af Kvinderudenfilter.dk redaktionen

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Picture of Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Kvinderudenfilter.dk Redaktionen

Læs flere indlæg

er du forårstræt? Forårstræt, træthed, træthed symptomer, trættere end normalt, jeg er mere træt end jeg plejer

Er du forårstræt?

Jeg stødte på udtrykket ‘forårstræt’ her forleden, og tænkte ’Hvad pokker er det?’Vinterdepression. Den kender man. Det bliver

Læs indlægget »