Jeg er så bange for at blive såret

Kære kvinder uden filter,

Jeg har set en fyr i et par måneder nu, og vi er enige om at vi kun ser hinanden og ingen andre. Jeg har det dog ikke som om, alt er røde roser og forelskelse – det er mere sådan en relation der udvikler sig og bliver bedre og bedre.

Og jeg holder meget af ham. Igår spurgte jeg ham, hvordan han har det med mig. Og han svarede godt. Men at han ikke var klar til at blive kærester, da han ikke kunne sige at han elsker mig. Det ramte noget i mig. Det med at han ikke elsker mig.

Jeg har en grundlæggende frygt for ikke at kunne være elsket for den jeg er (grundet mit forhold til min far, der svigtede tidligt i mit liv samt tidligere oplevelser i kærlighedsrelationer). Jeg er enormt tænksom, og kan ikke lade være med at spekulere. Hvad vil det sige at han har det godt med mig, men ikke elsker mig…. og kommer han mon til at elske mig. Jeg har meget svært ved at være i den usikkerhed, og jeg går og bliver ked af det. Jeg er uhyre bange for at blive såret.

Jeg har svært ved at håndtere mine tanker og følelser, og kunne godt bruge nogle kloge input på min situation.

Mange hilsener fra mig.

Like & Share

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar