Jeg er så bange for at blive såret

Kære kvinder uden filter,

Jeg har set en fyr i et par måneder nu, og vi er enige om at vi kun ser hinanden og ingen andre. Jeg har det dog ikke som om, alt er røde roser og forelskelse – det er mere sådan en relation der udvikler sig og bliver bedre og bedre.

Og jeg holder meget af ham. Igår spurgte jeg ham, hvordan han har det med mig. Og han svarede godt. Men at han ikke var klar til at blive kærester, da han ikke kunne sige at han elsker mig. Det ramte noget i mig. Det med at han ikke elsker mig.

Jeg har en grundlæggende frygt for ikke at kunne være elsket for den jeg er (grundet mit forhold til min far, der svigtede tidligt i mit liv samt tidligere oplevelser i kærlighedsrelationer). Jeg er enormt tænksom, og kan ikke lade være med at spekulere. Hvad vil det sige at han har det godt med mig, men ikke elsker mig…. og kommer han mon til at elske mig. Jeg har meget svært ved at være i den usikkerhed, og jeg går og bliver ked af det. Jeg er uhyre bange for at blive såret.

Jeg har svært ved at håndtere mine tanker og følelser, og kunne godt bruge nogle kloge input på min situation.

Mange hilsener fra mig.

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Mette Egelund

  Kære dig❤️

  Først og fremmest tillykke med kærligheden💕

  Når vi kommer med kærlighedsbagage, som den du har, er det utrolig let at blive frygtsom. Men i kærlighed er der ingen garantier og prisen KAN være, at man mister den igen. Vi mennesker er wired til at søge mod kærligheden og væk fra afvisningen (i stenalderen betød det udstødelse og den visse død). Så galt går det dog ikke i dag, men vi kan godt føle det sådan indeni. Så når han siger han ikke elsker dig, trigger det selvfølgelig noget i dig og du tager det som en afvisning af dig. Men I har kun kendt hinanden i et par måneder, og nogen skal bare have længere tid, til virkelig mærke at man elske nogen. Det betyder ikke han er på vej væk, men at han er velovervejede med sine ord. Så når han siger det, så mener han det sikkert også helt indefra. Det tog 6 mdr før jeg turde sige “Jeg elsker dig”, til min kæreste. Kan du gætte hvad der skete? Han sagde det ikke retur. Han sagde kun at han synes jeg var dejlig. Se det var udfordrende. Men han forklarede at det ikke skulle komme fra ham, som en respons til at jeg sagde det. Men at det skulle når han selv var helt klar til det. Der gik 2 uger, så sagde han det til mig. Nogen mænd er bare varsom med netop den sætning. Måske er det ikke en dårlig ting?
  Held og lykke med kærligheden😘

  Kh Mette – Kærlighedscoach og selvværdsmentor

 2. Maia Westh

  Hvem har den endegyldige definition på kærlighed? Måske forstår han ikke det samme ved det ord, som du gør, og så er det jo lige meget, om han siger det. Du kan under ingen omstændigheder mærke hans følelser, så så længe han finder glæde ved at være i din nærhed og gerne vil have mere, er du vel godt gående? Er det en kontrakt, du er ude på? Noget for noget? Jeg aner jo ikke, hvordan det er for andre, men for mig er kærlighed den kraft, der skaber livet og får universet til at rulle. Det er ikke noget, man kan give hinanden. Man kan vælge at være åben for den og være sammen i den eller lade være. Den er der altid… her og nu. Hvis du er ængstelig for fremtiden og søger garantier, er du ikke tilstede og snyder under alle omstændigheder dig selv for kærligheden. Insistér i stedet på din ret til at elske, til at invitere ham ind i kærligheden. Ingen har krav på at blive elsket, men alle har ret til at lukke op for kærligheden. Hvis du stiller betingelser, før du inviterer ham ind, er det måske ikke kærlighed, men tilknytning det handler om, og det er en helt anden historie. Måske skulle du bare se, hvordan kulturen imellem jer udvikler sig, inden du på forhånd opstiller en masse regler. Livet er måske kortere, end du tror, og at leve intenst i kort tid er måske bedre end at leve længe og udfordringsfrit. Det sidste udvikler du dig med garanti ikke af.
  De bedste ønsker herfra

Skriv et svar