Jeg er til røv – hans røv!

Det er her, at jeg får lov, at tage over… Jeg er en kvinde og jeg tænder på hans røv! Jeg vil ikke kun se, jeg vil ikke kun røre – jeg vil op! Jeg kan nu godt lide, at være kvinde – også når det kommer til sex.

Han må gerne være den dominerende, den styrende, ham der vender mig, som han vil have det – MEN, jeg vil også ha lov den anden vej rundt engang imellem!

Giv mig lov..
Jeg vil gerne have lov til, med mine fingre – at trænge op i ham. Jeg får det helt vildt af, at få lov. Jeg synes det er noget så frækt! Et godt tidspunkt er når jeg ligger nede mellem hans ben – og sutter hans pik. Så glider jeg lidt længere ned – og lader hånden overtage pikken imens jeg slikker hans nosser. Med den anden hånd begynder jeg, at massere hans røvhul. Jeg stimulerer ham nu 3 steder, på én gang. Hans pik, i min hånd – mine tunge på hans nosser, mine fingre der masserer røvhullet… Jeg lader savlet glide ud af mine mund, således det glider ned over hans røvhul. Jeg venter længe nok til, at jeg kan mærke han slapper helt af, og er helt våd.Jeg lader min ene finger trænge ind lige så stille og roligt..

Han skal give helt efter..
Jeg kan her fortælle. at jeg rigtig godt kan lide, at han helt giver efter.. At han tør lade sig overtage – på den måde, at hans ben skal være oppe – hvor jeg som kvinde normalt ville have mine ben hængende i eksempel vis missionær stillingen.. Han må også gerne være på alle 4, som når jeg normalt ville ligge i en “doggy”..

Min oplevelse med det..
Jeg er heldigvis ikke bange for, at sige hvad jeg kan lide. Så jeg har efterhånden fået lov en del gange – til, at trænge op i en fyr. Min oplevelse med det – er, at de får en bedre og en længere varende orgasme. Det føles anderledes for dem, på en god måde. Jeg havde en kæreste engang – hvor vi kom frem til, at det var noget vi begge to synes var super frækt. Han havde ikke noget imod, at ligge sig på alle 4 – og her brugte jeg også nogen gange dildo. En lille dildo.Pisse frækt! Dog synes jeg, at jeg har bedre føling med hvad jeg laver – ved at bruge fingrene. Jeg kan ligesom mærke hvor jeg skal op og ramme – lige om bag hans nosser nærmest. Kan I forestille Jer hvordan fingeren skal bukke hvis I har ham liggende på ryggen så?

Hvad så når jeg er inde..
Min finger er langsomt gledet ind – jeg er ret forsigtig. Skal lige mærke på ham – hvordan han synes det er. VIGTIGT! Jeg holder på intet tidspunkt op med, at stimulere ham ved pikken! Tværtimod, har jeg i det øjeblik jeg trænger ind – flyttet min tunge, min mund til hans pik. Jeg sutter hans pik imens jeg langsomt fingerknepper ham. Sørger for øjenkontakt undervejs – så jeg ved han er okay med det, og det føltes godt. Det her plejer ikke, at tage lang tid – før han kommer..Og han vil synes det er fantastisk! Det er selvfølgelig ikke for alle – men prøve det skal man sgu! hehe

Kvinder! Overvej at overtag Jeres mand..

– det er altså ret så lækkert, forløsende og mega intenst!Hilsen en pige der er til røv 😉

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Nick

  Hej med jer er der en sød pige det vil møde en fyr knus

 2. Martin Andersen

  vi laver huller til piercinger til fisse
  vi laver huller til øreringe
  vi laver alle piercinger
  vi kører ud til jer kun på fyn
  vi kører kun med en fast kun 350ta to for en kun 350 kr
  ja søger en kvinder ver en elsker og du ver vile til sex og du ver på 26 til 32 år og
  du ver på fyn og du kan ver i odense fyn og du ver vile til møde og du kan ring 53-86-86-44
  kun til piger og til kvinder kan få laver bdsm
  ja er en bdsm ja KUN TIL PIGER OG TIL KVINDER KAN FÅ BDSM KUN PÅ FYN
  JA HA EN CVR TIL BDSM OG TIL PIERCINGER CVR25-82-22-93

Skriv et svar