Een lang speed-date (del 1/3)

Kære, O’Kære Dagbog! 

Længe har jeg udskudt en lang fortælling om en hektisk uge jeg havde i sommers. Med hele 6 dates på kun 5 dage (forklaring følger) gjaldt det om at holde tungen lige i munden, så at sige! Hæng på, her er første del ud af tre.

Mandagen startede med en stille og rolig middags-date, som jeg virkelig havde set frem til. På daværende tidspunkt havde jeg ikke andre aftaler med andre mænd. Daten havde gjort sig virkelig umage med at udvælge den helt rigtige menu med tilhørende vin, til mig. Ja, for han drak så åbenbart ikke selv vin, – og jeg skulle i øvrigt køre hjem, så det var et temmelig akavet øjeblik lige dér. Nå, men hvorom alting er, så havde han bla. planlagt en simpel salat bestående af ruccola med soltørret tomater, og gorgonzola ost, oliven, som var toppet med stegte hasselnøddeflager, lækkert for nogen, men altså 5 ud af 5 ingredienser jeg normalt aldrig spiser, hvoraf den ene er decideret livsfarlig for mig pga min nøddeallergi, hasselnødder er de aller værste for mig!

Det lykkedes mig med lidt snilde og høflighed at få serveret de ristede nødder i en skål ved siden af. Jeg smilede og roste middagen, i mens jeg spiste maden, men vidste også at vi ikke skulle ses igen. Kunne åbenlyst ikke gå ind i et forhold, der var startet på den største løgn, tænk nu hvis han serverede den salat igen?! Og da han så heller ikke drak vin, og jeg gættede mig til, at han netop var startet i behandling for alkohol-misbrug, stod jeg helt af. Efter middagen takkede jeg for hans åben- og ærlighed, og sagde pænt farvel for denne gang. Fordommene væltede ind over mig! Det dér var No Go!

Hjemme igen med maven fuld af ingredienser jeg ikke kunne fordrage, var der heldigvis match med en ny date, og her var det hurtig ekspedition. Han ville ses allerede dagen efter. Skriverierne greb om sig, og vi skrev sammen næsten hele natten. Det blev hurtigt lummert, og der var uden tvivl lagt op til lidt af det frække næste dag, hvilket passede mig fint. 

Vi mødtes, og besluttede at hente lidt Take away, som skulle spises hjemme hos ham. Da Daten tog sin tegnebog frem for at betale, væltede det ud af hans lomme med masser af pakker kondomer! Vi kiggede pinligt på hinanden og rundt på de øvrige kunder i biksen, hvorefter jeg hurtigt bukkede mig ned for at samle op, men det var for sent, de øvrige kunder i butikken HAVDE selvfølgelig allerede set, hvad der landede på gulvet. Bevares, vi vidste jo godt selv at der var lagt op til happy-ending på middagen, men nu vidste hele butikken det i hvertfald også!

Det gik som forudset, vi fik spist maden og hyggede lidt bagefter. Han kyssede dejligt, og vi var rimelig tændte begge to, – ALTSÅ indtil det øjeblik, hvor der skulle gummi på drengen, som man siger! Der var simpelthen ikke noget at sætte gummi på! Det var lykkedes mig at finde endnu en meget lille, halv slatten reje! Nej, HEL SLATTEN! – Og denne gang var det om muligt endnu mere akavet, fordi han selv havde den optimistiske opfattelse, at det var en mulighed at sætte kondom på! På kort tid flød det med (u)brugte kondomer over alt. Det ene mislykket forsøg efter det andet. Jeg mærkede simpelthen ikke om han var inde, mærkede bare at han baksede rundt. Panikken ramte ham, og han blev mere og mere febrilsk. Det var total turn-off og til sidst afbrød jeg, what ever vi havde gang i. Rejste mig, smuttede tilbage i tøjet og smækkede døren efter mig. Come on!

Slukøret og max liderlig brugte jeg resten af aftenen på tinder. 

Der var dømt landskamp næste dag, så tænkte at det måske var den perfekte anledning til en date. Jeg matchede en fyr, som ligesom mig, heller ikke gik så meget op i fodbold, og vi blev enige om at mødes ved en storskærm med hans fodbold-interesserede venner. Vi mødtes lige inden kampen og iklædt rød/hvidt fodboldtøj, drønede vi ind forbi Brugsen for at købe lidt drikkevare og snacks. Vi havde vildt travlt og susede rundt i butikken som hovedløse høns, pludselig hørte jeg oppe fra kassen min date råbe, så højt han kunne: “Hey Musen! Kommer du?” Folk gloede, og troede selvfølgelig at vi var et par, men INGEN kunne vide, at vi akkurat lige havde mødt hinanden 10 min før. Jeg synes det var vildt Pinligt, men spillede med og råbte tilbage “Ja Ja Nuser, jeg skal bare lige finde de rigtige snacks!” Åh Gud, jeg kunne dø, da jeg lagde mine vare til betaling, lad mig komme ud af den butik NU! Desværre var fodboldkamp på storskærm IKKE det optimale sted for en første date; Det var umuligt at føre en samtale, og vi blev begge alt for fulde, og tog hjem hver for sig. Jeg forventede ikke at høre fra ham igen.

Det blev torsdag, og nu var jeg gået all in! Havde arrangeret hele 2 dates samme dag. Mest fordi nr 2 kom sig lidt af en tilfældighed.

Formiddagen stod på minigolf med en super sød fyr, som jeg rigtig gerne ville se igen. Minigolf var tydeligvis et godt sted til første date. Vi grinede og hyggede, og var super dårlige til spillet, men sjovt var det! En virkelig god fyr, som jeg håbede snart at se igen. 

Jeg kørte nærmest direkte videre til næste date, til fyren, der havde bedt om et hurtigt kemimøde?? Seriøst?! Hvad er et kemimøde?! Hans ønskede et kort stævnemøde bare lige til at mærke kemien. Plat i min verden, men tænkte: “Okay, du skal få kemi-møde.” Han boede et pænt stykke fra mig, men skæbnen ville at netop denne dag skulle jeg forbi i hans retning, og greb derfor muligheden for at mødes. Jeg undskyldte på forhånd, at vi kun havde max 30min, men det passede ham perfekt. Jeg var slukket på forhånd, en date, nej, et kemi-møde i et indkøbscenter?! Det viste sig at være praktisk for daten, da toget kørte lige til indgangen på centeret. Han havde nemlig hverken bil eller kørekort. Fordommene væltede frem, igen! 

Da jeg stod og ventede på det aftalte mødested, kom en høj, ranglet og lidt finurlig gut gående i mod mig. Han havde rygsæk på og kunne til forveksling ligne en forvokset skoledreng. Hans udstråling var forhutlet, og forvirret. Han gik lige forbi mig og stillede sig et par meter længere fremme med ryggen til mig. Jeg afventede lidt, men gik så til sidst hen til ham, og kaldte hans navn, mens jeg lagde en hånd forsigtigt på hans arm. Han vendte sig forskrækket rundt og stivnede fuldstændig. Stirrede bare på mig uden at sige noget. “Er du ikke…” mere nåede jeg ikke at sige før han endelig fik fremstammet noget med, at det var ham.

Han var usoigneret, ubarberet på den kikset måde, fedtet og uglet sovehår, skæl på den sorte poloshirt, og lugtede af et hurtigt truckerbad i Axe-deo. Han virkede usædvanlig nervøs, og trods, at det var ham, der var på hjemmebane, så var det mig, der måtte fører an rundt i centeret. Jeg udpegede en bænk, hvor vi kunne sidde og snakke lidt i den begrænset tid, vi nu havde til rådighed. Jeg forsøgte efter bedste evne at holde samtalen kørende ved at spørge ind til den nervøse date, så han måske slappede lidt af, men pludselig stoppede han op midt i en sætning “Jeg blir simpelthen nød til at sige noget

Ja, okay?” Svarede jeg spændt på, hvad der ventede. 

Du er langt over min liga! Altså, du er MEGET pænere i virkeligheden, og jeg plejer ikke at date så flotte piger, som du er

Målløs og uden ord var det min tur til at stamme “Øh? Jamen undskyld“ – helt ærlig? Hvad skal man sige? 

Han forklarede nu, at han gik forbi mig i første omgang, fordi han tænkte at det ikke kunne være sandt, at det var mig, han skulle på date med. Tænker kemi-mødet var godkendt, men han var langt fra min type. Oven i købet var han professionel pokerspiller! Oh my! Alle fordommene væltede op i mig, igen, igen, igen! 

Hjemme igen ringede telefonen, desværre ikke fra ham jeg håbede; minigolf fyren, men det var tilgengæld fodbold-daten. Jeg var helt paf! Havde bestemt ikke forventet et opkald fra netop ham. Han havde pludselig fået et par fridage, og inviterede mig med på et weekend-ophold med afrejse samme aften, så vi kunne lære hinanden at kende. Skeptisk, men eventyrlysten og vild med spontaniteten tog jeg i mod tilbudet. Besluttede at tage det som en oplevelse, uanset resultatet, og dét blev det!

Forsættes…

Ofelia

Ofelia

- Ofelia

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.

Skriv et svar

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg