Klamydiapiller = blev hjemme!

Jeg har lige haft den mest pinlige episode i mit liv! Forleden var jeg på besøg hos en fyr jeg har set lidt til.. Det var hyggeligt, og vi skulle spise lækker middag sammen…

Forinden mit besøg, havde jeg taget nogle piller mod en uheldig omgang med en mand… (Klamydia ) Så haps, 2 piller i hovedet og ud af døren med mig..

Hjemme ved fyren fik vi spist aftensmad og snakket… lidt efter stod den på hygge, snold og film… Vi lå i ske og slappede… pludselig begyndte jeg at få en underlig uro i maven.. tænkte jeg måske havde spist for meget… Der gik 5 min mere og med ét, fik jeg det helt sindssygt… Jeg skulle skide!!

Jeg kunne ikke lide at sige noget til ham fyren, så jeg spurgte om han ikke ville gå en tur ud i haven med hundene, for følte at jeg måske skulle kaste op…Underligt nok var opkast ikke nær så flovt at informere ham om…

Han var længe om at komme afsted, og kunne bare mærke, at jeg virkelig måtte spænde ballerne sammen!

ENDELIG gik han!!

Jeg fløj ud på hans wc, og tømte maven fuldstændig… Havde simpelthen fået den vildeste diaré… FUCK!!! Det lugtede helt vildt, og jeg fløj rundt som en anden idiot ude på det skide toilet…!

Jeg kunne høre at han kom hjem igen… Jeg stoppede lidt tandpasta i hovedet, og gik stille ud til ham… Jeg bildte ham ind at jeg havde kastet helt vildt op og desværre måtte køre hjem.. Jeg havde været der i 2 timer… 

Jeg fik lidt stressende sagt farvel og så var det ellers ud i bilen med hunden og jeg… Vi var en time væk hjemmefra…5 min efter jeg havde startet bilen, skulle der mere ud… og det skulle bare ud NU!
Jeg kendte ikke byen, og der var mennesker overalt synes jeg… Jeg havde det helt vildt… Jeg havde koldsved og rystede som en gal…
Man tænker anderledes når man er desperat, så jeg fik fundet en netto pose i bilen, og måtte simpelthen GØRE DET I BILEN!!… Jeg fandt en karklud og måtte fjerne det værste…!!! Ud med posen, og 170 km i timen hjem… Jeg løb ud af bilen, hunden flyvende efter mig… ENDELIG hjemme..!!!

Væltede ind af døren og smed alt mit tøj… Jeg havde bare lort overalt…! I bad og på wc det meste af aftenen. Aldrig har jeg prøvet noget lignende og aldrig har jeg været så flov… Jeg har ikke snakket med fyren efter, og tænker det er bedst sådan.. Kan heldigvis grine af det nu.. Men satme ikke i situationen.. 

Så piger… De 2 små klamydia piller, er grund til at blive hjemme..

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar