Min Ex. har indgivet falske indberetninger om mig…..

Kvinderudenfilter.dk forholder sig fuldstændig neutrale i denne slags sager – da disse forekommer i begge køns-retninger. Kvinderudenfilter.dk er blot formidler af en anonyms kvindes frustration.

Jeg er simpelthen mundlam.
Jeg har idag fået svar fra anklageren, efter 3 år.
Han har simpelthen fået en bøde.EN BØDE!!!!!!!! Og det har de været 3 år om at finde frem til.
Hvad sker der lige for det danske retssystem idag?

Min søns biologiske far har videregivet mit cpr nr til sin far, som så bagefter har siddet på sit job på sygehuset (psyk), og har slået ulovligt op i min e-journal 3 gange. Og tilfældigvis er der så kommet omkring 6 falske indberetninger til kommunen som omhandler :
– Min søn skulle blive vanrøgt, Jeg skulle havde forladt min 7 måneder gammel dreng alene hjemme i sin seng, imens jeg har været i byen ( Har været i byen 3/4 gange i løbet af min søns leve år. ( Han bliver 4 på fredag)
– Jeg skulle være for syg til at tage mig af min søn, så det var bedre, at han kom hen et andet sted at bo.
– Og sjovt nok i den sidste indberetning til ankestyrelsen ( Da personen ikke mente at kommunen traf de rigtige beslutninger) stod hele min e-journal kopiret over. Omkring hvad jeg fejlede for 6 år siden. Og nederst stod der : Er du fag person : Ja…… Og den eneste fag person der har været på min e-journal er ham.
Men dette har Politiet tiltsydeladene ikke efterforsket!!
3 gange har han været inde på min e-journal. Inden jeg skulle i statsforvaltningen med hans søn. 3 gange hvor han har vidst, at han har gjort noget ulovligt .

Jeg føler mig så uretfærdigt behandlet. Må intet få af vide. Jo må side med en offentlig ansat ved min side og læse aktindsigten, som jeg delvist må få indsigt i.
Hvad skjuler de?
Alle indberetninger blev lukket samme dag. Da der jo selvfølgelig ikke var noget som helst sandt i de indberetninger.
Selv dem fra kommunen var træt af at skulle bruge deres tid på det.

Jeg er så harm, gal og skuffet.
Ikke nok med, at jeg har prøvet at gøre alt hvad jeg kunne for at få det til at fungere mellem mig og min søns såkaldte biologiske far . Så har den familie gjort alt hvad der stod i deres magt for at ødelægge mig. Og de har ødelagt mig som person. Men ikke som mor. Tværtimod. De har gjort mig stærk.
Men jeg er godt klar over at den dag manden kommer og vil søge om at se sin søn, så har jeg mistet alle mine rettigheder til statforvaltningen. Og jeg skal bare stå som en nikkedukke.
Jeg brækker mig over det danske system. FY FORHELVEDE!!

Like & Share

Du kan kommentarer længere nede.

Indlægget er indsendt af

Anonym Kvinde

Andre indlæg i denne kategori

Skriv et svar