Min første store kærlighed – del 2

Læs del 1 her.

I min fulde tilstand løb jeg zigzag væk fra ham, og prøvede at gemme mig under en autocamper. For når man er fuld, er logikken vel egentlig god nok – hvis man bare gemmer sig for problemerne, så går de nok væk.

Det, at han havde en kæreste var som sådan ikke så svært at forholde sig til. Det var tredje gang den sommer jeg havde kysset en fyr der allerede var optaget (vil dog lige tilføje, at de alle først fortalte mig det bagefter). Jeg stod mest bare med en ej-nu-ikke-igen-følelse.

Jeg blev enig med mig selv om, at det med kæresten, det var hans problem, ikke mit. Da jeg kom ud igen, var han jo egentlig meget sød, og vi gik og drillede hinanden resten af aftenen. På et tidspunkt stod jeg oppe på 2 sal og skrålede ud af vinduet til ham ”NUUUU GÅR JEG I SENG. GOOODNAAAT”. Derefter husker jeg ikke mere.

Jeg vågnede næste morgen, med alt mit tøj på – selv sko – og ved siden af ham… men hvad var det nu han hed …? Fuck. Han kyssede mig da han vågnede. Han blev ved med at sige at det var så forkert, men at han kunne ikke lade vær’. Han fortalte at jeg var faldet i søvn på tværs af sengen, med alt mit tøj på, så han havde været sød og putte mig. Han fortalte mig heldigvis også sit navn igen, og denne gang glemte jeg det ikke.

Jeg skulle på arbejde igen den efterfølgende dag, så vi blev ligesom nødt til at afslutte det på en eller anden måde. Han ville ikke have mit telefon nummer, for han vidste ikke rigtig hvad der ville komme til at ske. Det var ligesom alle de andre. De gik bare hjem til kæresten, og lod som ingenting.

Det var nemt at lade forholdet ligge der, for jeg vidste jo godt at han havde en kæreste. Jeg begyndte faktisk at se en anden fyr. For mig kunne relationen med Prinsen nemt være endt der. Det ville bare have været endnu en fest, og endnu et dumt svin, der var sin kæreste utro.

Efter en uge får jeg så et mystisk opkald – det var Prinsen. Han havde fået mit nummer af min venindes kæreste. Han inviterede mig på en rigtig date et par dage efter. Han sagde at han ikke havde kunne stoppe med at tænke på mig. Det havde været svært for ham ikke at ringe med det samme. Jeg faldt pladask for det.

På vores date fortalte han mig det hele. Om hvordan han havde slået op, dagen han kom hjem fra festen. Hvordan forholdet havde været dødt i næsten et halvt år, men de havde givet det flere chancer. At hun ville have børn og det ville han ikke med det samme. Han var 26 år på dette tidspunkt, så der var lige gode 7 år imellem os. Jeg åd det hele råt, det var jo det sødeste nogen nogensinde havde gjort for at være sammen med mig.

Vi datede ikke lang tid før vi blev kærester og alt var rosenrødt – ligesom alle andre nyforelskede. Han elskede at købe mig gaver og invitere mig ud at spise. Han elskede at vise mig frem, at jeg var hans og ingen andre skulle røre mig. Der gik ikke lang tid før vi gik fra forelsket til elsker – jeg havde aldrig før været så lykkelig i hele mit liv.

Mine veninder var skeptiske, han var godt nok hurtigt kommet videre efter sin eks. Det bekymrede jeg mig dog ikke om, han var jo bare blevet plaskforelsket i mig. Jeg vidste at han elskede mig, præcis som jeg var, uden forbehold. Jeg skulle blive klogere.

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Camilla

    Ih hvor jeg kender det. Jeg har både prøvet at være “den anden kvinde” og været kæreste med en der var blevet skilt få uger forinden 😂🙈 men ja, jeg blev også klogere… Glæder mig til at læse mere 😊

    1. Tanketyven

      Jeg har kun prøvet den ene vej – heldigvis. Tror ikke jeg ville tage det pænt hvis nogen var mig utro 😉 – Men tak fordi du læser med!!

Skriv et svar