Min første store kærlighed – del 1

Del 1, Del 2, Del 3

Jeg har længe godt kunne tænke mig at fortælle jer om min første store kærlighed. Om prinsen på den hvide hest, som jeg troede jeg skulle være sammen med resten af mit liv. Historien om hvorfor jeg nok er så påpasselig med mænd i dag, og hvordan jeg brugte år på at være ulykkelig. Dette er også historien om det mest dramatiske break-up i mit liv, og hvordan min angst virkelig kom til syne i mange situationer. Dette er hele historien, og jeg håber I kan leve med at den bliver lidt lang og cuttet op i flere dele.

Det hele startede tilbage i sommeren 2014, hvor jeg var 18 år (på vej mod de 19) – så en meget ung og ret usikker pige. Jeg var næsten lige flyttet hjemmefra og havde fået job på en grillbar. Det var min sommer mellem 2- og 3 g, som jeg mest brugte på at servere pomfritter og bare prøve at overleve på den meget lille SU man får, når man er under 20 og udeboende.

Jeg mistede min mødom som 17-årig, og havde ikke rigtig været sammen med nogen i et års tid efter det. Den sommer skete der dog et eller andet. Drengene begyndte at sværme om mig, men der var ikke rigtig nogen der hang rigtigt ved. Jeg begyndte at tænke, at jeg nok bare var sådan én man havde et one-night-stand med, også var man videre. Nærmest uelskelig.

Men så mødte jeg prinsen. (Jeg kunne også kalde ham alle mulige øgenavne som ekskæreste-røven, men jeg tænker for at holde historien sober og faktisk afspejle hvor forelsket jeg var i ham engang, så passer kaldenavnet prinsen lidt bedre.)

Jeg mødte ham til en privatfest hos en veninde – en fest jeg faktisk var lige ved at takke nej til, fordi jeg skulle på arbejde hele dagen, og synes ikke det var det fedeste at komme til en fest mens jeg stank af friture – det var dog en rigtig god veninde, så jeg tog mig sammen. Jeg var jo lige flyttet hjemmefra og havde ikke særlig mange penge, så jeg følte mig nødsaget til at cykle 10 km fra mit arbejde ud til festen. 

Da jeg ankom til festen, stank jeg af friture og sved, men fik heldigvis min veninde til hjælpe mig med at tage et trucker-bad og skifte til en sød kjole. Dengang var jeg meget glad for tequila – og min veninde mindede mig om, at jeg var kommet 2 timer bagud på drukfronten – så det var bare buttoms up. Der gik ikke lang tid før jeg dansede rundt på bordet og var blevet i rigtig godt humør.

Fordi det var sommer, så forgik det meste at festen udenfor, hvor der var blevet tændt bål. Der var rimelig pladsmangel omkring bålet, så jeg satte mig bare på skødet af en tilfældig fyr. Det var første gang jeg mødte prinsen.

Vi faldt hurtigt i snak og man kunne se han synes det var fedt at jeg var så rapkæftet – det havde også noget med tequilaen at gøre. Vi gik en lille tur og snakkede videre, så kyssede vi lige pludselig ude i busken. Det var et fuldekys – så ikke noget romantisk over det – men efter kysset kiggede han bare på mig og sagde ”Åh nej, det her er forkert. Jeg har en kæreste” …

 

Indlægget er skrevet af

Du kan følge mig her:

Andre indlæg fra Tanketyven

Følg @Tanketyven på instagram.

Skriv et svar